Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Otázky jste tentokrát těžce nezvládli. Vůči tazatelům to bylo vyloženě sprostý. Fakt nevím, co bych si myslel, kdybych poslal do FC otázky, těšil se, že si poslechnu vaše názory, a Pavel Dobrovský by je tam přečetl stylem, který včera předvedl. Těžce neprofesionální. Už si na to posledně lidi stěžovali a vy to teď ještě vygradujete? To je takovej problém říct, že už jste unavený, tak si ty otázky necháte na příště? Nebo ty, co vás iritujou, prostě vůbec nepřečíst? Chápu, že na některý otázky jste odpovídali už padesátkrát, ale napadlo vás třeba, že ten tazatel vás poslouchá poprvé nebo podruhé a zkrátka ty předchozí odpovědi neslyšel? Představte si, že přijdete do infocentra, zeptáte se, kde je to a to muzeum a maník na vás hodí otrávenej ksicht a řekne, že na tohle už tady odpovídal tisíckrát a ať si najdete někoho, komu už to řekl (alias "poslechni si starší podcasty"), protože jeho už to unavuje, odpovídat pořád na ty samý dotazy. Seberte se trochu.
    • Erien
      Oni mají velmi omezený čas (na dotazy to bývá tak 30-45 minut) a jak říkal Pavel jsou tam dotazy, které se neustále opakují. Kdyby se měli věnovat jim, tak pak se nedostane na ty ostatní. Srovnávat to s infocentrem v muzeu, to je trochu mimo. Pokud to někdo sleduje až teď bohužel, ale oni nemůžou každej Fight Club říkat, co je jejich nejoblíbenější hra atd. Jak by k tomu přišel pravidelný posluchač, aby každej týden slyšel, odpovídat na stejný otázky a zazdít tak ty nové. Jen proto že se začal zrovna dneska někdo dívat. Myslím, že si sám nedovedeš představit, kolik těch opakovaných dotazů je.
      • Tak ať se jim nevěnujou. Ale pokud se přesto rozhodnou je přečíst, má tazatel právo jednak na slušnou prezentaci dotazu a jednak na slušnou odpověď. Toť vše.
        • Erien
          Nepřišlo mi že by to bylo nějak extremně neslušné, navíc dokonce mu na ten dotaz i docela dost odpověděli. Pokud teda myslíme ten samej, jak u něj Pavel říkal, že to už řešili milionkrát. To byl dotaz na vysněnou hru. Myslím spíš, že částečný řešení, by se nabízelo v tom, vybrat ty opravdu co se nejvíc opakují, udělat na webu nějakou rubriku, kde by se k těm dotazům redaktoři vyjádřili písemně. Něco jako FAQ. Ani to by určitě nebylo 100% řešení, ale mohlo by to výrazně pomoct.
    • Musím říct, že poslední podcasty už mě taky moc neba, když to srovnám s klukama z konkurence, tak z toho fakt stříká nezájem a apatie. Myslím, že to ale není únavou jednotlivých lidí, ale spíš kolektivu jako celku. Každý už předem asi víc, co ten druhý řekne. Nejlepší podcast za poslední dobou byl s Vávrou, protože jeho hejtování všech a všeho alespoň vykolejilo kejvací rytmus posledních podcastů a redakce musela najednou napnout síly, aby Danův hejt korigovala či častokrát uvedla na správnou míru.
      • Jo ty podcasty s Vávrou mi vždycky přišli nejlepší :)

        Ono je to i tím, že je ten člověk pořád na něco nasranej a to se prostě neoposlouchá :D
    • Přesně kvůli tomu už fightcluby témeř neposloucham - z některých ta arogance a profesní vyhoření úplně strika. Člověk si říká, proč nejdou dělat něco jiného? Zvlášť když si ještě stěžují, ze se tím ani nedá uživit a musí pracovat ještě jinde ... Divná partička.
    • Naprosto souhlasím. Redakce by měla zvážit zda pořad vůbec dále dělat, pokud je to nebaví. A pokud to dělat chtějí, mají to dělat pořádně a ne s těma kyselejma ksichtama, za každým slovem vole, všichni otevřený notebooky - nevím jak více už by se dalo předvádět čtenářům, že jsme jim lhostejní, stejně jako jejich práce!

      Zároveň bych touto formou chtěl vyzvat jednotlivé redaktory, aby se zamysleli, zda je práce stále baví a zda by nebylo lepší se posunout třeba někam dál, protože na tohle se opravdu nedá dívat..
      • Vykopejte se prosím z toho cynismu a arogance..
    • corfer
      Nehledě na to, že redaktory magazínu by mělo vyloženě těšit, že o ně čtenáři projevují zájem. Že jsou pro někoho autority, by jim mělo v prvé řadě odpovědět na otázku, proč se ti lidé tak blbě ptají...
  • corfer
    Ty vole, chlapi, nechcete se na ty dotazy radši vys*at. Vždyť si těmi otrávenými reakcemi sypete sami popel na hlavu. Z jinak celkem pěkného podcastu děláte otrávenou frašku... Když na to kurnik nechcete odpovídat, tak proč si sami kradete čas a s kyselostí znojemský okurky reagujete na debilní dotazy ještě debilněji...
    • Prvně by se měli zamyslet čtenáři a neptat se na naprostý kraviny. Pokud je dotaz dobrej tak se mu věnujou dostatečně.
      • Není to tak černobílé, ale je pravda, že by se tazatel měl nejméně 3x zamyslet, jestli ty jeho otázky vůbec za něco stojí, žééé bando legrandóó..

        Nicméně, předdotazová část byla vynikající! *3*
        • Ono debilné dotazy budú vždy, redaktor má vybrať tie múdre a čo za niečo stoja, takže hladajme chybu na správnom mieste..
    • MickeyMutant
      Furt lepší než to ekonomický zpravodajství kdo koho koupil a kam potom expandoval.
      • corfer
        A já třeba to ekonomický zpravodajství rád. Ještě když to okomentuje Martin, kterej se v oboru pohybuje.
        • Mali by byt 2 podcasty. V jednom by stala stvorica komentovala herny biznis a v druhom, nepravidelnom, by sekcia booom.cz odpovedala na otazky o naj* hrach
          • to by neslo, onio uz davno hry nehrajou, jen si o nich ctou a apk rozumujou kdo kde jak drby
        • MickeyMutant
          No právě, ten tam chyběl. Jestli přijde příště a bude to bez business koutku, tak definitivně přišel o jeden orgasmus.
  • Chim
    Proč do FC cpete dotazy, na které nemáte co odpovědět? (bando legrando...) *7*
  • jeanczarny
    Snad jediná survival hra co už vyšla a není v early acces je Don't Starve
  • The_Troll
    To je vážne ťažké byť jediný troll medzi samými hatermi. Píšte normálnejšie do tých diskusií, kto to má potom troliť - berte trocha ohľad, ľudkovia...
  • Ta poznámka na skladatele hudby (James Horner) moc vhodná nebyla. *7*
  • Mart9
    Teda tady je zase kritiky, už se těším, až si to taky poslechnu, abych se k tomu mohl vyjádřit.
  • kluci hele, fakt jako speedujeme *1* https://www.youtube.com/watch?v=aXPC_nqu3V4&feature=youtu.be&t=1h9m23s
    • Jack1947
      Ty vle vždyt jo kde nic není ani smrt nebere. (to jsem přišel, až za 40minut pozdě hehe).
  • Erien
    Jak jste se bavili o tom zda budou, nebo nebudou časem existovat kamenné prodejny a prodeje krabiček. Stačí se podívat na ten obchod, co prodává jen prázdné original krabice a lidi to kupují. To mluví docela za vše.
    • Thorar
      Jaký obchod? Nemuzu nic takoveho najit, zajima me to.
      • Erien
        http://www.jenkrabice.cz Prodej krabic s kompletním balením, ale bez samotné hry.
        • Thorar
          Díky :-)
  • Slo by, aby do Fight Clubu chodili lide, co hraji hry a pisou na games recenze misto lidi, ktere hry vlastne uz ani nebavi a svoje nazory na ne si vytvari, podle toho co si kde precetli? Samozrejme trosku prehanim (ale ne zas tak moc), ale ta nechut je naprosto hmatatelna. Nemluve o tom arogantnim preziravem postoji vuci svym ctenarum, at uz jsou jejich dotazy stupidni sebe vice. Chtelo by to vice profesionality anebo zmenit praci. Kdyby neco podobneho predvedli zahranicni novinari, ctenari je uplne roznesou na kopytech. Nastesti i mame alternativu. Schvalne jsem si pro srovnani pustil posledni podcast hrej.cz a ten rozdil je nebetycny. Z nich je to nadseni a zajem o hry citit z kazdeho slova, co reknou. Co se tyce dotazu, i kdyz sem tam mate pocit, ze jim sem tam nejaka otazka neprijde zrovna chytra, porad slusne odpovi. Porad si totiz uvedomuji, ze tu jsou hlavne diky svym ctenarum. Autory games jsem mel dycky rad, a o to vice me mrzi, kam to vsechno speje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit