-
˛Fotbal a válka se němění" LOL
-
Já bych tam rád viděl Tomáše Krajču!
-
Zajímalo by mě, jakej bude mít Pavel v tý hře nick... nějak mě zaboha nemůže napadnout, jak by se tam jenom mohl pojmenovat.
-
Docela by mě zajímalo Labůžo s mistrem Dobrovským.. *2*
-
A zvuky, ty bláho, ty zvuky!
-
bavi ho len preto lebo star wars..stale umiera, nehra pre tym. len cumi na grafiku
-
Prej ho baví SW: Battlefront... Pixel art tam není, ale ten sociální komentář se tam třeba najde...
-
Andrejovy názory sleduju už asi 20 let, protože Andrej hry aktivně hraje, zajímá se o ně, rozumí jim a má o nich co říct, podobně, jako Červ. Se sexuálním impériem to nijak nesouvisí, jde o hry.
-
mozno keby to bola pixel art hra z presahom a socialnym komentarom o splynuti s prirodou..
-
Další skvělej zářez v historii FC, Červ prostě zklamat nemůže. Jak to ten chlap dělá, že i po letech ve fochu z něj entusiasmus čiší.
A zvlášť musím jmenovat závěr, ten zněl jak rajská hudba... od Bacha. *5* -
Mne se libilo, jak tam Cerv pusobil jak zjeveni se svym nadsenim z hrani (bez ohledu na to, jestli ty hry, co hraje jsou dobry nebo ne).
-
Andrew byl uz 2x hostem v Nekonecnym labuzu.
-
Už se nemůžu dočkat, až zas nerdi budou v souvislosti s Cervem prosit o Mamoulina, protoze ac jeden z panicu od compu, ted vede sexualni imperium.
-
Perfektní host, dlouho jsem se na něj těšil *4* *4*
-
Dobrovskeho nebavi nic..
-
Ať žije Červ!