-
Docela by mě zajímalo Labůžo s mistrem Dobrovským.. *2*
-
-
Já bych tam rád viděl Tomáše Krajču!
-
-
Ty vole!
-
-
-
Už se nemůžu dočkat, až zas nerdi budou v souvislosti s Cervem prosit o Mamoulina, protoze ac jeden z panicu od compu, ted vede sexualni imperium.
-
-
Andrejovy názory sleduju už asi 20 let, protože Andrej hry aktivně hraje, zajímá se o ně, rozumí jim a má o nich co říct, podobně, jako Červ. Se sexuálním impériem to nijak nesouvisí, jde o hry.
-
Andrew byl uz 2x hostem v Nekonecnym labuzu.
-
-
chcem sa spitat co je z Lukasem G,ze uz neni v FC ?! :-(
-
-
Proc sem dostal minuska,to se clovek ani nemuze zeptat kde je clen games ? jezis tahle komunita *13* *16*
-
-
Na pluska a minuska nema cenu koukat...
-
-
Utrpěl obrovskou ztrátu v soukromém životě. Nemá smysl to rozmazávat, ale já a jistě i spousta dalších ho postrádají a přejí mu hodně síly. Přestože s ním často nesouhlasím, k této partě lidí patří a doufám, že ho zase budu vídat.
-
Nemá to nic společného s Games, potřebuje se soustředit na něco jiného, na 250. se mluvilo o jeho pracovních závazcích a jde i o jeho soukromí. Nepřál si některé věci řešit veřejně, ti co se dostali k jeho přání, by to měli akceptovat, takže promiň za takovou blbou odpověď. Všichni se určitě těšíme, až se Lukáš vrátí, nikdo nepočítá s tím, že z FC zmizel nadobro.
-
-
tak tajnosti neni potreba zase delat, i lukas o tom uz napsal smutny clanek u sebe... jenom divim, ze se porad nekdo pta kdyz v lete toho byly plne zpravy *7*
-
-