-
Jo takhle tak to jo... *3*
-
Jacku, momentkou je myšlen úvodní obrázek.
-
Já jsem to neviděl o co šlo ? *7*
-
Vypadá to, jako kdyby momentka zachycovala situaci:
Pavel: "Hele, kluci, o co, že neuhádnete, co držím v rukou?"
Zbytek redakce zděšen: "Ježiši, Pavle, už zase!" -
Ani raději nechci vědět, jaký motion capture budou dělat podle Pavla *1*
-
Podle Martina tutově dělali motion capture bojících se lidí v první Mafii.
-
Ta momentka mě fakt rozesmála *1*
-
zalezi na tom ci sa budu rychlejsie vyvijat videohry alebo plastika
-
FC sleduju pravidelně od léta 2012. Jsem zvědav, jestli skončíte dřív vy nebo Borhyová s Korantengem.
-
Nemám nic proti seriozní debatě u stolu, v kravatách, na vykačku a ještě s nějakým seriozním moderátorem. Ale v tomto případě mi to nějak nesedí. Ten gauč byl prostě lepší.
A fakt ani v nejmenším netuším co je to "RAISE YOUR DONGERS Kappa Kappa Biblethump". -
Přemejšlím, jaká cílová skupina má ráda několik mladých mužů namačkaných těsně vedle sebe, tělo proti tělu.... no nic. *1*
-
Dost na pikacu? Napadlo te, ze mozna nejsi cilova skupina? Co takhle jit na twitch a spamovat tam RAISE YOUR DONGERS Kappa Kappa Biblethump, stejne jako vsichni ostatni kidi?
-
Jako musím prostě uznat, že je to takto jakože fakt dost na pikaču.
-
Já prostě nevím, ale mě se to prostě tak to u toho stolu nelíbí...
-
na System Shock v remasterech jsem se ptal, protože mi přijde divný řadit tam hru, která dostala mouselook, podporu větších rozlišení a možnost přenastavení kláves a jinak vypadá naprosto stejně jako v době vydání. navíc tohle měl už nějakou dobu SS Portable. podle těhle kritérií byste tam mohli zařadit snad všechny starý hry, co vycházejí na GOGu