Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten pozdrav je naprosto idiotský.
  • Kua Pavel ten můj dotaz totálně překroutil, domotal (přitom to nebylo extra složitý, ale ptal jsem se na úplně jiný věci a někoho jinýho) a ještě vynechal můj super originální pozdrav "hola hej bando legrando" *4*
  • Blue.Shark
    Narážka na film Back to the Future.
  • Uvítám možnost si na telefonu nainstalovat steam a zahrát si nějakou míň náročnou hru, klidně ať to ještě chvíli pozdrží ale plnohodnotný win na telefonu bych uvítal
  • Drobná, mírně nesouvisející poznámka -- před vlastní jména a názvy se v angličtině "the" nedává. *3*
  • Někdo jim fouknul papouška do kanálu..
  • Co se stalo Petrovi s Macem? Jinak solidní FC. Děkuju
  • presne to jsem tu psal nedavno, nebudou delat upgrade kazdej rok, ale zkrati tim cyklus treba na polovic (3 roky), novy hry budou podporovat posledni dve, jedna low a druha ultralow konfigurace, takze hry misto fixniho nastaveni budou reagovat na hw a behat v jinych detailech/rozliseni

system jen vybavi novyma ovladacema, 35 lety praxe overena a nezlomna platforma poresi zbytek *5*
  • Teď jsem dopsal komentář o modulárním PC pod článkem o XBOX ONE pustím video a mluví se o tom. Myslím, že má Pavel pravdu, protože si Microsoft minulý rok patentoval modulární PC.
    Když se člověk nad tím zamyslí, tak spousta uživatelů konzolí neví co je to procesor, grafika, GB, MHz , protože to nepotřebují.
    Ideální je pro tyto lidi si přečíst: tento modul je lepší než ten co máte původní. Zacvakněte a můžete hrát nové pecky naplno pokud nekoupíte pojede to stejně jen na nižší detaily.Montáž naprosto blbovzdorná, která je otázkou dvou mimut. U her můžou napsat s tímto modulem to pojede, tak a s tímto tak. Když budou všeho všudy dvě konfigurace aktuální, tak je to výhodné pro všechny.Uživatel užívá, vývojář ví na čem to lidi budou pouštět ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit