Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Přiznám se, že českou YouTube scénu vůbec nesleduji. Nějaké zajímavé tipy?
  • Tobě je úplně u p*dele, co je Martin zač, jaké jsou jeho názory, co ví o hrách a je ti prostě jako člověk úplně v pr*eli, protože je to youtuber a tebe to jednoduše s*re a tak ho takto idiocky odmítáš. Přitom je to slušný člověk, který se velmi dobře orientuje ve hrách a má tedy co říct i v podcastech atd.
  • slušný blábol
  • Ani ne.
  • Legrační jsi spíš ty. Ono by to chtělo mít větší přehled o české scéně a neodebírat ty největší šašky.
  • jeanczarny
    Je ve Warhorse, kde ho fotěj pro model hlavního protagonisty.
  • Tilwaen
    #bringbackdobrovsky
  • Tilwaen
    Zajímavé, takhle jsem nad tím nikdy neuvažovala, přesto přesně vystihuješ pocity, které z toho jako MOBAmi nepolíbený hráč mám. Nevím, co dělá ten či který skill, a i kdybych to věděla, tak neodhadnu, jaký dopad na hru může mít, případně kdy je nejlepší ho použít. Neposoudím, jestli ten či onen hraje dobře nebo špatně, co mohl udělat pro to, aby vyhrál, případně kdy protihráče ukázkově převezl. Sledování MOBA e-sportů je tak pro mě jen nicneříkající honění postaviček po obrazovce, byť věřím tomu, že to musí být dost psychicky vyčerpávající a vůbec ne snadné.
  • Zaznamenal jsem novy trend nazyvat je "youtube influencers" coz mi prijde ceklem hmm blizke realite ;)
  • Mezi e-sportem a sportem je pro divaka rozdil to "e". Kazdy zna jak veci funguji ve skutecnosti/realite, ale ne kazdy zna jak veci funguji ve virtualni realite.

Napr kriket. Kdo tomu nerozumi, tak kriket asi na prvni pohled nebude povazovat za zabavny. Kdyz takovy/a pochopi pravidla tak uz dokaze rozeznat co je vykon, chyba, drama, atd .. proste ty momenty ktery delaji sledovani sportu zajimavy. Neni treba vysvetlovat, ze kdyz se do micku bouchne tak leti jak leti.

V e-sportu mechaniky, jak veci funguji, nejsou zrejme. Neni zrejme co je vykon, chyba ci drama. A to i v pripade, ze pravidla ci skilly jsou osvetleny. Aby to bylo zrejme je treba mit vlastni zkusenost. Kdyz kliknu toto tak to udela tohle.

Toto je zakladni rozdil, ktery se v dohledne dobe nebude smazavat. Co se smazava je prezentace, individuality a s tim spojeny lidsky pribehy a dramata, format soutezi, velikost vyher v soutezich a konecne i pocet tech co zkusenost s "e" maji.
  • Draken69CZ
    Tak podle mě je Martin ta výjimka.
  • Sr_Lobo
    Východního *5*
  • Veskoslav
    No většina youtuberů právě o hrách moc neví, jedou spíše na efekt než na to, jak hrát...Obzvlášť ta naše legrační česká scéna.
  • Draken69CZ
    Ze Slovenska *15*
  • Sr_Lobo
    Sebrala ho maďarská tajná služba *3*
  • N0isy
    Není často? Střídá se to tu, jak na běžícím pásu. Games.tiscali a Booom.tiscali. se sjednocují.
  • Draken69CZ
    Tak o hrách ví dost, hodně jich hraje, má přehled a celkem se umí i vyjadřovat pro mě lepší než Macura co si chodí dělat jen reklamu a na ostatní hry nemá čas tam to občas zachraňuje pohledem za oponu, ale to není pro každého a není to tak často.
  • Lukyz
    Nechcete si ty "youtubery" odpustit?
    Když o ně má někdo zájem, tak je jejich odběratelem, tak proč je cpát na Games?
    Navíc nevím, co má vůbec společného s herní scénou *7*
  • co ste udělali dobrovskému ? *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit