Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PreidaQ
    Já sem třeba chodím hlavně kvůli diskuzím. Člověk se tu vždy zaručeně pobaví a rozptýlí. Na Hrej má diskuze obvykle trochu věcnější úroveň, bohužel kvůli absenci strukturování a menším počtu přispěvatelů se nemůže s touhle rovnat.

Každopádně pár sekund "reklamy" formou upozornění na sponzora na začátku hpodu je mi pořád příjemnější, než řvoucí reklama na začátku každého videa zde. Hpod je ve formě a podle mě se Games od něj momentálně mají dost co učit.
  • Mart9
    Díky té reklamě dostali nové nabušené PC
  • Mart9
    Holub je krycí jméno pro grafika, aby se mu mohli smát, že je tlustej.
  • Mart9
    Lidé jako ty, kterým vadí jakákoliv sebemenší reklama, mě vytáčí daleko víc, než nějaký banner nebo 5 sekundová reklama v hpodu. Mám s tím osobní zkušenost z druhé strany a fakt se mi z tebe chce smát a brečet zároveň.
  • Femto
    Hlavně že tady to není parodie na diskuze...
  • Draken69CZ
    Myslíš ty 3-4 s na začátku *15* no to je tragédie já si pamatuji jak tu byla reklama ve FC a zmizela jen proto že to mělo mizernou poslechovost tak se to nevyplatilo, jinak vítej na internetu tady je všechno živený reklamou časem na to přijdeš.
  • Tilwaen
    Odvaha se jim musí nechat - ještě ani nedozněla AdBlocková aféra a už jim kvete reklama na místech, kde by ji člověk nehledal *1*

Vůbec těm klukům jejich pozici nezávidím. Na stránkách jim polovina věcí nefunguje, jak by měla (mobilní verze, sledování příspěvků, parodie na diskuze, ...), a v Burdě místo toho, aby jim najali pořádného programátora na funkční remake webu, tak jim naopak cpou do chřtánu taková marketingová rozhodnutí, že nad tím zůstává rozum stát. Hlavně, že je pár halířů za reklamu.
  • To je fakt tragedie, poplakal sis?
  • oVer9000
    Kdyby to náhodou někoho zajímalo, kdo sleduje kluky z games.cz Pavla, Petra, Farida, Lukáše... od dob hPodu. Určitě se tu pár takových najde. Součástí hpodu je teď na začátku reklama. Je to smutný. Kdo na hpodu začínal pochopí, jak moc smutný to je.
  • Je rozdíl mezi "říct" a "vyzvracet"
  • proc by mela byt rekl svuj nazor no ni ? .)
  • Sr_Lobo
    DOTAZ na redakci:
    Nemohli byste vyfotit toho holuba a přilepit jeho fotku tady do článku ? Díky *15*
  • up_er
    demence..
  • do jiste doby jsem cekal na FC a tesil jse na nej od dob co je v kazdem 2 ne li v kazdem mistr rozumim vsemu a vim vse pan Ales Smutny , Dekuji nechci .
  • Alex81
    Když bych se zajímal o Warhammer (deskovka) kde je nejlíp začít? - Nejlépe v češtině.
  • Podcast jsem ještě nelyšel, ale hodnotím 10/10. Bulíř je záruka kvality.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit