Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Femto
    Ryneš Super! Hnul žlučí pár zakomplexovancům! Zvěte ho časteji!
    • Počítám se taky když jsem zakomplexovaný, ale jeho hlášky mně bavily? :D
    • Co je "super" na tom, že se tak hrubým způsobem choval vůči divákům?

Mě to od něj přišlo zoufalé a neprofesionální. Asi měl špatný den. Jsme jen lidi, ale to rozhodně není důvod kolem sebe ve vysílání kopat nohama jako malé dítě.

Kvůli tomuhle se na Fight Club nedívám. Podcast jsem po jeho druhém výstupu vypnul.
      • Femto
        občas není zbytí a musíš být vulgární, znám spoustu inteligetních lidí, kteří se občas neudrží a jsou vulgární jako dlaždič, navíc když ho ti zakomplexovanci napadají na chatu, tak je dobře že se ozve. Prvně by se měli chovat slušně ti lidi na chatu. Navíc pořád se jmenuje FightClub...
        • Každý je občas vulgární. Někdy to zkrátka je potřeba kvůli důrazu, ale tohle mi přišlo nešťastné.

Reagoval totiž na něco naprosto nepodstatného. To je podle mě tou hlavní chybou. Pokud se nepletu, ten chat je viditelný jen během živého vysílání a poté už není nikde k nalezení, protože ho nahradí ty běžné komentáře jako u nahraných videí.

Jinak řečeno - názory a blbé kecy v něm jsou naprosto nepodstatný. Nikdo je už zpětně nenajde a nic vlastně neznamenají.

Kdežto tenhle podcast bude mít během pár dnů tisíce zhlédnutí a každý tam uvidí zbytečnou reakci na nějakého hlupáka z chatu. Zkrátka si myslím, že si to mohl odpustit.

Prvně brblal na diváka, kterému se na rozdíl od něj Overwatch moc nelíbí a pak ty řeči o píč*ch a řečech typu "tvoje máma" - na to jsem fakt už neměl náladu.
          • Jack1947
            Proto to je Fight club tohle by v tv neprošlo ani po 10té večer

( i když je ta dnešní doba už hoodně uvolněná - co se mluvy týče ne zkreslenosti zpráv co nám podsouvají)
            • Jack1947
              No ona je otázka jestli ti lidi co tam jsou třeba hosti jsou z redakce - Kdyby tam byl Vávra a ohradil se do chatu nebo veřejně někoho nažzval čurákkem tak by se to třeba ani neřešilo.

Já jsem to neviděl jenom reaguji na vzniklý problém ---
            • Ta věta "proto je to fightclub", ale neznamená, ze se v něm budou lidi navzájem urážet. Mělo by to snad znamenat, ze si v něm lidi budou vyměňovat rozdílné názory - ideálně ale slušnou formou, ne? Jestli se redakce snižuje na úroveň nějakých zamindrákovaných chudáčku z chatu, tak to je podle me chyba. To přece nemá nikdo z nich za potrebi.
        • Sprostej jsem. Ale nikdy vuci lajkum, ikdyby byli sebevetsi dlazdici. Oko za oko je jen omluva a jeste k tomu slaba.
          • Tak to si fejsbuk oddechl...
      • mužete dat odkaz na tu čast videa?
      • Jo, takze to potvrzuje, ze to dela dobre...

Btw, kdyz nekdo neleze anonymnim hnupum na diskusich do p*dele a nazve kkty pravym jmenem je neprofesionalni? Tak to vice takovych "nekorektnich neprofesionalu".
  • Současnou verzi hry a stav se nedá nikde zahrát, poslední beta, která byla přístupná ukazovala stav hry a třeba soubojů cca před rokem.
  • Je vtipné, jak fanboys nekorektních Vávrů a Drdů mají najednou oheň na střeše, když je ostřejší někdo jiný než jejich bůžci *5*
  • Tolik povyku kvuli nakymu Rynesovi, musel sem se podivat kdo to je, ze vzbudil takovej ohlas:)
  • Vavru moc nemusím, ale aspoň sa v hrách vyzná a na to odkiaľ pochádza to dotiahol celkom vysoko.
  • TheGGG
    sakra, tato diskuze mě láka si to pustit, jen abych zjistil, co tam ten ryneš zahejkal tak kontroverzního...
  • muze nekdo postnout casy na best of rynes (reakce na divaka, hatovani KC)? nechce se mi koukat na to cely.
  • Dominator666
    Víc Davida!!!
    • Ale míň Ryneše
  • Mně je jedno, že hejtoval Kingdom Come. Jsem baker, protože mě ta hra zaujala hlavně tím, že v tom RPG není trapná fantasmag(or)ie. Beztak je vidět, že Vávrovi ten fintesák závidí. Je jasný, že ta hra nebude dokonalá, ale která hra dneska taky je, co?
    • Já se jen modlím, aby právě ta absence té tvé fantasmag(or)ie nezlomila Vávrovi vaz. Protože ač nejsem žádný hardcore fanoušek fantasy žánru, pořád mi nějak nejde na rozum, co vlastně rpg bez fantasy prvků dokáže hráčům nabídnout kromě historické přesnosti.
    • zaty
      A pečeš housky, nebo rohlíky?
      • :D Tak jsem udělal chybu no.
  • Kérka drsná asi jak moje trenky... Urážky plynoucí z úst vůči divákům a neustále hejtovani určité hry.

Profesionální přístup každým coulem...
    Anonymní divák je taky divák který vám dělá návštěvnost. Poslední FC byly tragické, co se týká hostů.

Snad od nového roku bude kvalita.
    • Ronox
      <3
    • Femto
      Od kdy by mělo být tetovaní drsné? Tetovaní dělá snad muže drsnější? To jsou mi názory. Pff, mám celou roku pokérovanou a nepřipadám si absolutně o nic více drsně než před tetováním. Tetováni by mělo něco symbolizovat pro člověka, který je nositelem tetovaní, ostatním může být jeho tetovaní u prdele, protože se tetuje pro sebe a ne pro okolí, já to tak tedy aspoň mám...
      • Tak by to mělo být, ale v dnešní době 99% tetování je jen machrovina.
        • Machrovina to byla v dobách, kdy to byl symbol kriminálu nebo to mělo pár lidí. Dneska už je ale tetovanej každej druhej, už je to prostě "jen" normální.
          • Já jsem to tak i myslel. Ne že je to machrovina, jen ty lidi si to myslej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit