Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • corfer
    A já si tedy naopak myslím, že by se na hry mělo pohlížet černobíle. Tedy ve smyslu, že by měl člověk vyjádřit vlastní názor. Ta dnešní doba je tak nechutně zdegenerovaná... Jakmile nemáte šedivej, sluníčkovej, naprosto populistickej pseudonázor, tak se automaticky stáváte veřejným nepřítelem č. 1. To je tak únavný pořád jenom poslouchat, jak má každý to svoje, ale ve skutečnosti už se každej akorát bojí říct cokoliv, protože radikální názor je fuj... To je dnešní žurnalistika a chlapce z Games to semlelo jakbysmet.
    • Souhlasim, jen ta zurnalistika, podle me neni to spravny prirovnani. Pouzil bych spis copy&paste z tiskovejch oddeleni a jejich naslednej preklad.
    • To je zvláštní, že veřejný nepřítel č. 1 je spíš hned každý, kdo má sluníčkové názory *3* Radikální názory má dneska kde kdo... A hned ho všichni plácají po zádech, i když jsou to třeba kydy. Příklad z herního světa by byl. Nebudu jmenovat *3*
    • jamar28
      O čem to mluvíš? Že lidi nemůžou posílat Židy do plynu nebo tak?
      • corfer
        Určitě... Přemýšlej, díky... *7* *7*
        • jamar28
          No a o čem teda mluvíš? Kromě podobných věcí můžeš říkat v podstatě cokoliv radikálního. Svoboda slova sice není absolutní (např. to plynování), ale jinak je vcelku široká. Jen prostě musíš počítat s tím, že někdo může mít radikální názor zase na tebe. *3*
          • Jak je ten svět jednoduchý.

            Něco se ti nelíbí na svobodě slova? - asi budeš chtit plynovat židy.

            Myslíš si něco jiného než většina? pak jseš extremista a nesmíš divit ,že tě ta většina "ukope k smrti" co bys jako čekal od demokracie? Jo kdyby si byl homosexuální autista tak by si tě ze zájmem vyslechli možná by i Čt natočila dokument , Dušek by tě vzal do divadla ,ale takhle? co jako chceš?? svobodu slova?
            • jamar28
              "Něco se ti nelíbí na svobodě slova? - asi budeš chtit plynovat židy." - Ale to jsem přece vůbec nenapsal. Já se ptám fakt upřímně, protože nevím o tom, že by byla svoboda slova nějak radikálně omezena a pokud si někdo stěžuje na její nedostatek, napadne mě třeba tohle. Za co jiného tě zavřou? Za vyhrožování, pomluvy a tak, ale to už není o svobodě slova.

              Ale houby, bože, tohle jsou tak ufňukané názory. *7* Jestli chceš svobodu slova, musíš počítat s tím, že její negativní stránka (třeba nadávky) může dopadnout i na tebe. Nemůžeš požadovat svobodu slova i pro radikální názory, ale pak plakat, že na tebe byl někdo ošklivý.

              Btw je sranda, jak jsou radikální a ostentativně politicky nekorektní lidé pořád triggered a offended jak nějaký západní SJW.
    • A přesto tu v té hrozné dnešni době můžeš beztrestně chrlit své nesluníčkové haterské pseudonázory jak se ti zamane, kdežto před 50/150/500 lety by tě za to samé zavřeli nebo popravili, hrozná doba, vskutku *7*
      • To co píšeš platilo před 15 lety.

        Dneska tě zavřou taky. Myslet si že ne je dost najivní. Jen za "nesprávný" názor je podmínka.

        Jedinej kdo může beztrestně kritizovat jsou komunisti. Což je krásna ukázka jak funguje spravedlnost.

        Zbytek musí povinně jásat a radovat se.... jinak dostane škatulku různých -fobů nebo -istů.
        Já bych dnešní dobu přirovnal k inkvizici.
      • corfer
        Jasně podle postoje: Už tu nesmrdí hov*no, jenom chcan*y... Takže už dobrý, v pořádku...
        • Jistě že je dobře, že se naše svoboda zvětšuje, jen blázen by se radoval ze stagnace nebo regrese, dneska máš svobodu cestovat kamkoliv, říkat defakto co chceš (akorát že to většinou nikoho nezajímá) máš volný přístup k informacím a volnost nakládat se svým životem, jak se ti zlíbí, jasně že je to vždy něco za něco a najdou se jedinci, kteří toho zneužívají, popřípadě mají problém s tím, že je nikdo nevodí ta ručičku a neříká jim co mají dělat
  • JakubT
    Mimochodem, co se týče fitness pro krále Miroslava, tak imho je úplně skvělá věc DDR (Dance dance revolution). Před tak 10 roky to bylo všude, ale pořád jde za pár stovek na Alze koupit pad, zadarmo stáhnout Stepmanii a jedeš.
  • posielat emaily do take 2 :D lol
    • Naivni no. to je jako si stezovat pred par lety emailem na nedoruceni baliku postou kdyz jsem byl doma, odpoved nikdy neprijde. Kdyz jim to clovek da na zed, tak to jde.

      Kdyz firma nastve jednostlivce, tak to zapadne. Kdyz firma nastve komunitu, tak musi nest nasledky dele...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit