Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheRKD
    V pátek bude v retru Bioforge – skvělý!

    Jako by to bylo včera, co jsem domů donesl svoje vůbec první Score č. 16 a hltal recenzi na tuhle hru. Jedna z těch, co mám dodnes v paměti, přitom jsem ji nikdy nehrál.
    • Máš-li možnost, zahraj si to. Super Cyberpunk od Originu, kterej v tý době dělal bezvadný hry a ždímal tehdejší HW na maximum. Nedávno jsem si to znovu zahrál a pořád to funguje, dokonce i to nízký rozlišení se mi na tom líbí. Rendery super a syrovost a brutalita tý hry taky.

      6EUR na GoGu.
      • palacinka
        kouknul sem jen na chvilku na zaznam retra. zrovna nejakej souboj se strazema a dekuji nechci. ani nostalgicky ruzovy bryle me nepresvedci. asi sem uz holt zvyklej na min prkenej system souboju.
        • Nepopírám, že se to moc pěkně neovládá, ale dá se to dostat po čase pod kontrolu. Nutno podotknout, že v retro GP to hráli opravdu hodně špatně, tak zlý to s tím ovládáním totiž úplně není.

          Chápu, že už si dnes člověk zvykl na bezvadný herní mechanismy a nechce se mu se dobrovolně potrápit s krkolomějším ovládáním hry. Pokud tomu ale dá trochu času a odhodlání, nakonec se to hraje tak nějak v mezích snesitelnosti a odměnou je celkem zábavná hra. *3*
        • tahle hra byla v dobe vydani zajimava technologicky, ale herni p@rno to bylo uz tenkrat, nebrat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit