Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass

    No aby me neco donutilo tenhle porad zapnout,  musel by tam byt,  Bulir,  Drda  Anastasov,  Cerv,  proste bardi co maji co rict. 

    Tahle particka co je tady ted je hrozne nudna a baz nazoru. 

    Pravda vetsi katastrofa nez se Smutnym to byt nemuze.  

    • Mart9

      Kolikrát za poslední rok tam někdo z tebou jmenovaných byl?? To asi nebude touhle partičkou....

      • Jack1947

        Přehnané nároky  ale mohou tam přijít hosté...

  • KamilZm

    U předchozích  dvou dílů jsem prskal, ale teď musím chválit, tento Fight Club se opravdu povedl. Rozumná diskuze k tématům, žádné extra plkání o ničem a odbíhání od témat. Vašek to tentokrát dobře udržel. 

    Obecně, z omlazené redakce mi nesedí jen Šárka, která se pořád nenaučila rozumně, souvisle a neafektovaně mluvit a měla by spíš jen psát (to jí jde celkem dobře). Jinak se mladá krev podle mě osvědčila.  A to se považuji za veterána, který už pár set dílů FC sledoval 😁

    • Mart9

      To je asi podle toho, jakou máš náladu. Podle mě byly všechny tři díly top kvalita pod vedením Václava.

  • Inquisitor

    Koukám generační obměna zdárně dokončena. Nic proti nim, ale já už si asi nezvyknu :)

    • triptich

      mne naopak generačná výmena na games celkom sadla, zatiaľ čo konkurenčný web som prakticky prestal navštevovať, keď sa udialo to isté. je to o osobných preferenciách. darmo, že mladá krv sa snaží a prináša slušnú kvalitu, keď mi proste ľudia nesedia.

      • asi to je fakt individuální, mě třeba 


        sedí: Pech´áček, Homola, Olejník, Dobrovsk´ý, Drda (host, ale komu ne, že)

        neutrální: Bach, Hajda, Poláček (podle nálady bych ho někdy dal i do sedí),

        nesedí: Smutný, Tmějová

        • triptich

          určite je to individuálne. presne toto mám u konkurencie. niektorí sedia, iní vôbec. na games je to takto nemám. všetci neutrál a väčšinou mi "vadia" len názorovo v určitých veciach ( čo je pochopiteľné, každý máme svoj názor a pohľad), alebo svojim správaním v danom videu.

          šárka tmějová má podľa mňa istý progres a nezatracoval by som ju, pecháček tiež nenastúpil ako hotový a vlastne stále má svoje... úlety :) + slečna začala robiť v rádiu, ak sa nemýlim, čo určite pomôže.

          • Bez ohledu na osobní (ne)sympatie, u Šárky mám bohužel chvílemi pocit, že absolutně netuší o čem je v diskusi řeč, když ostatní probírají nějaké téma ve FC, že zkrátka nemá přehled. O Poláčkovi si člověk mohl myslet co chce, ale nelze popřít že na hry byl fakt bedna a měl obrovský rozhled, i ten Smutný, ač nesympatický, aspoň m´á nahráno a ví o čem mluví, ale u Šárky eeee... 😬

            • triptich

              v tom máš kus pravdy. ale zas je to mladá krv, nedá sa od nej čakať, že bude mať rozhľad na úrovni starej gardy. dôležité je, aby sa snažila a makala na sebe. videl som to na inom webe, kde prišiel nováčik, zelený ako tráva na jar. katastrofa. dnes je to ostrieľaný redaktor. trvalo to, ale vypracoval sa.

              • Reakce na příspěvek:

                Taky si zahodnotim, at maji pani o cem premyslet.

                Pechacek me bavi, ma sice jine nazory nez mam ja, ale jde do toho po hlave a to se mi libi.Hajda, super knowhow v deskovkach, max vykon, kdyz je na stole hodne her k recenzi, velkej zaber, mluvi kdyz se ho to tyka.Smutny, typickej introvert, a ikdyz si myslim ze dost keca (jsem linej hledat fakt na wiki), tak jsem si k nemu za ty leta cestu nasel, ale hodne obtizne.Tmejova, spatny, nechci rozepisovat.Grygar, videohry je to posledni co ho zajima, mel by delat neco jinyho a neztracet cas na games. Ver mi Luky!Olejnik by mel dostat vic sveho prostoru, je tam velky potencial, ale retro je format kde nevynikne.Dobrovsky, trocha trapneho prazskeho pepickovskeho humoru nikdy neuskodi, musi se davkovat hodne s mirou.Homola, obcas priprava vazne, bystrost casto mimo, anglictina desna, hry mam pocit ze uz na druhy koleji, ale nazory dobry..okeyJirka, fakt dobry, HW club nesleduji, ale GPs jsem si uzil!

                Hodnotim hlavne videa, clanky moc nectu, to uz v dnesni dobe neni format pro me. Frci videa a komentare.

                Edit, sorry za blbej format textu, ale jinak to neodeslu, prekrocen pocet odstavcu nebo co😝





            • Mart9

              Aleš nahráno měl, teď mi připadá, že s šéfredaktorstvím mu zbývá čas tak maximálně na sledováních těch anime hloupostí, o kterých často mluví.

              • Jack1947

                Reakce na příspěvek:

                Podle mě hraje i sleduje, to se dá.

    • mě to naopak vyhovuje, ale asi to neni o generacích, ale jak kdo komu sedne

      • Inquisitor

        Není to o generacích. Spíš o zvyku. S tzv. starou gardou člověk něco prožil. Od začátků Levelu, hrej a nakonec Tiscali. Těžko je člověk jen tak odstřihne. Proti mladším nemám absolutně nic a chápu, že to jednou muselo přijít.

    • Jack1947

      To je normální prostě ti ty mladší lidi nebudou asi nikdy sympatičtí a těch pár veteránů se bude vídat častěji u HW/ Board games? Možná a Gamesplejů ...

      • Inquisitor

        Ne já osobně proti nim nic nemám. 

        • Jack1947

          No právě zvyk je železná košile, ale pokud budeš chtít sledovat ttak se přizpůsobíš hele mě nepříjdou tak špatní. Změna je vítaná.

  • radim.zaty

    Super FC. Jirka je pro mě nový (na HWC nekoukám) a příjemně mě překvapil střízlivým přístupem.  Zvěte ho do FC častěji, třeba místo afektovaného Aleše (no offense, prostě mi jeho styl vystupování nesedí).

    Co se týče PS5, tam očekávám zpětnou kompatibilitu s PS4, přece jenom, architektura se nezmění, takže nebude potřeba nic emulovat, bude stačit překompilovat knihovny pro novou verzi OS (který je AFAIK postavný na FreeBSD). Pokud nebude, tak prostě nemá SONY absolutně šanci to obhájit.

    • Murlock
      Aleš je ok ale musíte mu dát téma jinak se plácá. Jak to neni o Warhammeru nebo historii je to zlý.
    • Jack1947

      Očekávat můžeš co chceš ale oni to zase udělaj tak že bude REMASTER tak 80% ( to ještě jen u některých her)

    • souhlas, FC bez Aleše jsou i koukatelné

      • SalemCZ

        Ke štěstí že ta Plzeň je tak daleko :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit