Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • risa2000

    Pár poznámek ke KCD. Hrál jsem to na PC na "Ultra High" detaily loni na podzim, s HD packem a ta hra vypadala tak, že jsem absolutně neměl pocit, že bych někde něco chtěl líp/jinak. Grafika má určitou stylizaci, na kterou si člověk chvíli zvyká, není to tak barevné jako Zaklínač, nebo tak precizně funkční, jako Zelda, ale když to člověk přijme, tak jak to je, tak si časem přestane "grafiky" všímat a je pohlcen plně uvěřitelných světem.

    Neměl jsem nikdy problém se zmiňovaným "blackoutem" v dialozích, počítám, že to bude asi problém konzolí.

    Na druhou stranu, byť "základní" hru považuji za skvělou (~150 hodin, včetně Přibyslavic), tak DLC mě moc nenadchly. Přibyslavice a turnaje jsem měl jako backer zdarma, a když jsem se v rámci hlavní linky k Přibyslavicím dostal, měl jsem už tolik peněz, že jsem je v podstatě postavil hned a navíc je v dalším hraní nijak nevyžil. Prostě i v rámci celé hry mi tohle DLC přijde tak nějak trčící do ztracena, navíc realizace je také nepochopitelná. Turnajový mód se do hry naopak pěkně prolne.

    Ptáčkovo DLC jsem nehrál, protože mě nějak nezaujal námět, a Band of Bastards vyšlo až po mém dohrání, a zase mně odradilo svojí krátkou délkou, věděl jsem, že by to skončilo dřív, než bych se do hry vůbec znovu ponořil. Na Úděl ženy jsem ale zvědav a pokud to nedopadne jako BoB, tak to nejspíš koupím.

    Obecně mám pocit, že KCD je jedna z her, kde DLC v podstatě nemají vliv na to, aby si to člověk plně užil, protože nijak nerozvíjí základní příběh, ale víceméně stojí stranou. Pořád je to ale lepší, než DLC do Zeldy.

  • KamilZm

    Vrať se o 5, 10, 15, 20 let zpět. Zjistíš úplně stejnou informaci. A přesto i dnes originální hry vycházejí 🙂

    Z kterého roku je následující text? 2016? 2017? 

    Velký počet čtenářů si nám stěžuje, že hry už nejsou to, co bývaly. S tímto tvrzením si ale dovolím nesouhlasit. Za nechuť a zklamání z nových her, nemohou hry, ale jenom a jenom my sami. Všichni bez výjimky stárneme a ti, kdo zažili zlatý věk xxxx, se už prostě nedokážou z nových her radovat tak jako před deseti lety. Druhým důvodem je určitě i velký počet nově vznikajících her. V záplavě novinek se samozřejmě objevuje i spousta titulů nižší kvality, ale to nic nemění na faktu, že alespoň jednou za měsíc vyjde hra, která stojí za to, abyste s ní strávili několik napínavých nocí. 

    Nebudu napínat, je to Level  1/1997 🙂

  • Adamovo nadšení z blížící se E3 nesdílím. Vždyť už pomalu ani nevycházejí originální hry, všechno je jen mainstream a recyklace, zvlášť když se bavíme o gigantech jako je Ubisoft, Sony, MS a pod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit