Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jak to ze mi v tom replayi nejde preskakovat ja sem zvykly koukat se na pc jen na to na co chvi tak si to spravte
  • Super. Warhorse maji tusim po patem milestonu, tak snad neco kloudneho ukazi, nez kupa kritickych kecu od Vavry. *1* Vzdyt ten clovek neudelal za poslednich deset let nic kloudneho *2*
    • A nesmirne si preji, at uz je ta ceska Dakatana tady *1*
      • bobsh
        Dankatana? *1* ve středu jsem byl na přednášce Viktora Bocana o gamedesignu a trochu tam zateasoval, že ta hra od Warhorse NEBUDE 2D plošinovka *1*
      • *Daikatana
        • Česká Daikatana *2*

Jo , Dan Vávra is about to make you his bitch! *5*
          • ...bitch! And suck it down! Samozrejme s tim predem pocitam. A pokud to bude lepsi nez Skyrim, rad si koupim specialni edici s priruckou plnou moudrych rad od hlavniho designera - "Jak hrat a neprohrat" *2*
  • life28
    od live podcastu čakám na ten článok od Vávru, come on please :)
    • Nereste tu nakyho zrzavyho blbecka a reknete mi kdy vyjde ten clanek od Dana. Chci videt fanboye brecet!
    • Amylee.Anderson
      Máš hezký obrázek :D
      • life28
        Dik Amy :D aj ty máš...ehm, pekný :D ale je z HL :) takže asi máš rada HL... keďže je HL moje naj univerzum, Gordon je môj hrdina herného priemyslu č1. :) ...chceš stretko? :D
      • jindra.veliky
        nejsi z Prahy?
        • Já jo Jindro.
          • Však Jindra má svou fotku v profilu, ne?
            Amy ho fotit nemusí.
            • Amylee.Anderson
              Být to jeho fotka a nemít přítele, tak na to rande jdu! :D
            • Pokud bydli v anglii a je clenem kralovske rodiny, tak ano *1*
          • jindra.veliky
            s tebou na rande nechci *2*
            • Amy, běž prosím a vyfoť nám ho, chtěl bych vidět jak může někdo takovej vypadat v reálu *14*
            • Cahir
              *1*
              Jindro, smiluj se...
            • *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit