Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #54 o podivných nákupech a návratu vajíčka
26.11.2011 | Redakce Games.cz
20 příspěvků
-
Nereste tu nakyho zrzavyho blbecka a reknete mi kdy vyjde ten clanek od Dana. Chci videt fanboye brecet!
-
jak to ze mi v tom replayi nejde preskakovat ja sem zvykly koukat se na pc jen na to na co chvi tak si to spravte
-
Dankatana? *1* ve středu jsem byl na přednášce Viktora Bocana o gamedesignu a trochu tam zateasoval, že ta hra od Warhorse NEBUDE 2D plošinovka *1*
-
Být to jeho fotka a nemít přítele, tak na to rande jdu! :D
-
Pokud bydli v anglii a je clenem kralovske rodiny, tak ano *1*
-
Dik Amy :D aj ty máš...ehm, pekný :D ale je z HL :) takže asi máš rada HL... keďže je HL moje naj univerzum, Gordon je môj hrdina herného priemyslu č1. :) ...chceš stretko? :D
-
Však Jindra má svou fotku v profilu, ne?
Amy ho fotit nemusí. -
Amy, běž prosím a vyfoť nám ho, chtěl bych vidět jak může někdo takovej vypadat v reálu *14*
-
...bitch! And suck it down! Samozrejme s tim predem pocitam. A pokud to bude lepsi nez Skyrim, rad si koupim specialni edici s priruckou plnou moudrych rad od hlavniho designera - "Jak hrat a neprohrat" *2*
-
Česká Daikatana *2*
Jo , Dan Vávra is about to make you his bitch! *5* -
*1*
Jindro, smiluj se... -
*11*
-
s tebou na rande nechci *2*
-
*Daikatana
-
Já jo Jindro.
-
nejsi z Prahy?
-
A nesmirne si preji, at uz je ta ceska Dakatana tady *1*
-
Super. Warhorse maji tusim po patem milestonu, tak snad neco kloudneho ukazi, nez kupa kritickych kecu od Vavry. *1* Vzdyt ten clovek neudelal za poslednich deset let nic kloudneho *2*
-
Máš hezký obrázek :D
-
od live podcastu čakám na ten článok od Vávru, come on please :)