Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak, myslím že 2 hodiny souvislé pařby HL2 by pro dnešek mohly stačit, v 20:10 jsem začal novou hru a dostal jsem se k Ravenholmu (moje nejoblíbenější část HL2) a to si nechám na pozěji :)
    Hrajete ještě někdo?
    • Amylee.Anderson
      Já začala v osum, a hrála jsem asi jenom 40 minut. Přítel byl celej nedočkavej, než ho pustim, aby si zahrál Skyrim :D:D
      • Amylee.Anderson
        Trol.diskuzni: Jedno po druhém.
        jindřiška: Se nepochlubil, že se znáte :D

A vůbec, co se vám nelíbí, hra se musí zahrát, aby si člověk mohl udělat názor.
      • jindra.veliky
        kkt hraje kktinu *15*
      • PreidaQ
        Zajímalo by mě, jestli jsi ty mínuska dostala za ten Skyrim nebo za toho přítele. *15*
        • Mínuska dostala od zdejších onanistů, kteří jí závidí skutečný život *6*
          • jo to si vystihl :-DD skutečnej život :-D dva blbci se hadaj o to,co budou hrát. To je teda pár, to se musim smát :-D ....jak vypadáte? jako klasická holka od PC a klasickej kluk od PC? :-D
            • Amylee.Anderson
              Jo, paříme spolu celej den a vypadáme jako metalovej páreček. Hrozně nám to klape a jsme šťastní, tak co je na tom špatnýho?:P
            • beru zpět, omlouvám se za urážení. Po ránu mi nedocvaklo, že sem na HERNIM serveru, takže co taky člověk může čekat
        • Trol.diskuzni
          Mé dostala za Skyrim a za přitroublého přítele (že čekal, až ho pustí na Skyrim a né na ni). *3*
    • smejki
      já to jen spustil a shodil na lištu *1*
      • Taky způsob. :D Já jsem se rozhodl že když už jsem si to zapnul tak že něco odehraju než to vypnu.
  • Nejdřív mě ten protest nechával chladnym, ale proč ne?:) Zapnu si to aspoň na 10mins ať ty "protestanty" podpořim!
  • Měl jsem rád Fight Club než se tam zase nasoukal Pavel.
    • hitokage
      Já jsem naopak rád, že je "zpět". Teprve s ním je sestava kompletní.
    • Trol.diskuzni
      Taky ho moc nemusím...
      • MickeyMutant
        Ty ale nejsi objektivní, protože miluješ Lukáše Grygara.
  • jindra.veliky
    haha ani 4 000 lidi nehraje hl2 to jsem presne cekal *15* *15*
    • smejki
      a já zas čekal, že statistiky se aktualizují jen v jednou za čas *2*
    • Urug
      13,216 (20:51)
      • jindra.veliky
        a tim to konci *15*
        • blahorodie
          Vatsieho chuja si si nemohol dat do profilu ? Jak toho anglickeho buzika ?
      • Amylee.Anderson
        Nic moc ale :(
        • Urug
          Tak na 7 let starou SP hru to není tak hrozný.
          Si vem, že každý ten hráč musel o té akci vědět, musel to mít koupené, nainstalované, musel být ve velmi konkretním a krátkém časovém úseku u funkčního počítače a mít čas hrát. A samozřejmě musel být přesvědčen, že ta akce má nějaký smysl.
    • To víš, lidí co mají vkus je málo *1*
  • Lidi nema nekdo z vas funkcni cestinu na HL 2 ? Samozrejme steam verzi . Diky
    • Amylee.Anderson
      Já zjistila, že mam HL ze steamu nějaký celý....podělaný :D Ani čeština mi tam nejde. Titulky se neukazujou (ani eng)...sem tam se něco podělá. ...pirátská verze mi fungovala xD
      • Podle mě to bude tím jestli nemáš steam v CZ verzi. Já když si to přepl tak se mi právě v HL 2 neukazovali ani titilky a nic. A když jsem to zase hodil zpět do anglické verze tak mi titluky zase šly. Ale pouze v anglické verzi i když cz tam mám =/
        • Amylee.Anderson
          Chujné! Ale díky, vyzkoušim ;)
          • Hele, mě to také dělalo. Pak dokonce i v tom ENG Steamu, ale nakonec jsem zjistil že za to opravdu může ona CZ verze steamu. V Eng verzi normlálně titulky jdou.
    • Inquisitor
      http://www.gameexpres.cz/download/half_life2_cestina.html
      • Tak ta mi taky nefunguje.Zkoušel sem i http://cestiny.idnes.cz/half-life-2-cvp-/Hry.aspx?c=A050109_35227_bw-cestiny-hry_bw ale nějak nechápu 2 část se spuštěním. Ale i tak díky za link.
  • Kori
    Bral bych kdyby lidi od osmí hráli HL2 DM, nějak to na serverech umírá a rád bych si ještě zahrál své oblíbené mapy...
    • singl nemam ale podporim taky aspon v HL2 DM *1*
      • chyba
  • Krásný povídání.Spokojenost.Jen to fopá se zvukem,no..
    Nechcete raději koupit mikrofon na podcasty na stůl? studiovej..nebo něco také?
    • blixa
      Neni to uplne jednoduchy, kdyz chces jednym mikrofonem sbirat zvuky z vice smeru. Zkouseli jsme Rode Podcaster, nekolik vsesmerovejch mikrofonu, mikroporty a ted ty nahlavni mikrofony. Ty byly ted poprvy, myslime si, ze vime kde byla chyba (a nebyla v tom, ze jsme dychali ;) a priste to zkusime odstranit..
      • Kdyz je vic lidi, dal bych dva vsesmerovy dynamicky mikrofony nak od sebe na kazdej konec stolu a hotovo. Myslim, ze s tema nahlavnima mikrofonama z toho delate vetsi vedu, nez to je...
  • Doufam, ze taky Pavel Dobrovsky neco sepise zde na games, kdyz uz moderuje podcast. Jako vzdy skvele :) Diky.
  • jeden z najhorsich podcastov po technickej stranke. a polacek mi uz leze na nervy, je to uplny debilko. clanky pise dobre, tak nech ich pise a podcast nerobi ked ho to nebavi.
    • risa2000
      Petr je v pohodě. To, že moc nemluví je taky v pohodě. Když něco řekne, tak to má myšlenku a dělá dojem, že nad tím i přemýšlí. To mě spíš někdy přijde, že Lukáš je někdy zbytečně ukecaný, aniž by něco řekl, ale chápu, že s materiálem, jako je Martin nebo Petr je potřeba občas nějaká akustická výplň. Jako moderátor je ovšem Lukáš dobrá volba.
    • zdeeneek
      Mne teda neprijde, ze by ho to nebavilo. Ma prehled o tom, co se kde na herni scene deje a tim padem neplaca nesmysly kdyz neco rika. Jedina vec, kterou by si mozna mohl odpustit jsou jeho obcasny jizlivy komentare na adresu ctenaru - sem tam mu ujede nejaka nelichotiva poznamka, kdyz treba pri nataceni fight clubu pachaji posluchaci na chatu nejaky "zverstva". Sice si to ti chatari obcas i zaslouzi, ale bylo by asi lepsi to prejit mlcenim a nekomentovat to - nekteri chatari to asi ne moc dobre nesou a Sleepless si tim zhorsuje svuj medialni obraz.
      • Cahir
        Politickou korektnost a pokrytectví nechceme! Takže jen ať pěkně pokračuje v jízlivejch poznámkách. Někteří chataři si to skutečně zaslouží.
    • Cahir
      Myslím, že to Petra baví, dá se na to usoudit z toho, jak odpovídá na otázky. Ne každý je raketa jako Lukáš Grygar nebo Pavel Dobrovský. Řekl bych, že je to spíš otázka temperamentu a celkově rysů osobnosti.

Tvůj trapnej projev ukazuje na to, že jsi pravděpodobně malej harant.
    • Erien
      Ty vidíš lidem do hlavy, že víš co je baví nebo nebaví? Naopak myslím si, že ho to baví, protože z podcastu nemají žádný peníze a dělají to jen protože chcou, kdyby ho to nebavilo už dávno by se na to vykašlal. Takže jediný debilko tu budeš asi ty.
    • sleepless
      Muzu znat konkretni duvody, nebo to je blize neidentifikovatelny dojem? A myslim to vazne, tak nejak lidem nerad lezu na nervy, kdyz to neni nutny. Treba to zvladnu nejak napravit. Diks
      • Erien
        Takového blba raději neřešit, vždycky se najde někdo komu půjdeš na nervy s tím se nedá asi nic dělat. :) Trojka Petr, Lukáš a Martin mi tam prostě sedí a jak někdo chybí, tak mě to štve :D
      • Mě taky občas připadá, že jsi tam jen do počtu a ani tě to moc nebaví.
        • Trol.diskuzni
          Mně teda připadá úplně v pohodě (na to, kolik práce s webem jistě má, se účastní aktivně a má dobré názory - teda pokud není přítomný pan Vávra a nesnaží se ho za každou cenu setřít, aby se neřeklo *1* ).

Daleko víc mi vadí ten Dobrovský, přestože v tomto podcastu docela ušel... No a nebo všemi milovaná Běda Běta, která za ty tři čtyři podcasty, jenž celkem absolvovala, neřekla ještě nic rozumného. Teda krom toho, že konzolový Zaklínač bude nejlepší věc na světě... Nebo to řekla v Replayi? Těžko říct... *7*
  • Amylee.Anderson
    Dneska od osmi - všichni kdo maj na Steamu Half-Life povinně hrajte! :P
    • Myslíš dvojku nebo jedničku.Já raději jedničku.Hrát ale nebudu.Akce bude bez efektu..
      • Jo tak to funguje v cesku. Kdyz je nejaka protestni akce, sejde se 100 lidi, protoze typicky cesky clovek rekne: "To nema cenu, stejne to k nicemu nebude."
        Kdyz se chce komunita dozvedet neco o HL3 a naplanuje akci, cesi se ji, jako obvykle, zucastni v poctu 10 - 11.
        Ja na HL2 rozhodne budu.
        • hl2 nem nainstalovanej, tak sem zapnul aspon Hl episode one:)
    • Dneska od osmi povinne chlastam, sry. *2*
      • Inquisitor
        Ty taky? :D
    • Black_Hand
      pokud od osmi, nebude to platit celej zitrek taky? stejne jako kazdodenni sleva steamu? tedy dle PST zony?
      • Amylee.Anderson
        Bude to jenom na půl hodinu :)
        • Black_Hand
          splneno :). aspon jsem navazal tam kde jsem predtim skoncil...a objevil jsem bug :P.
        • Čau , nemáš prosim tě nějakou češtinu co by fungovala v HL2 v steam verzi ? Díky.
      • To není sleva, ale protestní akce: http://www.messagetovalve.com/
        • Black_Hand
          na to ze nerikam, ze je to sleva bys prisel, kdyby si neskakal jen po klicovych slovech v mym prispevku.
          • Lépe to tedy formuluj :). Když lidi vyzývají ke spuštění HL2 na dnešních 20:00 (CET), dá rozum, že spustit to zítra bude už poměrně neúčinné.
          • Lépe to tedy formuluj :). Když lidi vyzývají ke spuštění HL2 na dnešních 20:00 (CET), dá rozum, že spustit to zítra bude už poměrně neúčinné.
            • Black_Hand
              jo, ja puvodne myslel tu otazku zpusobem: "jak dlouho to bude trvat". nicmene hl2 mam instalovany skoro permanentne, takze o nic nejde :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit