Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #64 o Half-Life 3 a komunitních srazech
4.2.2012 | Redakce Games.cz
72 příspěvků
-
Jo, paříme spolu celej den a vypadáme jako metalovej páreček. Hrozně nám to klape a jsme šťastní, tak co je na tom špatnýho?:P
-
beru zpět, omlouvám se za urážení. Po ránu mi nedocvaklo, že sem na HERNIM serveru, takže co taky člověk může čekat
-
jo to si vystihl :-DD skutečnej život :-D dva blbci se hadaj o to,co budou hrát. To je teda pár, to se musim smát :-D ....jak vypadáte? jako klasická holka od PC a klasickej kluk od PC? :-D
-
Mínuska dostala od zdejších onanistů, kteří jí závidí skutečný život *6*
-
To právě odpovídá.
-
Trol.diskuzni: Jedno po druhém.
jindřiška: Se nepochlubil, že se znáte :D
A vůbec, co se vám nelíbí, hra se musí zahrát, aby si člověk mohl udělat názor. -
Vatsieho chuja si si nemohol dat do profilu ? Jak toho anglickeho buzika ?
-
Mé dostala za Skyrim a za přitroublého přítele (že čekal, až ho pustí na Skyrim a né na ni). *3*
-
kkt hraje kktinu *15*
-
Zajímalo by mě, jestli jsi ty mínuska dostala za ten Skyrim nebo za toho přítele. *15*
-
Ty ale nejsi objektivní, protože miluješ Lukáše Grygara.
-
chyba
-
Petr je v pohodě. To, že moc nemluví je taky v pohodě. Když něco řekne, tak to má myšlenku a dělá dojem, že nad tím i přemýšlí. To mě spíš někdy přijde, že Lukáš je někdy zbytečně ukecaný, aniž by něco řekl, ale chápu, že s materiálem, jako je Martin nebo Petr je potřeba občas nějaká akustická výplň. Jako moderátor je ovšem Lukáš dobrá volba.
-
splneno :). aspon jsem navazal tam kde jsem predtim skoncil...a objevil jsem bug :P.
-
Politickou korektnost a pokrytectví nechceme! Takže jen ať pěkně pokračuje v jízlivejch poznámkách. Někteří chataři si to skutečně zaslouží.
-
Mne teda neprijde, ze by ho to nebavilo. Ma prehled o tom, co se kde na herni scene deje a tim padem neplaca nesmysly kdyz neco rika. Jedina vec, kterou by si mozna mohl odpustit jsou jeho obcasny jizlivy komentare na adresu ctenaru - sem tam mu ujede nejaka nelichotiva poznamka, kdyz treba pri nataceni fight clubu pachaji posluchaci na chatu nejaky "zverstva". Sice si to ti chatari obcas i zaslouzi, ale bylo by asi lepsi to prejit mlcenim a nekomentovat to - nekteri chatari to asi ne moc dobre nesou a Sleepless si tim zhorsuje svuj medialni obraz.
-
Já jsem naopak rád, že je "zpět". Teprve s ním je sestava kompletní.
-
Já začala v osum, a hrála jsem asi jenom 40 minut. Přítel byl celej nedočkavej, než ho pustim, aby si zahrál Skyrim :D:D
-
Myslím, že to Petra baví, dá se na to usoudit z toho, jak odpovídá na otázky. Ne každý je raketa jako Lukáš Grygar nebo Pavel Dobrovský. Řekl bych, že je to spíš otázka temperamentu a celkově rysů osobnosti.
Tvůj trapnej projev ukazuje na to, že jsi pravděpodobně malej harant. -
Ty vidíš lidem do hlavy, že víš co je baví nebo nebaví? Naopak myslím si, že ho to baví, protože z podcastu nemají žádný peníze a dělají to jen protože chcou, kdyby ho to nebavilo už dávno by se na to vykašlal. Takže jediný debilko tu budeš asi ty.