Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    Jo, paříme spolu celej den a vypadáme jako metalovej páreček. Hrozně nám to klape a jsme šťastní, tak co je na tom špatnýho?:P
  • beru zpět, omlouvám se za urážení. Po ránu mi nedocvaklo, že sem na HERNIM serveru, takže co taky člověk může čekat
  • jo to si vystihl :-DD skutečnej život :-D dva blbci se hadaj o to,co budou hrát. To je teda pár, to se musim smát :-D ....jak vypadáte? jako klasická holka od PC a klasickej kluk od PC? :-D
  • Mínuska dostala od zdejších onanistů, kteří jí závidí skutečný život *6*
  • Amylee.Anderson
    To právě odpovídá.
  • Amylee.Anderson
    Trol.diskuzni: Jedno po druhém.
    jindřiška: Se nepochlubil, že se znáte :D

A vůbec, co se vám nelíbí, hra se musí zahrát, aby si člověk mohl udělat názor.
  • blahorodie
    Vatsieho chuja si si nemohol dat do profilu ? Jak toho anglickeho buzika ?
  • Trol.diskuzni
    Mé dostala za Skyrim a za přitroublého přítele (že čekal, až ho pustí na Skyrim a né na ni). *3*
  • jindra.veliky
    kkt hraje kktinu *15*
  • PreidaQ
    Zajímalo by mě, jestli jsi ty mínuska dostala za ten Skyrim nebo za toho přítele. *15*
  • MickeyMutant
    Ty ale nejsi objektivní, protože miluješ Lukáše Grygara.
  • chyba
  • risa2000
    Petr je v pohodě. To, že moc nemluví je taky v pohodě. Když něco řekne, tak to má myšlenku a dělá dojem, že nad tím i přemýšlí. To mě spíš někdy přijde, že Lukáš je někdy zbytečně ukecaný, aniž by něco řekl, ale chápu, že s materiálem, jako je Martin nebo Petr je potřeba občas nějaká akustická výplň. Jako moderátor je ovšem Lukáš dobrá volba.
  • Black_Hand
    splneno :). aspon jsem navazal tam kde jsem predtim skoncil...a objevil jsem bug :P.
  • Cahir
    Politickou korektnost a pokrytectví nechceme! Takže jen ať pěkně pokračuje v jízlivejch poznámkách. Někteří chataři si to skutečně zaslouží.
  • zdeeneek
    Mne teda neprijde, ze by ho to nebavilo. Ma prehled o tom, co se kde na herni scene deje a tim padem neplaca nesmysly kdyz neco rika. Jedina vec, kterou by si mozna mohl odpustit jsou jeho obcasny jizlivy komentare na adresu ctenaru - sem tam mu ujede nejaka nelichotiva poznamka, kdyz treba pri nataceni fight clubu pachaji posluchaci na chatu nejaky "zverstva". Sice si to ti chatari obcas i zaslouzi, ale bylo by asi lepsi to prejit mlcenim a nekomentovat to - nekteri chatari to asi ne moc dobre nesou a Sleepless si tim zhorsuje svuj medialni obraz.
  • hitokage
    Já jsem naopak rád, že je "zpět". Teprve s ním je sestava kompletní.
  • Amylee.Anderson
    Já začala v osum, a hrála jsem asi jenom 40 minut. Přítel byl celej nedočkavej, než ho pustim, aby si zahrál Skyrim :D:D
  • Cahir
    Myslím, že to Petra baví, dá se na to usoudit z toho, jak odpovídá na otázky. Ne každý je raketa jako Lukáš Grygar nebo Pavel Dobrovský. Řekl bych, že je to spíš otázka temperamentu a celkově rysů osobnosti.

Tvůj trapnej projev ukazuje na to, že jsi pravděpodobně malej harant.
  • Erien
    Ty vidíš lidem do hlavy, že víš co je baví nebo nebaví? Naopak myslím si, že ho to baví, protože z podcastu nemají žádný peníze a dělají to jen protože chcou, kdyby ho to nebavilo už dávno by se na to vykašlal. Takže jediný debilko tu budeš asi ty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit