Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufam, ze taky Pavel Dobrovsky neco sepise zde na games, kdyz uz moderuje podcast. Jako vzdy skvele :) Diky.
  • nevděčný fanoušek je horší než fanatický fanoušek... nebo ani jedno? Valve má super služby a chování k zákazníkům je jedna z nejlepších na herním trhu... steam slevy, akce na steamu viz. Vánoce.. hry od nich jsou super, i když já nejsem jejich velký fanoušek a nežeru tolik Portal či Half-Life.. jejich otevřené dveře nezávislým modařum a vývojářům, taky ukazují, že z dobrého nápadu, vzejde mnoho dobrých titulů.. chápu, že je to čekání na HL3 pro fanoušky asi fakt hrůza už.. ale doopravdy oni to vynahrazují tolika věcma, že jim to prostě lidi musí odpustit a být trpělivý.. jinak to jsou nevděčnicí nevděční
  • Black_Hand
    na to ze nerikam, ze je to sleva bys prisel, kdyby si neskakal jen po klicovych slovech v mym prispevku.
  • To není sleva, ale protestní akce: http://www.messagetovalve.com/
  • jeden z najhorsich podcastov po technickej stranke. a polacek mi uz leze na nervy, je to uplny debilko. clanky pise dobre, tak nech ich pise a podcast nerobi ked ho to nebavi.
  • Black_Hand
    pokud od osmi, nebude to platit celej zitrek taky? stejne jako kazdodenni sleva steamu? tedy dle PST zony?
  • Amylee.Anderson
    Dneska od osmi - všichni kdo maj na Steamu Half-Life povinně hrajte! :P
  • To, že Valve je banda ignorantů a dementů jsem se přesvědčil mnohokrát. Jsem zvědavý jakou sračku opět oznámí. Pokud to nebude Portal 3 nebo HL3 tak se mohou jít odstřelit.
  • Preed
    Tak nejak,vzdy ked Valve ide nieco nove ohlasit tak v kutiku duse dufam,ze to bude HL3 a vzdy je to nieco ine co ma vacsinou absolutne nezaujma a citim sa asi takto. http://farm1.staticflickr.com/131/319047856_dbf1ef3e92.jpg
  • Jo, a podotýkám že tím nechci říci že by třeba L4D1 a 2 byly špatné hry. Ale skutečně se nemohou rovnat tomu kdyby konečně přišlo HL3 které je podle mého prostě "jiná liga" a rychlé vydávání her nebo dodatků do již vydaných her (Team Fortress 2) to prostě jen tak nemůže nahradit.. Alespoň z mého pohledu.
  • Popravdě, Valve mám rád, vždy jsem se v diskuzích zastával toho že HL3 ještě neoznámili, ale tohle už začíná být silně přehnané. Nevadí mi ani tak to že to ještě neoznámili, jako spíš to že místo toho aby o HL3 konečně něco řekli, raději přijdou s nějakou další hrou ať už ta DOTA2 nebo L4D a ještě to prezentují jako plnohodnotnou náhradu. Jedna věc je mlžit a jedna věc je dělat z hráčů blbce. A u Valve mám pocit že ten jejich systém už pomalu spadá k tomu druhému.:/ *1*
  • Znovu - díky za video na youtube tomu kdo tam to video nahrál :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit