Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #68 - o mrtvých myších a lidech
3.3.2012 | Redakce Games.cz
28 příspěvků
-
Kdy se to takhle změnilo? A kde je desítkař Grygar? Totiž nic ve zlém ale hned začátek byl trapnej až mě polil pot trapnosti, takže sem to dál ani nesledoval...
-
Nevzali tě? *3*
-
Mám dotaz nějak to pravidelně nesleduju, ale teď jsem poslední 3 FC viděl a kam zmizel Lukáš Grygar ?
-
tatínku! ty už jsi na games? supr! odpadnou účty za volání
BTW: Zdravím Königa! -
Nemas cislo v mobilu na vlastnih tatu ?
-
Jsem moc zvědavý, co bude ten buzíček Chrupi dělat, až ten startup Coral City nevyjde a lidi si nebudou kupovat perly. Řekne tomu investorovi, který do toho namlátil 500 K dolarů: Tož sorry, a baj baj, maj sa, bolo to fajn, ale ňevyšlo to. Mali sma sa ako prascata v zite, ved taky spickovy vývojár ako já mosi dostavať poriadne prachy, tlamiczka si kupovala tablety za 15 tisíc, vsici sme se meli fajne a tu mas ten coral city a str si ho do riti. ďAKUJEM a zbohom, lubám tvé oči pre pláč.
-
Velky kulovy nerekla, ma to v hlave srovnany, ale ze nemluvi hezky cesky se mi take nelibilo.
-
Já vím, děkuju.
-
NJ čobolaci koukaji na bratry v usa a kdyz videji somalskou flotilu jak si jde vzit svuj podil za pruplav jejich cisarkyma vodama...
Neni se cemu divit .
Ne proste njede aby tahle majorita nicila kulturni dedictvi čokobolaku , jssme anonymus,jsme multikulturni spolecnost , ten zas dela tohle a dohromady udelame moc .
Hm Pani MgR,Phdr,Dr. mistress Samková na HRAD reovluce dorazila. -
Tvůj nick ti sedne jako pověstný hrnec na prd** *6*
-
tvůj dealer je bůh. mohu poprosit o kontakt?
-
tvá implikace je levá
-
Je jasné, že tě hry neba když si takový suchar.
-
Trolíš pikačoviny *7*
-
Re-play - rozhovor o pegi: "Těch značek je myslím 8,, . LOL to to nevíš určitě? :D
-
Vždyť v tom podcastu řekla velký kulový... A každé druhé slovo musela zprznit do nějakého podivného anglo-českého patvaru, protože je to hrozně kůl být světový. *5*
-
Už to jede. Se omlouváme, no. Můžou za to počítače! http://www.ikaros.cz/images/200004/sorry.gif
-
Ani ne, jsem obsazený *1*
-
Nechceš s ní chodit? *5*
-
Presne tak, tu ludia nepisu pravdu ani svoj nazor /BOJA SA znamienka MINUS *1* /
Ale napisal si to dobre.
jedine na co je tento server odbornik je : REKLAMA *12*
Inak ja do toho Fight Club #68 pristup mam,je to ako beseda Ivety Radicove a staryho Schwancerberga o hre Super Mario Bros *11*
al uz to chcete : http://recenze.surtep.cz/herni-svet/96071-fight-club-68-sledujte-zive-po-16-hodine/