Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to neuvěřitelný, ale opět má Hellboy pravdu, Nolanovi Batmani totiž jsou DEBILNÍ, zlatej Burton a jeho klasickej gotickej stylizovanej Gotham
  • Vávra je v pohodě - ve srovnání s těmi kteří s ním byli ve studiu je to král. Vážně ho obdivuju za to, že dokázal být v klidu a bez použití násilí v místnosti s tím rezavým trotlem, který se chvíli červenal protože se styděl sám za sebe, chvíli klečel za gaučem jako kurvička na E55, chvíli dělal trapné parohy kolegovi a když už měl přímý rozhovor s HOSTEM tváří v tvář, tak čuměl do notebooku. A jinak kritizovat filmy si myslím může každý, ne jen režisér nebo scénárista, zkuste si napsat do googlu "imdb" a přečtete si neuvěřitelný bláboly, kteří dokážou lidi od fochu i od něj napsat. Vávra jasně řekl co mu na Batmanovi vadí a kdyby ho ti tři buzíčci pustili pořádně ke slovu, možná bychom se také dozvěděli proč se mu líbí Xmeni, což bych si docela rád poslechl. Jediná věc která mě na Vávrovi sere je, že vůbec došel do studia a hodil dvě hodiny svýho času do kanálu když je mohl věnovat vývoji hry, ale zřejmě k tomu měl svoje důvody. Jinak působí jako upřímný chlapík, se kterým si prostě bukvice rozumět nemůže, to je jasný *3*
  • multi.flexi
    Tak Vávra mele kraviny, fsude by-fsecko videl: http://www.theverge.com/2012/8/2/3214685/dead-trigger-free-ios
  • Podcast jsem viděl a tak nějak nerozumím proč se všichni do Vávry tak obouvaj. Je to člověk co působí neustále stejným způsobem a to, že občas kritizuje až zbytečně k němu taky patří. Když zkritizuje batmana/skyrim/nesmrtelnost chrousta a já s tím nesouhlasím, tak si myslím svoje nebo kdybych se s ním bavil na to rozjedu nějakou debatu, ale plnit komentáře nesmyslným hatem mi příjde trošku mimo.
  • No, nevim. Ze Vavra je stejne dobrej vyvojar, asi jako reziser. *1* Kritizovat dokaze kazdej a vysvetlit, ci "obhajit" vlastni myslenky dokaze kazdej po puberte. Otazkou ale je, zda takovy clovek stoji za nejakou smysluplnou kritiku, nez jen rict, ze je to de*il... *1*
  • smejki
    nějak nechápu, proč by podle mnohých zde neměl Dan mít právo kritizovat filmy. Je to možná herní designér, ale taky scénárista. Možná až obsesivně lpí na neochvějné logice a je asi evidentní, že ta ho vždycky zajímá nejvíc.
    • logika omezenych se nemusi vzdy shodovat se vseobecnym minenim. *2*
    • Právo na to má, ale mně se zdá, že z toho jde až příliš silný postoj (nechci použít slovo póza), která je celkem vzdálená konstruktivní kritice...
  • Těším se na Danovu novou gamesu... To pak budou fight cluby :D
  • Tak s Danem bych rozhodně do kina nešel... Všechny filmy jsou a noví Batmani zvlášť jsou "trapný a blbý" a X-meni jsou "cool"??? Jeho názor, ale rozhodně se nemusí prosazovat až takovým vehementním způsobem. Ztráta času v diskuzi...
    • No asi tak, komiks mu nic neříká a je vidět, že mu ani nerozumí... zbytek bylo jen tlachání do tmy, nepřišlo mi to ani příliš jako názor, ale už vynucená opozice, protože napadat Batmana za nesmyslnosti a pak považovat X-men za normal...
      • Myslím že chcel říct že i blbej komix muže mět logiku než : prostě sem zlej - umřete všichni mu asi nesedí. Xmani podle něj má logičtější universum od počatku mutací až po nasledny neshody a rozdílny cíle obou frakcí.

Mě se osobně líbí obě zpracování, koukám na to jako na "podívanou" za vydřidušských 160ká a z kina odcházím spokojeny. Po tydnu ale nevim na co sem se vlastně díval...
        • Jenže to má každý svůj komix, v rámci svého universa... a co se týká logičnosti scénáře, tam bych řekl, že kulhají stejně jako mnoho (většina) jiných filmů.
  • nikomu není po shlédnutí smutno, jaký ten (herní) svět vlastně je? Co dělá z inteligentního člověka/názoru příměs ega... jenže to bych už zde polemizoval zcela nad něčím jiným, než jsou hry samotné. *7*
    • Jo, je. Nejhorsi, ze takovych omezencu je v ceskym hernim byznyse mnohem vic nez jeden... *7*
  • davidBray
    když tak sleduju reakce co kdo může kritizovat a co si může dovolit ...
    když dojdeš do restaurace a šéfkuchař ti naservíruje výkal s cukrem, tak řekneš, hele dyť je to ho*no to já jíst nebudu .. a on ti bude oponovat tím, že on vaří a ty ne, ať do toho nekecáš, že tomu nerozumíš ... takže to pěkně bez řečí zkonzumuješ?

jinak je mi Vávra ukradenej. ať je třeba Bárbínista :) mám jiný starosti v životě :)

kdo tomu nerozumí a krade hry ať dá klidně mínus :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit