Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hapci a MK melou hovadiny.....videli Xbox jenom z rychliku a zacnou neco soudit,prej hezci design.....atp,atd....kdyby jste byli poradny hraci,tak hrajete a nemelete kraviny,hral jsem na PC pak PS3 a ted mam XBOX360 a jsem maximalne spokojen,jestli nemate par korun na XBOX-LIVE tak nehrajte radsi vubec......ostudy *5*
  • Neni nic lepšího než hra nejvíc blízká k realitě. Nejsem surovec, ale v boxu mi příjde docela vhodné, když jako lepší boxér drtím soupeřovou tvář a je to vyditelně znát. V příběhu bylo krve docela hodně, ale v Legacy mode bez připojení k internetu není žádna krev, i když dvanact kol mlátím soupeře na jedno místo. Jde o nepropracovanost tvůrcu, nebo dělám něco špatně já? Poradí mi tady někdo prosím?
  • Umna vynikajuca hra, po deme som si to okamzite predobjednala velmy ma to bavi. Neviem na akej obtiaznosti autor recenzie hral ale ja na "champion" mam Andreho Bishopa po dobre smerovanych ranach dotlceneho.
  • Tak po par dnoch hrania plnej musim smutne konstatovat, ze moje pesimisticke vizie sa naplnili. Zial, toto je ta najmenej podarena hra zo serie fight night. Prec su narocne takticke bitvy. Nic take uz v hre nenajdete. Maximalny system zjednodusenia /jedno tlacitko, packa na obranu a postava sa sama blokuje hore, alebo dole/. Novy system ovladania uderov je v jeho novej podobe iba klasicky system premapovania z tlacitok. Co pohyb packy, to nahrada tlacitka. Dalsie zjednodusenie, aby sa hra priblizila masam a upustila HC hracov. Hra je sice nabliskana, ale pre mna svojim maximalnym zjednodusenim a spristupnenim sirokemu publiku absolutne nepouzitelna. EA polozila tuto seriu uplne inam, uz FNR4 naznacila trend a FNCH to uplne zaklincoval. FNCH je povrchna hra, od ktorej necakajte hlbku. Aj ked chapem, ze sa len prisposobila dnesnej spolocnosti. Vyhodenych 50EUR z okna. Viac to hrat nebudem. Sklamanie, pre mna prepadak tohto roku zatial.
  • Ahojte, podporuje tato hra hru pre dvoch hracov??
    • Ano.
  • Někdo se tu zmiňoval, ze je skoda, ze není žádná hra, která simuluje thajsky box atd. Určitě doporučuji od EA hru MMA. Výborná hratelnost jako zde u boxu.
  • Fight Night - Champion je vážně super. Oproti čtyřce nejsou postavy tak "lesklé" a mód kampaně hru neuvěřitelně oživuje (kam se hrabe legacy mód). Opravdu hru doporučuju. Hlavně bitky ve věznici jsou dost brutální a surové. FNR 3 byla pomalá a celkem nudná hra... čtyřka byla v tomhle ohledu daleko lepší a champion navíc přináší kampaň. S recenzí souhlasím.
    • Hanzales
      HerGot já už se těším. Tady plno her a já to demo točím pořád dokola *4* Jsem se u toho nějak přistihl zaseklý. Čím více to člověk chytá do ruky, tím více je to takové strategičtější a chytlavější. Smutné je, že jsem právě napočítal 14 her, na které si brousím zuby a kde na to vezmu, to teda nevím. Nemám rád selekci :/
      --OT--
      no řekněte sami, co z toho vykopnout. Cryis a Red Faction by byly první, ale co pak? :) A to jsem určitě ještě nějaké dvě pecky opoměl:
      Night Fight Round,Dirt 3,Shift 2,Crysis 2,Duke Nukem Forever,L.A. Noire,Deus Ex3,Skyrim,Mortal Combat,Witcher 2,Uncharted 3,Portal 2,Red Faction Armagedon,Rage,rF2
      --OT--
  • FNR 3 - skvele. FNR 4 - slabsie. FNCH - prepadak? FN3 sa hralo skvele, mam odohrate mesiace az roky, FNR4 mozem pocitat na dni, proste mi nesadol spomaleny system odozvy uderov. A ano, FNCH toto vyriesil, tu zas rany lietaju ako blesky, pride mi to strasne neprirodzene a mega-rychle. Co to ma byt? Este tomu dam sancu, ale zatial som znechuteny /podotykam, ze hovorim o samotnych subojoch z dema/. A tak som sa tesil a hltal kazdu spravu. Demo - uplne sklamanie. Kazdym dielom to ide dolu vodou, myslim samotnu hratelnost. Grafika rozkvita, ale to nestaci ;(. Zial.
    • ..ze zacatku jsem si to po odehrani tisice hodin u FNR4 rikal taky..ale pak jsem se do toho dostal a musim uznat ze rychlost je realnejsi nez kdykoli driv( delam thaibox takze to musim vedet)..no sidestepy atd..proste uz se opravdu nemuzu dockat..je to pecka..
      • este tomu v kazdom pripade dam sancu, ked bude plna.
  • Už se na tuhle hru moc těšim akorát mě mrzí jako Thaiboxera že neudělají hru s Muay Thai nebo aspon Kick-boxem. UFC mě moc nenatchlo :D
    • Taky dělám muay thai a taky mně mrzí, že tvůrci nejsou schopní něco takového vytvořit.
      MMA nic moc-k realitě ultra daleko. Zápasíš, nebo jenom hobby?
    • To jo..ja delam taky thaibox...chtelo by to hru s nazvem "K1" to by byla bomba..
  • V tom případě o páčky nestojím s pohybovými ovladači by to muselo být mnohem intezivnější zdravější ba i naučné zvlášť s kinectem.
    • sorry za dabl post

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit