Přejít na výpis diskuzí
Fiktivní Far Cry 3 dokument pokračuje druhým dílem
8.11.2012 | Petr Poláček
23 příspěvků
-
Vaas je srandista *4*
-
-
spíš psychopat
-
A teď, dělali do hry týpka podle herce nebo herce podle týpka ze hry?:D Ta podoba je až na pováženou :D
-
-
postavu Vaase dělali podle herce Miachaela Mando, který bude ve hře postavu i dabovat
-
-
Je afektovanej.... Ale zatím jeho nejlepší výstup, možná mu časem přijdu na chuť.
-
-
bleee, blyju.. Asi si to koupim
-
Samotnej Far Cry3 mě moc nenadchnul ale tohle se jim povedlo trochu lepší kamera a efekty (ty čmouhy na pláži jako separatisté byly usměvné:D). Takle by mohl vypadat film FarCry kdyby to nezku*vil Uwe Boll *16*
-
-
...ne stylu, ale tvorby...
-
FarCry dopadl ještě docela slušně...Teda v rámci Uweho stylu:)
-
-
..zvrácený a nemocný
-
-
jo takový je hlavní záporák. a docela si dokážu predstavit ze nekde treba na pobrezi somalska takoví týpci skutečee žijí a delaji podobne veci
-
-
A jak by se zachoval Bear Grylls?
-
-
Všechny by je sežral, aby přežil....
-
-
a jako drink.. moč
-
-
Yep. Strávil by noc na ostrově, za pomocí trávy a troudu z Vaasova číra by pořešil oheň, olízl pár brouků na chuť a ráno na zbytku toho mála, co zbylo z té jachty, by odplul k horizontu.
-
-
-
-
je to masaker ,tyhle filmečky se jim fakt povedly!
-
prosim at uz je ta hra vydana, tato trailerova masaz mi opravdu nesvedci *13* uz je toho mooooooooooooooooooc
-
Něco pro mé věrné fanoušky:
http://www.thestranger.com/images/savage/merch/savage-t-ggg.jpg -
-
to jsi ty?
-
-
ne já jsem hezčí.
-
-
-
Konečně něco pro příznivce inteligentního humoru.
-
nebejet tamtoho curyfuka na konci, toho hrozne spatnyho herce z vysilackou navic hrozne nesympatickyho. Fandim tomu pakacovi