Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • risa2000
    Jestli jsem to dobře pochopil, tak tenhle "film" byl natočen v roce 2007. Proč se o tom píše teď mi není úplně jasné (a tím nemyslím článek tady, ale ten původní). Nicméně pokud bych to měl zhodnotit z dnešního pohledu a pod dojmem toho, že jsem zrovna dohrál Halo: Reach, tak bych to asi taky stopnul.

    Možná, že před pěti lety to mělo nějakou atmosféru, ale dnes, zvlášť ve srovnání s tím Halo: Reach mi přijde, že hra má daleko lepší "výpravu", efekty i atmosféru, než tenhle krátký film. A nedovedu si momentálně představit jak jinak by se dalo Halo natočit, než zcela CGI (podobně jako Avatar) a daleko výpravněji, než jako "variace na pouliční boje v Bejrůtu" z 80. let minulého století.

    Tím nechci říci, že mám něco proti režisérovi, který mezitím předvedl, že by to fakt natočit mohl (District 9), ale zjevně nechce (nebo ne tak, jak by se to líbilo mně, nebo asi i Microsoftu).
  • dejte to Uwemu *1*
  • Scenar by meli psat tvurci samotneho Halo + nejaky reziser ktery by jim rekl co proste herec nedokaze nebo to nejde tak zachytit. Celkem nechapu proc si film nenatoci Mrkvosoft sam? Kdyby se kapku snazili investovali by par prachu do superpocitacu vytvorili nejaky herni Engine jako ma byt Unreal Engine 4 (pochybuju ze my mrkvosoft kupoval nejaky engine) tak by jen udelali hru a pak by s tema postavama natocili film a nepotrebuji ani herce staci najmout nejake na dabovani. Jinak serial Halo neni spatny.
  • Sakra to je škoda. S Blomkampem by byl film v dobrých rukou. To co dokázal za ty prachy s District 9 byla bomba. No jo no Microsoft. Škoda mluvit.
  • exmaxx
    Na mě ten krátký filmek teda moc dobře nepůsobí a to se mi District 9 líbil opravdu hodně. Ale musím se přiznat, že nemám rád ani HALO jako hru - ta hra ve mě prostě vůbec nic nevyvolává a celou dobu se divím, co k ní nalákalo takové množství lidí. (To prosím neberte jako nějaký flame.)

    Z toho důvodu bych se rád zeptal HALOistů, kteří tady jsou, jestli se jim ten krátký filmek líbí nebo ne. Dík. *3*
  • haha..Mrkvosoft ať si vylíže...si myslí že jim to někdo zfilmuje za takovejch podmínek? Master chief nikdy nebyl ňákej extra charakter a halo je mega populární jen díky tomu že Mrkosoft narval miliony $ do marketingu...neříkam že halo je špatná hra, ale zas tak hvědná není.
  • Spades
    Tak jestli ne Halo, tak aspon Mass Effect, ale jelikoz EA jsou stejni kravataci ajk filmarska studia, tak je bude zajimat jen profit... To zas dopadne
  • Halo má možnost a potenciál se stát sci-fi kultovní modlou jako Sága Star Wars ne-li mnohem lepší. A musím říct že už jsme to hodně dlouho neměli nějakou pořádnou scifárnu ne-li harcore sci-fi. Teď nás čeká jen Prometheus a potom zase výhledově nic. (mluvím o vesmírných sci-fi teď)
    • Haha HALO je celkem zajímavé ale žádná legenda mezi scifi to není. Star Wars, Warhammer 40 000 Duna ale třeba i ten Mass Effect to jsou universa kterým Halo nešahá ani po kotníky. Halo jako hra je kvalitní, knížky jsou celkem čitelný ale srovnávat to ze star wars hahaha. Promiň ale to je nesmysl
      • Nic ve zlym,ale star wars ve sve podstate taky neni zrovna nejake chytre a dospele sci-fi.O tom,proc se z nej stal kult se muzeme bavit,ale tvrdit,ze SW je nejak vyspelejsi nez prave treba Halo je docela usmevne.
        • kdo tu mluví o dospělosti univerzum SW je tisíckrát propracovanější než univerzum HALO. To jen fanboyové dělaj z té hry něco co není
          • no zase tady nekdo nevi o cem mluvi. Halo ma jeden z nejpropracovanejsich univerz co existuje. Asi si nikdy necetl oficialni encyklopedii Halo, ktera se porad rozrusta a jdou v nich hodne do detailu napr. Popis zbrani, vaha, dostrel nebo popis ras, jejich historie, hodnost... Popis technologii, casove znazornene jak sli nejdulezitejsi bitvy a tak bych mohl pokracovat jeste dlouho... Staci se podivat na halo wiki stranku ma pres 7000 prispevku, to co jsem se v ni zatim docetl byla pravda, nerikam ze tam musi byt vse prave ale min z 90 procent je... VE hre se vetsinou znazornuje jeden konflikt nebo bitva ale vzdy to nejak zapadne do univerza a ovlivni ostatni pribehy... *6*
            • Jsem PC hráč. Nesrovnávej to dokud to nebude film vs. film.
            • jistě jistě HALO je jedno z nejpropracovanějších scifi a teď tu o červené karkulce. Chápu že se k tomu xboxáři upínaj ale HALO nijak propracované není a rozhodně není lepší než Star Wars
          • Lepší bude...když se nic točit nebude...přiznám se, že ač mi HALO přijde zajmavé tak jsem to hrál asi 20 minut za celej život...(demo jedničky nebo čeho asi před 10 lety) ale podle trendů tědle "vysokorozpočtových" sra*ců bude všeobecně lepší když žádný filmový adaptace nebudou, protože tam budou pobíhat krásný neherečky, zápletka bude řidká jak stolice po vychlastání 5 litrů Svijan a všude budou plápolat Americký vlajky s dojemnou USA hymnou v podání Rihanny...to radši nic než todle
          • Me naopak prijde,ze fanboyove SW delaji z teto sagy to,co neni.
            Je to kult,legenda a pro me osobne srdcova zalezitost na ktere jsem vyrustal.Ale mluvit tu o nejake hluboke propracovanosti?
            Takovy zde zmineny District 9 me prijde propracovanejsi a dokonce i s myslenkou.
            • a o districtu 9 jsem se nezmiňoval film je to perfektní
            • ne ne ne ne propracovanost po stránce nějakých hloubkových myšlenek. Mám na mysly rozracovanost univerza popis ras, časovou osu, množství charakterů, velké množství malých detailů tyto podmínky mnou zmíněná čtyveřice splňuje zato HALO je jen o něco málo propracovanější než ostatní dnešní rádoby univerza tipu Dead space nebo GoW. ME serie má krásně rozpracovanej kodex o všech možnejch rasách, událostech atd. Něco co může člověk pročítat a připadat si na chvilku jako správnej nerd v tomto ohledu je HALO dost chabé.
  • Tak na to jsem se jako jeden z filmů které měli přijít v roce 2012 nejvíc.Jak koukam jdu se sem jednou za čas mrknout a nahle vidim téma Film "Halo, který nebyl a nikdy nebude" Opravdu mě to zaskočilo no jo co se dá dělat...škoda. *9* *13* *9*
  • Ja sem popravde docela rad,ze to tak dopadlo.Diky tomu nam mohl Blomkamp predvest,co dokaze s minimalnim rozpoctem a relativni kreativni volnosti.
    Jinak si myslim,ze ac microsoft mohl v nekterych pozadavcich trochu slevit,tak je dobre,ze do toho nesli za kazdou cenu.
    Vsichni vime,jak dopadaji filmove adaptace her v rukou hollywoodskych kravataku,kdyz maji filmova studia naprosto volnou ruku,jak s filmem nalozit.
    Lepsi zadny Halo film,nez dalsi zpackanou adaptaci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit