Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • plescher
    Bioshock s hranicí pod 13??? Wtf. Nejenže to nebude mít tu správnou atmosféru, ale producenti, kteří vyštípali i takové eso jako je Verbinski, si netroufnou ani na krvavé scény. A pak se diví, že jsou fanoušci her znechuceni, když jim znesvětí jejich nejoblíbenější značky.
  • ta látka nemá zaručenej dostatek diváků, to takovej AC je v současnosti mnohem lákavější finančně pro studia..

Stejně si myslím, že by z toho zase vznikla cypovina, jako 95% herních filmů a filmových her
  • Pro WTF: Proto jsem taky psal stačí najít šikovného režiséra a producenta. District 9 stál "jen" 30 mil. dolaru ( http://boxofficemojo.com/movies/?id=district9.htm ), což opravdu na dnešní poměry není moc a jaká to byla podívaná. Kdyby například konkrétně tuti dva dostali do rukou BioShock, tak bych řekl, že s rozpočtem kolem 50 mi.l by to hravě zvládli a dle mého názoru by do toho nějaké studio prachy dalo.
  • dobrý, ale kolik takhle kvalitních snímků za rok vznikne? Navíc Jackson prachy má a mohl si dovolit Bloma zasponzorovat..
  • Kori
    Nikdy je silné slovo... svět se točí v kruhu a za pár (desítek?) let se můžou mít poměry zase úplně jinak a ratingy filmů mohou být zrušeny, či o dost změněny. Nehledě na existenci MPAA. Dnešní situací jsem ale zarmoucen stejně jako ty *16*
  • I s malým rozpočtem se dá udělat velká podívaná. Stačí najít šikovného režiséra a producenta viz. Blomkamp/Jackson a jejich District 9.
  • To sice jo ale zrovna na tohle je potřeba trochu víc peněz a ty mají hlavně v Hollywoodu.
  • Když se nehledá v Hollywoodu, tak se dají najít dobrý horory.
  • Přesně. Nechápu co se to s nima děje no tak film nebude pro děti to se jako ze světa stává nějaká velká školka že se musí všechno podřizovat dětem?
  • V současném Hollywoodu nemůže vzniknout pořádný horor, protože všichni producenti jsou neskutečně pos*aní, aby jim tam náhodou nepřišlo o pár děcek míň. A díky těmhle skvělým lidem, kteří řídí velkou "továrnu na sny", už možná nikdy nevzniknou filmy jako Alien, The Thing, Predator nebo Medusa Touch.
  • Skoda, nebo naopak bohudik?
  • Juan Carlos Fresnadilla nenatočil 28 dní poté, ale 28 týdnů poté. Škoda. Zrovna od tohoto režiséra jsem se na to těšil, protože ve 28 týdnů poté úvodní útok na barák a následný úprk je jedna z nejlepších adrenalinových/hororových scén jakou jsem kdy viděl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit