Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LiarForHire1

    Už se těším na brblání "fanoušků" a "odborníků". Evidentně to bude pojato jako anime i z hlediska práce s příběhem a postavami. To výše uvedené skupiny nerozdýchají.

    • KrPa

      to se vetsinou stava, kdyz pouzijes nejakou znacku a jmena ale pritom natocis neco uplne jineho...

    • Miichaell

      Přesně tak, budou brblat naprosto logicky, zatímco tvůj komentář logiku postrádá. Nějak nechápu, jak z někoho dělá odborníka to, že má rád anime a ten, kdo ho rád nemá, tak je automaticky "odborník" a "fanoušek". Nemám rád anime, přijde mi stupidní, přeplácané a vzhledově/technicky/umělecky jednoduché/hnusné/bez nápadu. A nedělám blbce z těch, kdo anime rádi mají, ať se dívají, na co chtějí, oni v tom spatřují hodnoty, které je baví. A jen proto, že je já nevidím nebo mě neoslovují, tak do toho nikomu jinému nekecám.

      Pokud ten film měl být zamýšlen jako pocta fanoušků, o které je v článku řeč, tak je styl vybrán naprosto nevhodně. Pokud má být snaha rozšířit značku směrem na východ, pak to chápu, ale nejsem si jistý, jestli to je krok správným směrem.

      • LiarForHire1

        Logiku má, nikdo nemá patent jen na jednu formu práce se značkou. Používání různých médií a širokou škálu vypravěčských postupů je možné dosáhnout nového a možná i lepšího výsledku a zabrání stagnaci. 

        Prozíravější čtenář objeví, že můj komentář se snaží lidovější formou narážet na jedince, kteří chtějí stále jen totéž, místo aby otevřeli mysl novým věcem (tzv. smrádek, ale teploučko).

      • Sierra117

        Brblat naprosto logicky? Anime je pouze forma. To, že v Anime občas mají postavy velké oči, řvou a chovají se infantilně apod, neznamená, že to je kritériem které musí každé anime splňovat. Ten děj může ( a samozřejmě nemusí ) sedět západnímu divákovi stejně, nezávisle na formě. Takže pokud jsi fanoušek obsahu, tak je tvé generalizovaní a odsuzování autorem zvolené formy jen prachsprostým pokrytectvím :) a celý tvůj příspěvek ve finále připomíná jen nářek uraženého dítěte, který dostalo jinou hračku než chtělo.

      • russkij_Bogatyr

        Dlhé roky som bol odporcom anime. Nepáčili sa mi tie obrovské oči. Ale po rokoch som už nasýtený západnými "šablónami" - proste mi príde že západná produkcia nonstop kopíruje tie samé príbehy a len občas prídu s niečim čo má pre mňa naozaj hodnotu.


        Prvé anime čo som dokázal naozaj celé pozrieť a vychutnať si na tom všetko (až na tie oči) bol Ghost in the shell: Stand alone complex . A potom som si pozrel aj druhú sériu a tri celovečeráky. Už mi vadia tie obrovské oči menej, hlavné mi je a veľmi ma teší že zmýšľanie tvorcov a umelcov z ďalekého východu je iné a je to pre mňa ako diváka niečo ako Nový svieži vietor do plachiet.

        • LiarForHire1

          Tak to by si jistě neměl minout Akiru.

          • russkij_Bogatyr

            Akiru som pozrel a páčila sa mi, spracovaním i myšlienkou a svet pôsobil tak žeby som sa určite tam rád šiel aspoň prejsť :) .

  • russkij_Bogatyr

    Tiež som čítal knížky a hral tri hry. Ak sa bude Beau DeMayo držať viac knižnej predlohy budem len rád :) . Lauren Schmidt Hissrich ale nemá/nemala až tak poriadny prehľad o zaklínačskom svete.

    Podľa článku: 

    https://www.dispatch.com/entertainment/20200119/westervillersquos-lauren-schmidt-hissrich-rises-to-run-netflixrsquos-lsquothe-witcherrsquo

    "After an executive encouraged her to explore the series further, she said she read Sapkowski’s next two books — “Sword of Destiny” and “Blood of Elves” — and came to a realization: ... " Nemala to celé prečítané a hry ani nevidela keď sa pustila do scénára. 😐

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit