Přejít na výpis diskuzí
Film podle WarCraftu je na dobré cestě a v dobrých rukách
9.11.2013 | Adam Homola
91 příspěvků
-
Neposr*t,neposr*t,neposr*t to.
-
Tak Warlords of draneor je podle me super napad, mohlo by to pritahnout stary hrace z5 a jestli neposerou tenhle film ( verim ze je v dobrych rukou) tak by moh pritahnout i novy hrace.. Blizz to ma ted dobre rozbehnuty a budu doufat ze to dotahnou do konce !
-
-
ako chcu nalakat novych hracov ked samotna hra s datacmi ma cenu xxx €
-
-
Battlechest WoW+BC+Wotlk+Cata = 5 euro (125,-), Mists of Pandaria - cca 600,- (dnesni cena), novej datac - 1200,- = 1925,- za minimalne mesic zabavy. Pro srovnani, singleplayer call of duty za 1200,- ti vydrzi jedno sobotni odpoledne. =)
worth it. -
-
kde mas taky battlechest? a wow nema SP :D cize mp vs mp, celodenna farma vs. hodinka behania po mape
-
-
Snad v každém obchodě nebo přímo na battlenetu u bllizardu?
-
-
srovnavat dylku singeplayeru a MP...
-
novej datáč má většinou cenu kolem 900
-
-
-
-
Tak na tento film už čakám tak dlho ,že už som wowko dávno prestal hrávať ale warcraft lore milujem a nenechám si to ujsť. Pravdepodobne aj čakali na nejaké nové technológie a dúfam že to bude minimálne v 3D kľudne si počkám dlhšie nech to je premakané
-
Vzhledem k tomu, že je film PG13, tak by se někomu mohl líbit, nebo přijít zajímavý tenhle článek:
http://www.moviezone.cz/clanek/25251-komentar-vice-zbrani-mene-nader/ -
na co film, raději si znovu zahraju Warcraft III a Frozen throne...jen kdyby to udělali v grafice StarCraftu II
-
Tak Star Wars jako konkurenta fakt nevidím. Starý díly byly parádní , ale ty nový epizody 1,2 a 3 jsou tak tragické, že je utrpení se na to koukat. Samá politika a nic se tam neděje. 3min akční pasáže a dlouhé hodiny o ničem. Nechci se nikoho dotknout, ale ten nový Star Wars je o ničem.
-
-
Ano první díl má 79%, ale pomsta má 87% a má tak stejné hodnocení jako stará trilogie... Lucasovi, nebo spíš jeho teamu co sem zaslech, se podařilo trilogii vygradovat a tak to má bejt. Osobně SW nerozděluju na nějakou novou a starou trilogii a prostě řikám že SW žeru, ALE kdybych si měl vybrat tak u mě je číslo jedna Pomsta Sithů a recenze má přinejmenším stejné jako stará trilogie, to jen pár "geeků" si na něco stěžuje jen tak z povinnosti... Páč jestli si stěžuješ na to že v nové trilogii jsou 3 min akční pasáže... :D
A co se týče té konkurence Warcraftu, oni řekli že to bude ve stejnej den? Nák mi to uniklo, ale stejne si myslím že jelikož se natáčet eště nezačalo, tak se bát nemusíme. -
-
Warcraft měl už asi měsíc slot na 18. prosince 2015, který asi před týdnem oznámili i pro Star Wars. Abrams chtěl počkat na 2016, ale Disney to udělalo takhle. Oba filmy se začnou natáčet začátkem 2014 a Disney určitě tenhle termín chtít měnit nebudou. A protože jde o zavedenou značku a jednu z papírově nejsilnějších, tak si proti tomu může Legendary Pic. stavět na hlavu, ale nic s tím nenadělaj.
-
-
Tož snad se z toho nestane závod kdo to dřív nějak ukuchtí... to ať si s tim blizzard raději klidně hraje o pár měsíců dýl. Star Wars pod rukama disney bych eště chápal, ale pro blizzard a fantasy velkofilm je to dost šibeniční termín.
Rozpočet eště neřikali ani na jedno co? -
-
U warcraftu se v době oznámení mluvilo o 100 milionech. Jak s tím zacloumala ta dlouhá předprodukce a výsledek scénáře těžko říct.
-
-
-
-
No asi takhle..názor na poslední (resp. prostřední) Star Wars trilogii ti nikdo nebere (hodně lidí ji bere dost negativně), ale komerčně budou nové Star Wars totální trhák, i kdyby cokoliv. Proto je pro každý jiný film (Warcraft nevyjímaje) naprostá komerční sebevražda mít premiéru ve stejný den....
-
-
Tak potom nechápu tu negativní reakci. Když jsem byl malí a koukal jsem na epizodu 4 tak to bylo naprostá bomba a hltal jsem každé slovo, ale na ty nové první 3 díly se prostě koukat nedá. Jo něco tam se vysvětluje, ale ty vysvětlivky proč Dark vader je takovej a makovej se vešlo do minuty a celí film se protlachá.
-
-
Opakuju, že názor na druhou trilogii ti neberu, to je tvoje věc. Reagoval jsem na to, že ve Star Wars nevidíš pro Warcraft konkurenci. Což je blbost. Ať už nové Star Wars dopadnou jak chtějí, tak komerčně to bude trhák a žádný film podobného zaměření (tzn. epický fantasy/sci-fi velkofilm) si netroufne dát premiéru na stejný den, protože by vedle Star Wars finančně propadl (nebo by minimálně zdaleka neuspěl tak, jako když kolem sebe žádnou konkurenci mít nebude). Z komerčního hlediska je Star Wars konkurent nejtvrdšího kalibru, to je jak s nějakým filmem jít proti věcem typu Harry Potter, Hobbit, Avatar atp...
-
souhlasím s tím, že ep 4/5/6 byly v tomhle tajemné a vlastně to člověk neřešil, kdo co proč.. The Force byla jedna velká záhada a též to nikdo neřešil, prostě to bylo.. rekvizity a všechno okolo, né jen zelené pozadí.. a někde jsem četl, že Lucas nebyl pomalu ani na place s herci, ale mluvil k nim, přes mikrofon odněkud ze studia či co.. politika mi nevadila, byl jsem rád, že tam byl jiný pohled na to univerzum v těchto ohledech a tim, jaký nastal vlastně převrat pro celou galaxii.. jsem rád, že nové díly bude režírovat Abrams, i když jsem byl ze začátku skeptický, ale sám řekl, že pujde ve stopách starších dílů a to nejen filmově, ale i technicky, rekvizity, kamera.. a píše scenař s člověkem, který napsal ep 5 (můj oblíbený díl) a 6.. takže si Lucas může trhnout a věřim jim :)
-
-
Mno počkám si na recenze a pak se uvidí, ale jinak s tebou souhlasím. Jen po posledních dílech nejsem až tak nadšený z nového přírůstku.
-
-
Jen pro představu na CSFD má epizoda 1 59 procent a epizoda 4 88 procent. Kde udělali soudruzi chybu?
-
-
No Epizoda I má 79, spíš máš na mysli Klonové Války, tu kreslenou variantu, která se nepovedla. Ta má 59.
Jinak hodnocení SW dle filmových webů je úplně v pohodě -
-
JJ řídím se hodnocením i recenzí a můžu říct, že jsem ještě nebyl zklamán
-
-
*79%, chyba je v tom, že Nová Naděje zklasičtěla, ale jakkoliv mám SW rád, tak prostě vidím, že Lucas není dobrej ani scénárista, ani režisér. A ke 1čce jsem možná shovívavější, protože v době premiéry sem byl ještě děcko, takže mě třeba jar jar nevadil. Já už to teď beru prostě jako celou ságu a rád se při nějakým maratonu na ně podívám.
Ale dost OT - hlavní je, že ať už si o SW myslí kdo chce co chce, je to jedna z nejsilnějších značek a nasadit proti ní "debutanta" (herní základna jako publikum se obecně strašně přeceňuje) je minimálně o hubu, o to víc když je to ve stejnej den. -
-
host: A to je zase to, o čem mluvím. Fantasy a sci-fi jsou dva žánry pro tebe, pro mě i pro další hromadu lidí, kteří se o tyto žánry zajímají. Pro tu průměrnou americkou rodinu je úplně jedno, jestli ve filmu běhají orkové nebo droidi, pro ně to je jedno a to samé. Taky se mi to nelíbí a nechápu, jak ti lidi můžou fungovat, ale je to tak :)
A jen tak pod čarou, už léta se ozývají docela silné názory, že SW je spíš fantasy než sci-fi:) Btw. sám Lucas kdysi řekl, že když vymýšlel SW, tak měl vymyšlené postavy, kostru děje a celkově ty základní kameny, ale až teprve pak se rozhodoval, jestli to bude sci-fi, fantasy nebo třeba western. -
Re: X Ander
Naprosto s tebou souhlasím. Ale fantasy a scifi jsou dva žánry. Sám inklinuji ke scfi, ale raději půjdu na Hobbita než na StarWars ( no na ten SW spíš nepůjdu vůbec :) ) -
x_ander: Přesně. Navíc u dalších epizod Star Wars se dá očekávat, že tam vyrazí i prarodiče *1*.
Doufám, že nezmrší ani jedno, rád si vyrazím na oba filmy. Ale Star Wars jasně vedou. Tomu se nic nevyrovná. Jsme moc rád, že se mi podařilo stihnout aspoň tu IV. epizodu tehdá těsně po revoluci v kině. A že pak V. a VI. epizoda šla rovnou na video neodpoustím distributorovi nikdy *15* -
host: O tom, jestli je film úspěšný nebo ne, se rozhoduje zpravidla o prvním víkendu promítání v USA (možná to zní blbě, ale je to tak). A ne, spousta lidí nepůjde na dva filmy. To půjdou jenom fandové, a ti to neutáhnou. Tím spíš, že Warcraft je hodně divoká karta a může to (komerčně) skončit výborně a nebo taky totálně v pytli. Já chápu tvůj pohled, jako pohled člověka, který má nějaký názor na SW i na Warcraft, jednoho či druhého můžeš být i fanoušek. Mám to tak i já, proto každopádně půjdu do kina na oba filmy.
Ale průměrná americká rodina (tzn. typická cílovka dle PG-13) uvažuje jinak - ta se prostě sbalí, vyrazí do kina, koupí hromadu popcornu a na co myslíš že půjdou? Na "neznámé" fantasy, které z té rodiny zná tak maximálně jeden synáček, který strávil pár stovek hodin ve Wow, nebo na zajetou sci-fi ságu, kterou znají všichni? A oni se nerozhodujou podle nějaké kvality filmu dle recenzí, oni se rozhodujou podle plakátu (v lepším případě podle traileru). A garantuju ti, že další víkend nepůjde celá tahle rodinka do kina znovu, aby si po SW dali i ten Warcraft, to už tam půjde jen ten synek, jakožto fanoušek. A samotní fanoušci drahý vekofilm nezaplatí. -
host: Problém bude asi v tom, že kinaři ti Star Wars pustí skoro ve všech sálech a časech a Warcraft se bude krčit tak v jednom sále 2 x za den. A to ti moc zisků neudělá. Minimálně musí být od sebe aspoň týden, aby se to trochu uklidnilo. V případě Star Wars spíš ten měsíc.
-
Myslíš že by lidi nešli na dva filmy? Možná ne v jeden den ale v jednom měsíci v tom nevidím problém. Chodím do kina když jsou kvalitní kousky i 4x do měsíce nevidím v tom problém. No a když není žádná úroda tek nejdu i půl roku. Každopádně díky za reakci, že si se obtěžoval napsat pár řádek a ne jenom minuska.
Díky všem co přispěli do diskuse a zdělili svůj názor.
-
-
Orientovat se dle Csfd, kde vetsina "kousku" je silne nadhodnocena, neni uplne nejlepsi priklad.
-
-
-
-
Viděl si vůbec tu trilogii? :)
-
-
No bohužel jo :/
-
pro starwars fanboys
http://redlettermedia.com/plinkett/star-wars/star-wars-episode-1-the-phantom-menace/
http://redlettermedia.com/plinkett/star-wars/star-wars-episode-ii-attack-of-the-clones/
http://redlettermedia.com/plinkett/star-wars/star-wars-episode-iii-revenge-of-the-sith/ -
-
http://themetapicture.com/media/funny-gif-Conan-O-Brien-clapping.gif
tak tu máme dva dogmatické názory a mezi tím lidi který to nezajímá, jako u všeho, ale asi si to musel říct
-
-
-
-
Nechápu proč tolik lidí tu odsuzuje zfilmování warcraftu, popřípadě někdo píše že proti SW by to vytáhl jen blázen... Nevím jestli to odsuzujte s určitým zaujetím nebo to odsuzujete jenom kvůli tomu jak je hra zpracovaná ? Zkuste se ale podívat na kvalitu obsahu, já si tvrdím říct že obsah světa Warcraftu je natolik kvalitní, že by se to mohlo srovnávat s LoTRem nebo už zmińovaným SW. Já věřím že Blizzard si to ohlídá, kvalita traileru ať už WoWka nebo SC je na obrovské kvalitě, je sice pravda že to režíruje Jones ale Blizzard velmi dbá na kvalitu a ohlídá si to. Navíc produkce vypadá velmi slibně. Opravdu si myslíte že je to sebevražda srovnávat s SW ?
-
-
Ja píšou kolegové nade mnou, rozhodně to není hate, sám Warcraft univerzum docela můžu (byť jsem hrál jenom W3). Ale komerčně by Warcraftu neskutečně ublížilo jít do přímé konkurence se SW. Pokud filmový Warcraft má šanci být úspěšným filmem (a já věřím, že má), tak by se o tuhle šanci připravil premiérou ve stejný den ja SW. Film opravdu potřebuje oslovit daleko víc lidí než jen fanoušky.
-
Nejde o srovnávání, de o to že pustit takovéhle 2 filmy ve stejnej den je sebevražda ať by byli jakékoliv.
-
Nedávat to ve stejném termínu jako nové Star Wars není žádný hate. To je pouze názor, který se zakládá na rozumné úvaze. SW jsou stále jedna z nejsilnějších značek, ne-li nejsilnější. Proti nim dobrovolně nepůjde nikdo. Důvody dobře o kus níže popsal x_ander.
Je nutno si uvědomit, že filmovému studiu nejde o těch "pár" miliónů fanoušků Warcraft univerza. Oni potřebují dostat do kina ty lidi, kteří o Warcraftu neví nic. A tyhle potenciální zákazníky by jim prostě vyzobala Epizoda VII. Proti Star Wars by nešel ani chystaný Superman.
-
-
ostávam chladným... ma to byť ako obyčajný pokus o hype? :/ už len to pegi hodnotenie má nejakú výpovednú hodnotu
-
-
když už se tu řeší rating, to by mě zajímalo, kolik dostal starej Barbar Connan.
-
-
podle boxofficemojo Barbar Conan Rko, Ničitel Conan PG13
-
-
A ty jsi snad u filmu, který je založený na herní sérii, která ve své historii nešla přes rating 12+, čekal Rko? A hype můj naivní příteli, ten teprve začne.
-
-
ľudia to, že to má pg-13 ešte nič neznamená. Temný rytier mal pg-13 a zrovna pochybujem, že sa nato môže pozerať malé detsko. Pán prsteňov sa tiež nepíšil Rkom, takže som kľudný a očakávam, že to nezvorajú.
-
-
Přesně to říkám, pochopil bych s rezervami paniku lidí, pokud by šlo o remake/pokračování/adaptaci něčeho, co BYLO Rko, ne adaptaci série která měla maximálně 12+ hodnocení (nevím jestli strategie neměli i míň). Jinak v americkým PG13 hodnocení si můžou vzhledem k tomu, že je to fantasy, dovolit docela dost, dokud tam není někdo nahej. Prostě mě neleze do hlavy to očekávání, jaký od toho lidi podle diskuze měli.
-
-
-
-
Takový článek bych čekal na fan stránkách Warcraftu, aha, počkat, psal to Homola, tak to je v pořádku, beru to jako fan příspěvek na blogu. V tom případě proti němu nic nemám.
-
-
Tak proběhla velká akce od Blizzardu, tak co čekáš? Že se o tom nebude psát? Když nějaké herní studio nebo třeba Sony či Microsoft pořádá konferenci, tak se o tom taky píše. Tady asi bude mít někdo komplex... :/
-
-
Zacina se o tom vice psat, urcite si od toho slibuji neco velkolepeho... Minimalne neco co by bylo na zpusob, milionovym uspechem ovenceneho herniho vydobytku , kdyz se jim to povede a nebude to vylozene priblbly efektami preplacany klasicky blockbuster tak to je jina, material s kterym se da dale nakladat a uspesnost byla takrka 100% zarucene, jako tomu neni u jinych filmu podle her, kde by clovek vylozene brecel nad tim co stvorily - jiz jsem psal, ze bych radsi vicdel neco jineho ale to vem cert (zrejmne i uvidim casem ) I kdyz si tak uplne, predstavit zive jak by to mohlo vypadat neumim, jsem na to minimalne tak zvedavy jako nikdy. *3*