Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paul_cz
    Že first person není pro film přirozené ?
    A co je potom tohle?
    http://www.youtube.com/watch?v=Rgox84KE7iY

(autor tohoto filmu díky němu točí celovečerák v tomto stylu).
    • Jack1947
      Super video diky za odkaz, jen si to tedy moc neumim predstavit jako celovecerak to popotrhavani pri behu a celkove ta kamera neni uplne nejlepsi... mohlo by se z toho nekomu udelat ponekud spatne. Handycam rad docela mam i kdyz par lidi to odsoudi za praveto rozmachnuti pohledu ale tam neni takovehle akce, co teprve ted.
    • Shenkster
      First person filmů není mnoho a já je žeru...například horor Maniak byl parádní v kině ! *5*
    • thatguy
      Taky je v podstatě celej film Enter the Void točenej z pohledu první osoby.
    • To video je super, ale škoda, že to točili na kalkulačku, vypadá to pak strašně neumělecky. Doufám, že na ten celovečerák použijí něco lepšího
    • Ještě to má díl předtím, ale název té písničky už si nepamatuju :)
      • Je tak je to tam hned v odkazech, tady to máte dohromady :)
        https://www.youtube.com/watch?v=Kb1hOCX_UVo
  • Joela musí hrát Dylan McDermott. Nevím, jestli je ta podoba záměrná, nebo je to nějaká velice podivná náhoda, ale vypadá úplně stejně.
    • Mozna to chce kouknout na film Zmizení/Prisoners 2013 a jak vypada v této roli Hugh Jackman, ale to je vec nazoru nejspis *3* Herce, ktereho zminujes si tam ja osobne nedovedu predstavit a podobu tam moc nevidim
  • BoB.2
    Bohužel si režisér,producent ..... většinou myslí že to umí lépe než% autoři hry a z většiny herních adaptací vznikne naprostá sr*čka třeba jako Resident Evil.
    • conflig
      nesouhlasím Resident evil je tak špatný až je dobrý *1*
  • matthew451
    Film zatiaľ nemá režiséra, Sam Raimi sa ho rozhodol produkovať. Nie je vylúčené, že ho bude aj režírovať (čo si nemyslím), ale zatiaľ je "len" producentom.
  • vojta.kostka
    Prosím,ať to není stejné jak filmový Need For Speed...
    • nebo hůř.. jestli to vlastně jde :)
  • MickeyMutant
    Ellen Page je 27 let. Je tedy dvakrát starší než Ellie. Joela by v tom případě mohl hrát Sean Connery.
    • Miserius
      Zalezi jak vypada ne kolik ma na řidičáku...
      • MickeyMutant
        To říkej u soudu, ne tady*4*
  • Jack1947
    Dost dobre si umim predstavit, jakou medialni a marketingovou kampan na to muzou vystavet a nelibi se mi to - je to jako zprznit jinou herni adaptaci ( nemusi byt k tiomu nutne Uwe boll)

Ovsem mylit se samozrejme mohu, jen v tomto a v opacnem pripade to vetsinou vubec nikdy nefungovalo... bohuzel.
  • Nejvíc jsem zvědav jak udělají makeup pro ty Clickery, jak to bude s těmi monstry udělané :)
  • já to vidím zase naopak, že by měly být filmové adaptace jako přes kopírák. Dokonce žádnou si ani nepamutuju. Jde spíš o to, aby lidi co hry nehrají, tak ji zkusí a potom si ji i zahrají, nebo třeba pro ty, kteří nemají konzole, tak si to nemůžou zahrát a můžou se podívat v kině.
    • Souhlasím s tebou. Když je vidět jak ve filmových adaptací her jsou příběhy a jejich scénáře totálně stupidní, tak kdyby přesně zkopírovali příběh hry, rozhodně by to nedopadlo hůře než jak to točí teď. Silent hill k tomu měl prý blízko ale bohužel herní předlohu jsem nehrál. Pro mě je stále nejlepší filmovou adaptací hry první Mortal Combat, který skvěle vystihuje atmosféru hry a zároveň má i vlastnosti dobrého akčního béčka.
      • Filmovej Mortal Kombat mě urážel absencí fatalit. Neříkám že jsem chtěl aby na tom stavěl, ale je to jakoby se např ve filmovém Silent Hillu divák do onoho města ani nepodíval...
        • "Filmovej Mortal Kombat mě urážel absencí fatalit."

LOL
  • michaliuz18
    a tu malú bude hrat elen page? mohla by kedze jej prepozicala tvar, a tak isto aj do beyondu :D
    skor by ma ale potesila hra jak film, zamiloval som si tu hru s videi a ten datadisk tak isto :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit