Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lawliet
    Hitlerův prach se musí obracet v moři.. teda to mě napadá když vidím jeho hlavu v té báni na tom mechovi se 4mi miniguny *1*
  • the_pps
    MoravaGeorge@tiscali.cz Nechápeme se. Mně šlo totiž o to, a na to sem taky narážel, že když je režisér opravdu dobrý, tak natočí i dobrý film o čemkoli (teď ale nechci říct že by nějaká debilní Esmeralda byla před kamerou zmiňovaného Tarantina dobrá...). Páč každý režisér točí filmy tak, jak je nejlíp umí. A Q. jde to "vykrádání" co jsi popisoval dobře. Excelentně. A nevidím důvod proč by třeba Wolf. od něj byl špatný. Byly by tam třeba scény o ničem. Bylo by tam minimum akce. Byla by tam hromada podle tebe nesmyslných dialogů. Ale byl by to Tarantino.
    • MoravaGeorge
      Sice nechápu, proč pořád překrucuješ všechno co napíšu, píšu o zdánlivé nudnosti, která se mi líbí, tak si to laskavě přečti. Mimochodem, znám dost lidí, kterým se jeho filmy nelíbí vůbec, má sice obrovský okruh obdivovatelů a fanoušků, ale taky hodně "odpůrců".

Co se týče režie Wolfa, tak pro Tarantina prostor fakt nevidím, ano mohl by to režírovat, stejně jako Jiří Menzel režíroval Čokoládové Čmuchali, ale obávám se, že výsledek by byl tristní.

Zrovna u Wolfa bych radši viděl akci, hlášky, černou magii, super vojáky, zkrátka všechny ty propriety co dělají Wolfa Wolfem... Připadá mi zbytečné tam neuměl roubovat situace kdy BJ celí film proklábosí s nacisty s minimem akce. Pokud bych chtěl aby Tarantino režíroval herní adaptaci tak spíš Wet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit