Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • s.hih
    Snad už je i Rybka na místě a těží *2*
  • Microsoft dela pruzkum, aby vedel, jak zakopat vsechny ty neprodany Xbony...
  • mě spíše přijde zajímavé, jak se proměňuje pohled na takové artefakty. zatímco spoustu tehdejších her byly decentní, lidi je hráli a něco vydělaly, dnes jsou právě na pomyslném zapomenutém pohřebišti. naopak hra, která dříve stála opravdu jen za doslovné zakopaní a smetení ze světa, dostává tímto znovuobjevením kultovní nádech a vytváří historii.
  • firebug
    Pokud vás zaujalo téma, možná se vyplatí, počkat si na uměleckou dramatizaci, kterou má na svědomí Angry Video Game Nerd. Trailer: http://youtu.be/eiz95K1ngiI :-)
    • Už jsem se klekl, že jsem jediný, kdo o tom ví. :-)
      • Heh, prý klekl. :D Lekl samozřejmě.
  • Nestoji tam na jednom zaberu za chlapikem DeLorean? Ze by tam nasli i Back To The Future? *1*
    • AVGN/Cinemassacre .. proto tam ten DMC stoji :-)
    • Ano, je to DeLorean. Na ArsTechnica najdete další fotky z místa i další videa.
    • Klikl jsem na to video jen kvuli deloreanu ale zadna zaostrovacka se nekonal :)
      • Je to Delorean a ten chlapek je Ernest Cline(Ready player one,Armada) a jakozto poradny geek ho proste musi vlastnit:D
  • Nevím, jestli to čtu dobře, ale připadne mi zajímavé, že hra, které se prodalo 1,5 milionu kopií, je považována za největší krach herního průmyslu. Dá se to chápat tak, že E.T. je něco jako dnes Tomb Raider?
    • Hlavne bolo veľké množstvo hier vrátené späť do obchodov, ktoré ich následne vrátili Atari. V jednom dokumente, ktorý sa zaoberal históriou vývoja videohier. Hovorili, že to bolo prvý krát, kedy sa nahnevaný zákazníci spojili a vytvorili tak silný tlak na predajcov, ktorí museli nakoniec hry od nich vziať späť.
      Ach to bolo časy, nie ako dnes keď milióny ľudí chcelo vrátiť peniaze za BF4. :D

P.S. som majiteľ BF4 aj s prémium účtom, ktoré som kúpil ešte pred uvedením hry, takže viem o čom hovorím
    • kickasl
      Jde o pomer naklady/zisk.
      Vem si jenom kolik dali za prava.
      Navic cela reputace firmy sla do haje.
  • Tak to nechápu, jak si mohli bejt jistý úspěchem. To to nehráli?
  • *1* Zajímalo by mne jestli bude ten "poklad" co vykopali z betonu po létech ještě fungovat ...
  • sice s krizkem po funuse ale neda mi to... tohle je hrube prebrana a spatne napsana noticka ... Proc nezminit skvelou herni recenzi a vubec celej projekt okolo AVGN?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit