Přejít na výpis diskuzí
Filmová adventura Tesla Effect bude pořádně dlouhá a v 2K rozlišení
28.2.2014 | Adam Homola
22 příspěvků
-
Muj monitor =1920*1200= 2,304milionu pixelu
"2k" =2048*1080= 2,212milionu pixelu
tomu rikam pokrok!! Jupíííí -
Tady si zase někdo pohrává s technickými termíny, jak se mu zlíbí. Nejdřív to používají výrobci mobilních telefonů pro rozlišení 2560x1440 a teď se nám tihle snaží namluvit, že 2k je nějaký obrovský skok oproti zavedenému Full HD. 2k znamená 2 tisíce pixelů na šířku, tzn. že nejblíž tomu má kinostandard 2048×1080, dále 1920x1080 (Full HD, naprosto zanedbatelný rozdíl) a 2560x1440 (QHD) je pak někde až za humny. *16*
-
konecne zase hrane filmecky a sekvence kez by se to uchytilo. zlatel red alert, mam to daleko radsi nez nekvalitni CGI na kazdem rohu a pokud se to zahraje dobre odvede to dvakrat tolik prace. Vemte si jen kolik hercu z red alertu se dostalo do filmovejch trhaku:) snad jen pripomenu "americke komponenty, ruske komponenty ..vsechno z tchaivanu...") :D nebo tak nejak
-
Já se teda naopak těším, vypadá to hodně dobře a je to v dnešní době dost netradiční. Podle toho videa to vypadá, že se jim povedlo dát 3D a natočené scény dohromady dostatečně uvěřitelně aniž by to působilo nějak výrazně rušivě a myslím, že by to mohl být dobrý zážitek, zvlášť pokud budou herecké výkony alespoň trochu solidní a hlavně pokud děj hry bude stát za to. Šanci tomu určitě dám.
-
2k... takto si potencialni zajemci s pouhym 1080p rozlisenim asi moc neskrtnou. *9*
-
-
Protože 2K (2048x1080) má několikanásobně více bodů jak prachobyčejné fullHD (1920x1080).
-
-
Prave, neco takoveho jsem mel prvotne na mysli - no moh.o bejt hur treba 4k - i kdyz pochybuji ze i do te doby by se pocet uzivatelu techto nadstandardnich (!!) vysoce rozlisenich
nejak extra rozrostl. *3*
-
-
To nevim proč. Když si na 10let starym monitoru pustíš fullhd film, tak se na nej bez problému můžeš dívat.
-
-
Jasne, jenze zazitek je polovicni neli ctvrtecni na starym blikajicim CRT, vsechno jde kdyz se chce i kdyz vysledek nebude uplne nejlepsi.
-
-
-
mam rad adventury..ale tejto sa bojim..ako sa to vlastne bude hrat ked to bude vsetko hrane realnymi postavami?
-
-
Kup si na GOG starší díly Texe a uvidíš ;-). Jsou to skvělé adventury..
-
-
To si mi fakt pomohol
-
-
:) hele je to jednoduchý je to klasická adventura ze starý školy sbírání předmětů řešení puzzlů jen v plnym 3d jako např. jiná podobná hra z 90 let normality + rozhovory a cutscény kterejch je požehnaně jsou natočený s živejma hercema
-
-
Normality používala 3D engine s volným pohybem v prostředí. Tex Muprhy je spíš interaktivní film s adventurními prvky, plný nudných videí s živými "herci", příšernými hereckými výkony a grafikou kombinující realitu s hnusně renderovanými objekty a prostředím. Ošklivě to vypadalo už tenkrát, dnes je to směšné. Podle toho videa mi to připadá, že autoři se zasekli v čase a grafika bude možná ve vysokém rozlišení, ale stejně hnusně sterilní.
-
-
Žel Bohu mám také ten pocit. Zrovna z nostalgie jsem si nedávno jeden díl z GOG zakoupil, ale vydržel ho hrát jen několik málo minut. Někdy je vystřízlivění z nostalgie nehezky kruté.
-
-
-
-
-
-
Tak na tohle se těším a zároveň bojím, protože filmovou adventuru, nebo cokoli hraného naživo spojeného s hrou, beru jako takový královský žánr a musí se to umět dobře skloubit dohromady.
-
Já teda nejsem odborník na A/V ale teda horizontální rozložení na 2048 pixelů když... stávající klasické full hd má horizontálně 1920 pixelů tak teda těch 128 pixelů navíc nevim jestli je zrovna něco tak peckovýho aby to stálo za update na kickstarteru či sem něco nepochopil ? kucí chytří jak to teda je?
-
-
Je to k ničemu, ano, ano... Rozdíl mezi 2Mpxly a cca 2,4Mpxly je zanedbatelný... Něco jiného je, když ostrost stoupne 2x (fHD vs 4K)... Apropos 4K se označuje i horizontálních 3840, takže 2K můžeme označit i fullHD a toto označení vztahovat spíše k počtu Mpx...
-
-
Err srry k té ostrosti fHD vs 4K je 4x menší vs větší ostrost (samozřejmě na stejně velké ploše)...
-
-
Apropos, ještě dodatek Digital cinema 2K = 2048×858, a srovnání s fHD/1080p nesnese (cca 1,8Mpx vs 2Mpx) - takže je sice moz hezké, že nám nabídne 2048 na horizontu, ale vertikálně jde **** - je to nenáviděný "ultrawide"...
-
-
Aha vida no takovej výkřik do tmy no to si mohli kucí odpustit jinak hra vypadá luxusně jako milovník předchozích dílů jen doufám že udržej vysoko nasazenou laťku a bude to pecka
-
-
-
-
Vyčetl jsem, že 2k video je obecne označení pro rozlišní nad 2000 pixelu. Podle wiki, pod to patri i to televizni fullHD (http://en.wikipedia.org/wiki/2K_(resolution))
-