Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Muj monitor =1920*1200= 2,304milionu pixelu
    "2k" =2048*1080= 2,212milionu pixelu

tomu rikam pokrok!! Jupíííí
  • Jack1947
    Prave, neco takoveho jsem mel prvotne na mysli - no moh.o bejt hur treba 4k - i kdyz pochybuji ze i do te doby by se pocet uzivatelu techto nadstandardnich (!!) vysoce rozlisenich
    nejak extra rozrostl. *3*
  • andrewz
    Tady si zase někdo pohrává s technickými termíny, jak se mu zlíbí. Nejdřív to používají výrobci mobilních telefonů pro rozlišení 2560x1440 a teď se nám tihle snaží namluvit, že 2k je nějaký obrovský skok oproti zavedenému Full HD. 2k znamená 2 tisíce pixelů na šířku, tzn. že nejblíž tomu má kinostandard 2048×1080, dále 1920x1080 (Full HD, naprosto zanedbatelný rozdíl) a 2560x1440 (QHD) je pak někde až za humny. *16*
  • Protože 2K (2048x1080) má několikanásobně více bodů jak prachobyčejné fullHD (1920x1080).
  • tonnymontana
    konecne zase hrane filmecky a sekvence kez by se to uchytilo. zlatel red alert, mam to daleko radsi nez nekvalitni CGI na kazdem rohu a pokud se to zahraje dobre odvede to dvakrat tolik prace. Vemte si jen kolik hercu z red alertu se dostalo do filmovejch trhaku:) snad jen pripomenu "americke komponenty, ruske komponenty ..vsechno z tchaivanu...") :D nebo tak nejak
  • Já se teda naopak těším, vypadá to hodně dobře a je to v dnešní době dost netradiční. Podle toho videa to vypadá, že se jim povedlo dát 3D a natočené scény dohromady dostatečně uvěřitelně aniž by to působilo nějak výrazně rušivě a myslím, že by to mohl být dobrý zážitek, zvlášť pokud budou herecké výkony alespoň trochu solidní a hlavně pokud děj hry bude stát za to. Šanci tomu určitě dám.
  • Jack1947
    Jasne, jenze zazitek je polovicni neli ctvrtecni na starym blikajicim CRT, vsechno jde kdyz se chce i kdyz vysledek nebude uplne nejlepsi.
  • Žel Bohu mám také ten pocit. Zrovna z nostalgie jsem si nedávno jeden díl z GOG zakoupil, ale vydržel ho hrát jen několik málo minut. Někdy je vystřízlivění z nostalgie nehezky kruté.
  • Janun
    To nevim proč. Když si na 10let starym monitoru pustíš fullhd film, tak se na nej bez problému můžeš dívat.
  • Normality používala 3D engine s volným pohybem v prostředí. Tex Muprhy je spíš interaktivní film s adventurními prvky, plný nudných videí s živými "herci", příšernými hereckými výkony a grafikou kombinující realitu s hnusně renderovanými objekty a prostředím. Ošklivě to vypadalo už tenkrát, dnes je to směšné. Podle toho videa mi to připadá, že autoři se zasekli v čase a grafika bude možná ve vysokém rozlišení, ale stejně hnusně sterilní.
  • Jack1947
    2k... takto si potencialni zajemci s pouhym 1080p rozlisenim asi moc neskrtnou. *9*
  • :) hele je to jednoduchý je to klasická adventura ze starý školy sbírání předmětů řešení puzzlů jen v plnym 3d jako např. jiná podobná hra z 90 let normality + rozhovory a cutscény kterejch je požehnaně jsou natočený s živejma hercema
  • maros.goc
    To si mi fakt pomohol
  • Aha vida no takovej výkřik do tmy no to si mohli kucí odpustit jinak hra vypadá luxusně jako milovník předchozích dílů jen doufám že udržej vysoko nasazenou laťku a bude to pecka
  • Kup si na GOG starší díly Texe a uvidíš ;-). Jsou to skvělé adventury..
  • maros.goc
    mam rad adventury..ale tejto sa bojim..ako sa to vlastne bude hrat ked to bude vsetko hrane realnymi postavami?
  • Apropos, ještě dodatek Digital cinema 2K = 2048×858, a srovnání s fHD/1080p nesnese (cca 1,8Mpx vs 2Mpx) - takže je sice moz hezké, že nám nabídne 2048 na horizontu, ale vertikálně jde **** - je to nenáviděný "ultrawide"...
  • Tak na tohle se těším a zároveň bojím, protože filmovou adventuru, nebo cokoli hraného naživo spojeného s hrou, beru jako takový královský žánr a musí se to umět dobře skloubit dohromady.
  • Err srry k té ostrosti fHD vs 4K je 4x menší vs větší ostrost (samozřejmě na stejně velké ploše)...
  • Je to k ničemu, ano, ano... Rozdíl mezi 2Mpxly a cca 2,4Mpxly je zanedbatelný... Něco jiného je, když ostrost stoupne 2x (fHD vs 4K)... Apropos 4K se označuje i horizontálních 3840, takže 2K můžeme označit i fullHD a toto označení vztahovat spíše k počtu Mpx...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit