Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na Xboxu už prej déšť a bláto maj :)
  • Co ocekavas? mapy 500 x 500km, letadla letici k cily 2 hodiny, pak te sestreli AAA z 3d pohledu s FOV 120 a muzes zase zacinat na 500km vzdalene letadlovce?
    Hral jsi Battlestation Midway? Pacific? Tam taky byly bitevni lode, letadlovky i ponorky. Mapy akorat a byla to paradni zabava.
    http://www.youtube.com/watch?v=KLXk-vJ-EmQ
  • Lotr
    Nechci se s tebou hádat ale arkádou nemůžeš omluvit vše. Pokud se ta hra tváří jako druhoválečná měla by dodržovat základní pravidla a reálie podle kterých boj fungoval.

Arkáda je přeci o tom že je vše zjednodušené. O tom že nehraješ jen ty ale také malý pomocníček který ti pomáhá vše zvládat.
    Příklad za všechny. Do Warplanes v novém patchi přijde Naci-Spitfire.
    To není arkáda ale znásilnění historie a ústupek těm co hrají za Němce ale chtějí lítat na ikonickém (podle všeho OP) letadlu.
  • Hele ja bych jim snad i odpusil torpeda ve vlnobiti, stejne jako presny zasahy ... ale to by nejdriv museli takovou bouri predvest ingame ... ;D
  • Jsem si jistej ze nezklamou a bude to presne odpovidat ocekavani - ostatne jak sem psal uz vickrat, tvuj battleship se bude pifat na 30m s letadlovkou ... a nakonec te potopi dzunka, protoze trefi tvoje "slaby misto" v podobe okna do municniho skladu (kdybys netusil, tak presne takhle se bitevni lode stavej - stejne jako tanky se stavej s oknem uprostred celniho pancire).
  • No jestli takhle podle WG vypadají realistické bitvy o kterých pořád mluví ve svých vývojových denících.Tak si to mohou strčit někam!!!!.Myslím že nezbude nic jiného než si počkat na lodě ve war thunder.

PS:Taký nám chtějí naznačit že platící hráči dostanou samo navádějící se torpéda a munici aby se trefili za každého počasí *1*
  • Pockej, tys nevidel "ingame" obrazky z wot? S destem a blatem?
  • Však to taky není simulátor ale arkáda ne?
  • A uz to bezi na vice jadrech nebo to porad zdime na 100% to jediny?
  • Ses u wargamingu ...
  • Viděl jsem pár těch jejich vývojářských deníků a co mě zaráží je fakt, že Battleship střílí na Letadlovou loď? Vždyť to nedává smysl. To popírá základní princip letadlové lodi. A sice potopit nepřítele na velkou vzálenost, než se k vám dostane.

Takový Bismark měl dostřel něco okolo 35 km, zatímco letadla na letadlovce dokázala ničit cokoliv v řádech stovek kilometrů.
  • Lepší tanky nejsou mno :) a vubec HD modely sou fajn engine je peknej a valí i na šrotech relativně ;) letadla kravina lodě nevím..
  • Nelze než souhlasit s vyřčeným.
    Krásný způsob jak vyjádřit svůj názor bez potřby někoho urážet.
    A filmeček je na pohled pěkný, škoda že nemá s hrou pranic společného (boj za tropické bouře snad bude moc i WG).

PS - to přistávání na letadlové lodi bych zdůraznil :) V jedném misi jsem létal s kamarádem na hurricanu - jsem požkozený, letím nízko u hladiny (je bouře, doufám, že mě nikdo neuvidí). Najednou se přede mnou zvedá příď letadlové lodi - přidavné spalování, knipl k sobě a modlím se. Utrhnl jsem si křídlo a zadní část letadla, ale "bezpečně" jsem přistál :D:D:D
  • Myslím, že se s tím poperou přesně tak jak budeš očekávat a věř, že WG tě zcela jistě nezklame.
  • Ano vážení, máme zde další skvělou pecku z dílny Wargamingu, která je jedna z nejbohatších herních společnosti na světe. Takže pojďme trochu rekapitulovat, co nám WG již vydalo. Po neustálém experimentování a měnění, většinou k horšímu formou patchů, došlo k naprostému zničení hry jménem Wot, hra to mohla být opravdu dobrá, nikoli však v podání těchto babralů, ale vážení nezoufejte hra je v HD grafice modelů tanků lol lol lol ,posléze přišly na řadu letadla, kde nám WG opět ukázalo, jak se nemají dělat hry, hra snad ani nemá cenu komentáře, takže teď přicházejí na řadu lodě, no to bude zcela jistě eso WG v rukávu a všem hráčům vypadnou oči z důlku.

Za sebe říkám děkuji, již od vás nic nechci a strčte si to celé veledílo do zádele ...
  • Krásně jsi to vystihl a mám na to stejný názor. Rozdíl je jen v tom že si to fantasy stejně zkusím zahrát protože jsem zvědavej jak se s tím poperou *1*
  • Jú novy trailer, snad uz to bude konecne gameplay!

http://imgur.com/Q2s3xgT
  • třeba nám chtějí naznačit, že se ve WoT bude měnit počásí? :)
  • Lotr
    Ahoj reklamo oslavující další paskvil Wargamingu.
    Ne já nebudu jeden z těch kteří se nechají zlákat pěkným filmečkem. Ne nebudu. Vím že se samotnou hrou to nemá nic společného.
    Všichni totiž víme jak to nakonec dopadne. Lodě s HP a nekonečnem munice. Letadlové lodě zaměřující nálety AI letadel. Placku s texturou vody kde se veškerá taktika stane irelevantní.
    Víme o magické munici prorážející desítky centimetrů oceli. Víme že opět vyhraje ten který si to zaplatil.
    To vše víme. Ale chceme? Nechceme spíš bitevní lodě šíleně kličkující mezi střelami a torpédy nepřátel? Nechme snad letadlové lodě kde naši přátelé najdou útočiště? (pokud se jim povede přistát) Nechceme reálné druhy lodí a munice? nechceme snad krásnou grafiku s neuvěřitelným množstvím detailů? Nechceme snad FreeToPlay které vám neháže klacky pod nohy protože nechcete platit? Nechceme snad hru kde při jediné hře zažijeme pocit být Kapitánem - Pilotem i Tankistou?
    Za sebe říkám. To chci.
    A proto si radši počkám.

PS: Filmeček pěkný. Líbil se. Skvělá fantasy. Lodě v bouři po sobě střílejí a dokonce se trefí. Torpéda v těch vlnách udrží dokonce směr. Ale co kašlat na realitu. Wargaming dělal vždy fantasy hry.
  • proc v bouri? uz tam chybi jen Godzila :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit