Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Problem neni v tom, ze by se ten film nelibil. Vzhledem k relativne vysokemu hodnoceni, ten kdo ho videl, tak tomu se v podstate libil. Problem je v tom, ze ho videlo malo lidi...mysleno americanu. Takze jde spis o ne uplne zmaknutou reklamu, navic amici moc fantasy nemusi...aspon tenkrat.

  • Je otázka, kdo by na eventuální druhý díl do kina šel. Pokud bych neznal lore, tak v prvním díle bylo tolik děr, že bych se na druhý vykašlal. Lore znám, takže vidím všechny jejich změny a hodně bych u druhého dílu přemýšlel jestli jít zase. Když bych šel kvůli bojům, tak to co předvedli by mě taky odradilo...Shrnuto:u druhého dílu bych čekal o dost nižší návštěvnost.

  • Ondra_Kolek

    Ta idea je pěkná, ale fungovala by podle mě spíš pro animated series třeba pro Netflix nebo HBO, tam by si to našlo publikum v pohodě.

    Co se týče bluckbusteru s velkým rozpočtem a nasazením do kin, tam by tohle nefungovalo. Bude to znít blbě, ale Orkové jsou příliš niche skupina. Těžko se masy identifikují a působí to jako projekt pro Warcraft srdcaře. 

    Bohužel s tím, jak funguje Hollywood a producenti a studia, je potřeba prvním projektem udělat velký BOOM. A tam si myslím, že by měl šanci příběh Arthase - v podstatě se dá začít jeho mládím, vztahem s Jainou, Kael Thasem, budování univerza takhle, a hlavně to udělat komornější (ve smyslu zaměření se na jeho osobnost, motivace a vývoj). A on pak ten příběh roste - když se dostaneme do událostí W3 a Culling of Stratholme, to by byl závěr prvního filmu jak víno. A je tam úžasnej morální struggle obětovat celý město pro větší dobro... A diváci by byli úplně v prdeli z toho, co sledují, jak tenhle hrdina vyvražďuje město pro "dobrou věc" a jak se mění. 

    Teoreticky ještě by mohl být první film čistě o jeho vyrůstání, Jaina, Kael, Uther, učení se Paladinem a vyvrcholení by byla bitva, kde Arthas je hrdina, takovej ten frajer, kterým prostě chcete být. 

    2. film temnější - hrozba z W3 vystrkuje růžky a závěr je ten Culling of Stratholme a sledujeme cleý film proměnu našeho hrdiny a závěr je ten, kdy prostě účel světí prostředky a přetrhává přátelství, lásku, aby ochránil svou zemi - hodně podobně jako Anakin, ale s mnohem postupnější proměnou a lepší motivací - uvěřitelnější.

    3. film je jeho hodně temná cesta zemi vyčistit od démonů a nemrtvých - až v honbě za mocí se na konci stává Lich Kingem. závěr

    Tohle by byla velice silná trilogie s podle mě mnohem větší šancí na kasovní trhák. A tím, že by tahle trilogie byla finančně úspěšná, by to otevřelo dveře spoustě dalším projektů - válka prastarých, budování světa orců, Sylvannas, Illidan... 


  • Nejde o znalost a neznalost předlohy. O to, zda jste nebo nejste fanoušek. Jde o to že ten film byl strašně uspěchaná slátanina, kde věci nedávají absolutně žádný smysl. Jo film vypadal pěkně až na ty zbroje z papíru. To je ale asi tak všechno, co dokázal udělat dobře. Nedivím se že to nevydělalo. Než druhý díl ve stejném duchu, tak to raději nic. Jedno zklamání stačilo. 

  • Velka skoda, Warcraft je fajn epicky pribeh, lepsi nez neustale prehypovany Last of us.

  • Celkem pohodovy film, v dnesni dobe Zaklinacu a chystanch lotro serialu, by nejspis mel i vetsi navstevnost v USA. Jen by bylo potreba udelat spravnou reklamu.

  • Jeste se na to prosimte zeptej mr. Hlada, treba vi vic... 


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit