Přejít na výpis diskuzí
Filmu podle The Last of Us se ujme Sam Raimi
7.3.2014 | Adam Homola
52 příspěvků
-
Taky se přidávám k názoru, že filmová adaptace nemůže přinést nic, co by dojmy ze hry vylepšilo. Spíš naopak. Navíc díky stopáži filmu to může celé působit uspěchaně. Ale přivede to k látce i lidi, co hry nehrají a o to tu asi jde.
Na roli Ellie by byla fajn AnnaSophia Robb.
Jinak je tu někdo, kdo sleduje Walking Dead seriál ? Akutální epizoda mi Last of Us dost připoměla. Daryl a Beth mi v ní přišli jako Joel a Ellie. -
Podle mě se na Joela hodí jedině Dylan McDermott... A Ellen Page? Vždyť se jí ani nelíbilo že do hry použili její podobu na postavu Ellie *15* Já říkám nebrat....
-
Já doufám, že se inspirují filmem Cesta jako to udělali tvůrci.
Já tu nechci mýt nějakou nesmyslnou akci. -
-
tak jí nemyj *1*
-
-
Drag Me to Hell sice nebyl návrat na plný koule, spíš tak na jedno a půl varle, ale jinak Raimi se vším všudy. Takže mám radost, že do toho jde. Jen aby zase náhodou nevycouval...
-
-
No a teraz vyvstáva otázka.
To naozaj chcete tneto štýl filmovania v "The Last of Us " ?
-
-
ten už má to nejlepší za sebou
-
nejdrive at natoci Evil Dead 4 *14* ! a pak klidne Last For Us *7*
-
Ježiši... Doufám že to akorát nepošpiní TLOU
-
-
S Naughty Dog za prdelí lze čekat, že minimálně po stránce univerza by to nemělo jít do žumpy. Teda pokud to nebude jen přenesení podkladů ze hry do živé sféry. V takovým případě bych spíš zvedal palec pro drahý a nehrozící, ale jasně účinnější CGI zpracování. Zvlášť, když po všech směrech bylo na hře odvedeno kus kvalitní práce.
-
-
Se Samem je to těžké, jednou natočí fakt dobrý film, jednou je to kopie něčeho jiného a je na něm vidět, že ho to ani moc nebaví, někdy natočí fakt divnotu....pokud to bude varianta a), tak budu jedině rád :)
-
-
Nedívej se tak krátkozrace, málo který režisér má postavení jako Cameron a může si dělat co chce, většinou je to velice přísný dohled producentů a studia (logicky, jsou to jejich peníze - taky by jsi nikomu nedal miliardu ať si s ní dělá co chce). Typický příklad je nový Robocop, kde režisérovy zamítli 9/10 nápadů/scén co měl v hlavě, to se pak těžko točí.
-
-
Já to nemyslím špatně, mám rád jeho filmy, ale také jsem byl párkrát zklamán, budu rád, když se mu to povede skvěle natočit :)
a Robocop byl dobrej, chyběla sice brutalita, ale látka byla výborně pojatá a postavy nebyly od začátku rozděleny černobíle na "my dobří" a "oni zlí"
-
-