Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hraju poprvé VII remake na PC, a fakt si to užívám, jsem už tak v 3/4.

Původní hru jsem nehrál, i když si pamatuju, že měla pro mě tehdy na konci 90ek až mytický nádech. Tu a tam se ke mě doneslo její jméno vyslovované s náboženskou úctou, vůbec jsem nevěděl, co je to to "JRPG" a proč je to něco jiného než RPG, někde jsem viděl pár obrázků a tak nějak jsem byl přesvědčen, že to snad ani není hra...Plus jsem ani neznal nikoho, kdo měl PS....Ale ten pocit si pamatuju do dneška

Ale jako PC hráče mě SE naštval, nejdřív strašně dlouho protahovali PS exkluzivitu, aniž by vůbec sdělili datum vydání na PC. Pak to vyšlo jako Epic exkluzivita, a řekli si za to rovnou 80 éček. Doufám, že se to nebude úplně opakovat

• povodna FF7 ale vysla aj na PC, mala o CDcko viac :) (inštalačky) - to som mal ja

FF7 remake bola exkluzivita na PS na rok tusim, a aby toho nebolo malo, bola predlzena aj kvoly DLC Intermission  ktore vyslo ku koncu PC exkluzivity :D, potom cely rok (uz si presne nepamatam) exkluzivita EPIC store a az pak Steam.... . (a 80Eciek bo islo o verziu s DLC Intermission, teda FF7 Remake Intergrade., cize to mas tych cca 60+20EUR za DLC)

Ale tiez som zvedavy aku cenu si urcia teraz s Rebirthom, ale menej nez 70EUR neocakavam. (kedze to je teraz standartna cena za hru, pokial sa jedna o standartnu hru na PC a nie deluxe a podobne verzie)

• Jo vím že to vyšlo i na PC, ale asi jsem to nevěděl v těch 90kách, a hlavně jsem neznal nikoho, kdo by to sám hrál nebo tu hru vlastnil. To tomu dodávalo na té mytičnosti, byl to vždycky bratranec kamarádova kamaráda co o té hře básnil...

a upřímně, originálky, které jsem vlastnil bych tehdy snad spočítal na prstech jedné ruky, takže bych se k tomu musel dostat "načerno" abych si to zahrál.

A že vyšel Remake jako Integrate na PC, no, nedali mi možnost koupit základní hru za 60, prodávalo se to jako celek za těch 80. Počkal jsem na slevu a koupil za nějakých 40 - 50, což je snad nejvíc, kolik jsem za digitální verzi hry dal

• To jsem zvědav...

• J.V.Stalin

No zrovna inspirace Horizonem teda nadšení dvakrát nebudí...

• Proč přesně, ty hnusná zrůdo? 😀

• Presne...Horizon je nuda stokrat vohrana.

• Derp_1337

Je zajímavé, že nejvíce si na hry stěžujou lidé, co je nikdy nehráli. 😉

• J.V.Stalin

Ke?

• Nevíš jak se jmenuješ, Visarionoviči?

• J.V.Stalin

No pořád nechápu jaou to má souvislost s Final Fantasy a inspirací Horizonem a Zaklínačem...

• Nevíš co je oslovení?? A moji otázku jsi taky přehlédl? Diskuze jako víno...

• J.V.Stalin

Reakce na příspěvek:

Ano, vím co je oslovení a stejně tak vím, že to nemá žádnou souvislost s článkem, který tě evidentně vůbec nezajímá...

• Reakce na příspěvek:

Ty vole a to fakt nevidíš otázku 'proc přesně?'? Jako že se tě ptám proč přesně inspirace horizonem nadšení dvakrát nebudí????

• zanek.s

Džugašvili  😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit