-
Uvědomuješ si, že Japonsko je na tom co se týče pedofile apod. dost dobře kdežto Evropa je na tom dost špatně?
Tady se to pedofilama, násilníkama a podobnou havětí jen hemží a mohl bych mluvit dál o tom proč Japonsko není nejuchilnější ale to je na dost dlouho a pro někoho jako si ty by to bylo navíc moc náročný a všechny bludy který tvrděj lidi jako ty mužu vyvrátit dukazama. -
Už FF X-2 předvedlo experimentování s tradičním konceptem značky. Tehdy mě dívčí trio v hlavní roli rozhodně nijak neoslnilo. Zdá se, že tentokrát zašli autoři ještě o krok dál a zapoměli cestu zpět. Snad si do příštího dílu vzpomenou.
-
Plně souhlasím. Pro mě osobně na téhle generaci konzolí nemá Lost Odyssey v žánru srovnání, snad kromě Valkyria chronicles, ale to je už strategický jrpg. No za týden vychází Last Story, tak doufám, že Sakaguchi opět předvede, jak se to dělá.
Jinak jako bývalý fanda Square si myslím, že po spojení s enixem jde celá firma dopr****. Radši to vyhvězdičkuju, ale vystihuje to vše. *9* -
Vedlejší úkoly jsem plnil některé. Pak už mi to přišlo zbytečné a hlavně mne k tomu nic nemotivovalo. Což zmiňuji i v recenzi. Ono, jaksi měřit čas u podobného typu hry je poněkud mimo, je jen nakaždém člověku, co všechno bude dělat, zda ho baví grindovat nějaké předměty atd...
-
Tak tebe by tu meli zakazat. Nechapu co tohle je za diskuzi nad novym ff. To je asi naposled co ctu na tiscali diskuzi.
-
Copak anča dlanča nechtěla dát? A tak si svoji frustraci ukájíš tady, chlapče mi na to, ale nejsme zvědaví.
-
Zas na druhou stranu musis uznat ze takove Souls jsou prece jenom spis RPG zapadniho typu ...
-
Vtipné, ale japonské Dark Souls ti nesmrdí co? A až budeš něco plkat o prodejnosti západních her v Nipponu tak věz že v Japonsku je jednou z nejpopulárnějších her SKYRIM ty "západáku".
-
Nepleť se do něčeho, o čem víš kulový.
-
Promluvil jeji veky znalec :)
-
Pokud autor dohrál FF XIII-2 za 25 hodin tak hrou opravdu rychle proběh bez plnění vedlejších úkolů a prozkoumávání nepoviných časových období,já sám mam zatim nahráno přes 35 hodin a jsem tak v 75%hry(příběhu).
-
no vidíš, ja som tiež japonské hry nikdy nechápal ale potom som si zhodou náhod kúpil FF7, štyri strieborné placky so zelenou potlačou ... a odvtedy som nehral lepšiu RPG :)
-
Tuhle sérii jsem nikdy nepochopil ,ikdyž jsem viděl gameplay videa tak jsem nepochopil co je na tom zábavnýho ;)
-
je to vpodstate z historickych duvodu, nejvetsi problem JRPG je, ze se nedokazaly od dob snesu nikam posunout a ze cely ten zanr je obrovska ulitba fandum, kteri jsou proste zvykli na target a milion dalsich veci, ktere mozna nekdy nutne byly v dobe kdy to melo dve barvy ale dnes uz to pusobi cele strasne archaicky
-
Hrdinka se jmenuje Serah, nikoliv Sarah, jak je v recenzi opakovaně používáno.
-
A tvoje matka by potřebovala pár facek a vytrhnout vaječníky, že dodala světu pedofilního úchyla. Ten kdo má rád takový hry, může být automaticky pasován na profesionální prase, neboť celá japonská kultura od dob informačních technologií je absolutně nechutná.
-
Ano ano, prostě jsem v životě o JRPG nezakopl a prohlašuji to za svůj nejoblíbenější žánr, protože to je "in".
Prosím, vztáhněte to na tuto hru. A předchozí. Kdo ji hrál, ví, že to je naprosto mimo a zařazení sem je prostě nepochopitelné - a nefunkční. Naprosto. Je to asi jako vrazit do strategie QTE, protože se to rak někde dělá...
Také by to chtělo citovat celý kontext, ne jen jeho část. -
"Opravdu nechápu, co dělají v příběhově lineární hře rozhovory, v nichž si můžete (někdy) volit odpověď"
Opravdový znalec Final Fantasy, tohle je nejspíš jeho první FF hra... nebo vůbec první JRPG -
Výborná recenze,souhlasím se vším. Bohužel. FFXIII mám hrozně rád,na pokračování jsem se fakt těšil. Velký zklamání :(
-
na Lost Odyssey to nemá ani náhodou