Přejít na výpis diskuzí
Final Fantasy XIV jde tak na dračku, až byly pozastavené prodeje
28.8.2013 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
Ja bych to autorum hry nevycital. Ten prvotni napor hracu je tezko mozny zvladnout. Stejne jako Diablo 3, prvni den sem to koupil a v pohode dopoledne hral. Vecer sem chtel zas a nebyla sance se pripojit :D
-
-
Ten napor se da zvladnout uplne vpohode ... staci trochu premejslet. Neni vubec zadnej problem si pronajmout farmu serveru ... na tejden, na mesic ... zaplatis tolik vykonu, kolik pouzijes ... a az se po prvnich par dnech/tydnech provoz ustali, tak si podle toho koupis vlastni zelezo.
Pokud to neumis, tak sis zadelal na poradnej pr…user ... protoze k cemu ti sou miliony nality za mesice do marketingu, kdyz behem par hodin nseres vsechny ... Specielne jako platici hrac bych byl opravdu nadsenej, kdybych prisel odpoledne z prace, chtel si zahrat ... a za moje prachy by na me vyskocilo hlaseni ... ze mam smulu. Pak me protozovatel proste okrad. -
-
anebo proste mit system serverovych OVERFLOW jako to ma treba GW2, kde pri spusteni nebyl zadny problem se dostan do hry...
-
-
-
NO, vidno ze to bylo nad ocekavani, velmi se to povedlo ( asi vice nez tvurci predpokladali.) *3*
-
"Za pár týdnů asi bude vše zapomenuto, ale momentálně bych se asi cítil dost naštvaný, kdybych chtěl dát hře druhou šanci a nemohl."
Tohle prohlášení je úplně mimo protože,abys mohl něčemu dát druhou šanci musel by jsi to nejprve hrát. No a pokud jsi už měl původní Final fantasy 14 máš automaticky přístup i do Realm reborn. Takže stop prodejů muže naštvat pouze někoho kdo chce hru opravdu zkusit poprvé. jinak je jasný, že si tím FF nedělá dobrou reklamu. Nadruhou stranu hru hraji a opravdu za to malý čekání stojí. Dál bych řekl asi tak , že hold nečekali tolik lidí a jak autor zmiňuje třeba takový Blizzard zažíval s Diablem 3 to samé a takových her je víc a v budoucnu jich ještě více bude. Jen počkejte až víte TES:Online *4* -
Jasne jasne jetotu zas xDDD
-
Zdá se, že ani sami autoři neměli tušení, že o hru bude ještě takový zájem. *1*
-
Hral som betu, ale len chvíľu. Dobre sa to hýbalo, bolo to také svižné, keď som čítal tie dialógy (kt. mimochodom nie sú nadabované) tak som sa preniesol o pár rokov dozadu, ale to myslím v dobrom. Mal som z toho proste taký dobrý "feeling". Bohužiaľ mesačné poplatky si nemôžem dovoliť a tak môžem len dúfať, že ich časom odstránia.
-
Jinak dobrá hra. Doufám že rozdrtí WoW
-
-
Jojo, už asi tak stej drtič wow. Jednou se to povede *1*
-
-
Zrovna to pařim a je to fakt dobrý. A nedivím se, že je to pozastavený, páč sou furt plný servery:D
-
-
plny servery = indikator, ze si to diky jmenu koupilo dost ovecek, ktere se za mesic presunou ze hry na fora a budou becet.
-
-
Se divím že si tu nikdo nestěžuje a nepíše o měsíčních poplatcích? :D
U Skyrimu Online se to řešilo hodně. -
-
Sak uvidis, za mesic, dva ... tri nejpozdejs se tu objevi vyhlaseni, ze to jde do f2p.
-
Jako nevím.. Tři kila mě fakt na mizinu nepřivedou.
-
Protoze tuhle anime duha pohadku tady 99% hracu hrat nebude, tak co by to resili.
-
-
Jenom ta plešatá hlava s drsnym tetovánim, který vypadá jak nálepka ze žvejkačky...
-
to se pletes moje pritelkyne to vcera zacala hrat a ja se chystam taky a co vim tak minimalne jedna ceska guilda bude na Ragnaroku http://arealmreborn.blogspot.cz/
-
-
Tak to musis bejt solidni podpantoflak, kdyz zacnes tohle hrat kvuli buchte :D
-
-
nepsal jsem ze to budu hrat kvuli tomu ze to hraje ona :) nicmene po swtor ktere me omrzelo po mesici a guild wars 2 ktere jsem hral 3 dny chci zkusit zas neco jineho a final fantasy mam celkem rad takze proc ne? laka me to daleko vic nez Tes
-
-
Ja uz po zazitcich z vanilly wow a datáče burning crusade zadny mmo ani nezkousim. Zbytecny. Takovou krasu uz nikdy v zadny hre nezaziju... *13*
-
Mne uz nelaka zadny MMO po tech zkusenostech. Vratil jsem se k singlovkam i CS a jsem nadmiru spokojenej. Proste nebudu cpat uz cas do nekvalitnich onlinovek, at se to jmenuje treba WOW2 nebo UO2, kdyz kazda co vyjde, je jeste horsi nez ta predchozi.
-
-
-
-
-
skyrim ma totiz pocetnejsi hate-club *3*
-
-
Jo budoucnost je v MMO a jiných rádoby cool sh_tech ! Raděj 100 x Offline Final Fantasy 7 , Gothic , Drakensang a koukat s přísliby na Might and Magic X , než hrát tohle *16*
-
-
tak to si uplne mimo :P
-
-
ani nie
-
-