Přejít na výpis diskuzí
Final Fantasy XIV se ukládá k zimnímu spánku filmečkem
12.11.2012 | Petr Poláček
9 příspěvků
-
Jsem Jedinej kdo na tom videu vůbec nic neviděl ??? Když jsem to pak přepnul z fullscreenu do okna a přečetl si tam HD is on, tak jsem nevěděl jestli brečet nebo se smát... Video jak z nokie 6410, jsem neměl páru že 240p je taky HD...
-
jestli to bude stat za to tak se tam urcite objevim final fantasy mam rad pravdou ale taky je ze posledne se jim to moc nepovedlo a po koupe hry jsem toho trosku litoval
-
krásné zakončení
a to video by si zasloužilo lepší kvalitu než toho vyblltí -
Heleť plánujem relaunch s pár lidma z bejvalý CZ/SK gildy. Zatim jsme se teda ještě moc dohromady nedali, protože ma bejt relaunch až někdy za 4-6 měsíců. Ale Jinak se dá s náma spojit na shoutboardu skrze tenhle blog :
http://arealmreborn.blogspot.cz/ -
Hra stála za hovno, ale videa teda mají úžasný.
-
Znovu musím připomenout, že když FFXIV původně stálo za nic, tak se Square Enix pochlapili a přiznali, že je to srajda a celou hru předělali. Původní předplatitelé teď budou mít levnější měsíční platby pro novou verzi. Z té jsem viděl gameplay trailery a vypadá dobře.
Jiní vývojáři jen vykrucují a brečí o "entitleMEntu", když se někomu něco n3líbí... -
FF má nejúžasnější videa co lze spatřit na monitoru , ale popravdě. O čem to sakra je?
-
Takže, zatim mam level 14 Conjurera na Odinu, ovládáním je to klasické mmóčko, TAB target a skilly. Žádné frakce, PVP instancované (a zatim nevyzkoušené). Na levelu 30 se povolání dělí na další a to přihlášením se do guildy jiného povolání a vyexpením ho na level 15 - tady dostanete asi nějaký větší exp boost. Vypadá to že váš main bude, nebo může, být zárověň všemi alty, docela zajímavé... Mají na to takový Armory systém. Je tam toho o hodně víc v čem se rochnit a čím se zabavit, něco jako dynamické eventy z GW2 se tady jmenují F.A.T.E, něco jako skirmishe z Neverwinter jsou tady Duty, ale zatím to na 14ce vidím hodně zdálky a určitě ne vše. Hraje se to dobře a po dvacítce snad přidou pořádné výzvy. A jestli nepřijdou, nebudu se divit, taková je teď doba... casual doba
-
Kdyby radsi udelali remake FF VII...