Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co byste doporucili nekomu, kdo jeste zadne FF nehral, mam zacit od prvniho dilu, nebo na tom nezalezi? Navazuje pribeh nejak na sebe?
  • FF IX je dle meho nejlepsi dil serie... A samozrejme pak VII. Bohuzel novejsi uz zadna slava, XIII & XIII-2 mely obrovskej potencial, ale dle meho bohuze nenaplneny *10*
  • TheGGG
    Nechápu jak někdo může mluvit o klesající kvalitě FF série. Žádný díl nebyl doposud špatný a toto vypadá jako pecka. Sice už jsem se dávno ztratil v tom jejich příběhu (nemluvě o tom neustálém míchání různých světů, které spolu nemají nic společného), ale snad se to s tímhle dílem vysvětlí *14* .
  • Já jsem fanouškem FF, ale taky si myslím, že místo JRPG FF XIII -2,3 by mohli udělat například nový dragon quest. Ale zase, když na to kouknete tak makají i na Kingdom Hearts III. :D A navíc square už vytvořil třeba nového Hitmana a Tomb Raidera a podle mě obě hry jsou dost inovativní.
  • Od sedmého dílu jsem hrál všechny FF až na třináctku a každý díl má něco do sebe. Mě se třeba hodně líbí pohádková FF IX. Ale jak říkám většina těch her je super. Moc se mi třeba nelíbila FF X-2. Ale tisíc lidí, tisíc názorů. Zahraj, vytvoř si na hru vlastní názor a pak můžeš mudrovat, těšit se a nebo hrozit nad dalšími FF hrami.
  • mirekdusinojc
    Tak to je naprostá revoluce v dějových liniích jakékoli JRPG!
  • Je fakt že tak často nevychází, ale nic to nemění na tom že stejně stojí všechny za h*vno...
  • Tady někdo moc neví, co říká.
  • Co je na tom zvrácenýho?
  • tyhle asijské hry mě nikdy nezaujaly.. celý ten trend evropanů hrajících tyto asijské hry mi přijde tak trochu zvrácený
  • napsal imperátor Beruška *4*
  • ringmancz
    o rly? když nepočítám XIV, tak XIII vyšly 2012 a 2010 a podívej se, jak dlouho jsou ve vývoji Lightning Returns a tahle XV
  • Jack1947
    Aspon ze na soucasnou generaci taky neco ve smyslu FF bude http://www.ign.com/games/final-fantasy-xiii-3-140567/ps3-127607 coz je myslim plus.
  • InfidelBro
    Tak tohle u Final Fantasy nenajdeš *2*
  • Někde jsem četl, že nejlepší je to FF, které člověk hrál první. Možná proto, že se ten děj tak nějak opakuje (?).
  • Dily vychazi pomerne rychle..hmm..tak jednou za 3-4 roky:p A kvalita je valana, valnejsi nez většina soucasny produkce rpg.
  • FF jsou tak nejak dobry všechny, problém spis je ze jsou rozhazene mezi několik platforem, takze to není tak jednoduchy dat dokupy.
  • Nejsi amík? :D
  • InfidelBro
    Z takovýc těch "nových" FF je X ta nejlepší, zbytek (X+) se taky dá, jinak uplně nejlepší FF je podle mě VI a taky FF Tactics, avšak podle většiny lidí je nejlepší FF VII.
  • Nevím, jestli jsi to někdy hrál, ale dalo by se říct, že každý díl JE něco nového. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit