Přejít na výpis diskuzí
Final Fantasy XV má být více akční než předchozí díly
28.4.2014 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
"This is fantasy based on reality" *7* *1* *1* *1*
-
Ještě víc akční? Dokonce i než FFXII (která byla jinak fakt dost blbá hra)? Tak to si to můžou strčit do pr*ele. Já si jdu zapnout FF7... *7*
-
-
FFXIII mala pomerne slusne prepracovany combat system, imo :) Hlavne teda FFXIII-2, ale ani povodna nebola zla. Bol to v podstate furt rovnaky princip ATB. To bolo vlastne na tej hre najlepsie (to a este Lightning theme x XIII-2).
-
ehm.. FF13
překlep -
-
Ešte ze tak, uz som chcel reagovať ze siahas kradmou rukou na moju 12tku!:-D
-
-
-
Final Fantasy XV (Původně projekt Final Fantasy Versus XIII) má podle mých asi rok a půl starých informací využívat a rozvíjet řešení boje podobné jako ve hře Kingdom Hearts, tedy přímé "rubačkové" ovládání.
V takové podobně byl pokud vím projekt FF Versus XIII koncipován a prezentován už od svého oznámení. -
-
yup, uz podla mena directora je to jasne - Tetsuya Nomura je vlastne duchovnym otcom celeho Kingdom Hearts, directorom oboch PS2 hier a momentalne je aj director FFXV a KH3.
-
-
Já jsem si hned jak jsem viděl první obrázky říkal, co se vlastně stalo s projektem Final Fantasy Versus XIII, kterej byl ohlášenej snad už někdy kolem launche generace PS3, X360. Protože to byla snad první Final Fantasy hra co mne z ukázek nějak okouzlila, asi svojí temější atmosférou a atčnější hratelností bez takových soubojů. A teď zjišťuju, že to je vlastně ono a že to o celou generaci posunuli. Nebýt Wiki a odkazů na předešlá videa dole asi bych na to nepřišel že se jedná o ten již dávno ohlášený projekt a že se přesunul až na další ggeneraci konzolí. Bývalo by nebylo od věci to v článku napsat. A jinak, co se týče spekulací o akčnosti/neakčnosti soubojhového systému, čekám spíš opravdu akční protože to od začátku bylo prezentováno jako víc akční RPG (pravděpodobně ne-tahové)
-
-
Tak snad se tentokrat dockame vydani a ne ohlaseni na dalsi novou generaci
-
Ele ved to na minulorocnom ci predminulom e3 spominali. V efektnej animacii sa zmenilo logo ff13 versus na ff 15
-
*Tahových
-
-
a bude to taky ještě horší než předchozí díly ??? *1*
-
To je skvělý! *15* Po Vanquish, MGR:R a Asura's Wrath jsem si tenhle styl nějak oblíbil ...
-
Carka do titulku nepatri. Nepotrebujete editora?
-
Nic proti tomuhle článku nebo té hře, ale mě by víc zajímalo kdy to aktuálně vyjde. Já si koupil PS3 kvůli téhle hře a MGS 4. Zatímco jsem se dočkal dalšího MGS, takhle hra nikde. Místo toho jsem dostal několikrát FFXIII s Lightning.
-
-
Mám pocit, že tahle hra vychází pouze na next gen konzole a spíš vyjde někdy během příštího roku
-
-
On ovšem reaguje na to, že tato hra byla původně ohlášena snad kolem launche PS3 jako hra s názvem Final Fantasy Versus XIII.. Takže tenkrát kupoval konzoli s tím, že si tam tuhle hru za chvíli zahraje. Bohužel, o tomto projektu začlo být nějaké ticho a vytáhli ho na světlo opět až teď a přejmenovaný.Což se bohuželk z článku nikdo nedozvěděl. Začínám se obávat aby Last Guardiana na kterého se také už nějaký ten rok těším opět nepřesunnuli na PS4 :(. Ale třebas by mne konečně něco dohnalo k tomu začít uvažovat o "next-genu"
-
-
-
Musím říct, že tohle je jedna z těch next gen her na který se velmi těším.
-
-
Tez, a k tomu Kingdom Hearts 3 a snad dalsi dil Ni no Kuni a Star Ocean. PS4 *14*
-
-
O Kingdom Hearts 3 mi ani nemluv, to bude prostě pecka.
-
-