Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maros.goc
    15tka vyzerá skutočne famozne... Nadherne.. Ale ten subojovy system.. Obavam sa proste aby z toho nebol bezhlavy hack and slash :-( 12tka mala ten najlepší system ever
    • Ach jo.No uvidíme.Největší otázka a možná i nadějí asi tak zůstane příběh.Ale uvidíme.Já této staré dámě pořád ještě věřím...
    • 12. díl byl co se soubojů týče rychlejší, to ano, ale nebylo to spíš ke škodě? Nejlepší souboják měla desítka. Tedy pro mě. Člověk si během jednoho boje stačí uvařit i sníst oběd, přečíst ranní tisk a vyžehlit košili. Krása pro ty, kteří nikam nespěchají.
      • maros.goc
        vobec nebol rýchly :) rychlost subojov sa predsa dala nastavit :) k tomu si si mohol suboje pozastavit ako v kotorovi a kazdemu priradit ulohu .....FFX bola spica, ale tam bol klasicky system tahovy, kde clovek ma poradie tahov preddefinovane dopredu ak sa nemylim
  • To na těhle japonských věcech nemam rád. Typ 40 kilo i s postelý, hrudních prošláplej rejč ruce jak špagety ale máchá 50 kilovou čepelí. *1*
  • Wolrd Of warcraft je stejne nejlepsi a ja sem top player..
  • To je skvělý! *15* Po Vanquish, MGR:R a Asura's Wrath jsem si tenhle styl nějak oblíbil ...
  • Vypadá to dobře, ale asi bych neměla odvahu vůbec hrát. Asi jako film by to vypadalo lépe (alespoň bych nemusela bojovat já). A nesnáším střídání mezi postavami. V tomhle jsem měla teda ráda Crisis Core.
  • Tushan
    a bude to taky ještě horší než předchozí díly ??? *1*
  • Final Fantasy XV (Původně projekt Final Fantasy Versus XIII) má podle mých asi rok a půl starých informací využívat a rozvíjet řešení boje podobné jako ve hře Kingdom Hearts, tedy přímé "rubačkové" ovládání.

V takové podobně byl pokud vím projekt FF Versus XIII koncipován a prezentován už od svého oznámení.
    • yup, uz podla mena directora je to jasne - Tetsuya Nomura je vlastne duchovnym otcom celeho Kingdom Hearts, directorom oboch PS2 hier a momentalne je aj director FFXV a KH3.
  • "This is fantasy based on reality" *7* *1* *1* *1*
  • B.o.b
    Upřímně jsem rád, že se ten soubojový systém změní, protože jsem se přes ten starý nemohl nějak do té hry dostat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit