Přejít na výpis diskuzí
Final Fantasy XV předvádí akčně tahové souboje
12.6.2013 | Aleš Smutný
13 příspěvků
-
Osobně se nezlobím. Vypadá.
-
Nesouhlas v ff13 se hodne taktizuje ale to pochopis az kdyz delas ukoly v pulse protoze pak se tam objevi potvory co jednim kouzlem smaznou celou partu i na max urovni pokud tesne predtim neprehodis na obrany postaveni
-
Jako nezlobte se na mě, ale to vypadá naprosto příšerně.
-
Zahraj si Chrono Trigger a Chrono Cross, to jsou imho nejlepší jRPG. Jak příběhem, postavama i systémem.
Za zahrání pak stojí i věci od Atlusu - Persona 3 a 4, Devil Survivor apod...:) -
copak máš proti designu postav? Ten mi přišel úžasný *15*. Na ty síťkované šortky rovněž do nejdelší smrti nezapomenu a co se týče hlavního záporáka, tak mne u něj štvalo pouze to, že pokaždé co jsem jej porazila, se objevil znovu v nějaké hrůzostrašnějšín inkarnaci (tento model mne osobně obecně u her nudí a připadá mi pitomý). Příběh mne vtáhl mnohem víc než u sedmičky (ano, upalte mne, ale desítka se mi osobně líbila mnohem víc) a bojový systém mi přišel rovněž jako asi nejlepši, který byl zatím použit. A hlavně nesmím zapomenout na blitzball a Wakku s tím jeho pseudojamajským slangem ("forbidn' makina")! *14* Přiběh byl sice klišé, ale myslím, že jsem se na konci rozplakala *15* (rozhodně dokázali autoři hráči zaplést hlavu tím, jak to s tím Zanarkandem vlastně je).
Mohu klidně prohlásit, že s MGS 3 jsou to pro mne doposud nejlepší hry na konzole. -
Nějak si nedokažu představit, jak se něco takoveho hraje. Jakym stylem.. spiš to vypada, že se to hraje cele samo a my se jen budeme divat. Ale graficky to špatně nevypada *4*
-
moc blikani a ty petimetrovy mece...asi nebudu cilova skupina...
-
Neměli měnit ten systém soubojů. Teď hraju 4ku na DSku a jsem v ráji.
-
Co máte všichni s tou desítkou? Vždyť to má naprosto strašný charakter design, a to jak z hlediska charakteru, tak jako oblečení. Přehlédnu oblečení hrdiny, které navrhnoval idiot, tak gothická čarodějka v nerovnoměrném kožichu žijící na tropickém ostrově je i na mě trochu moc. A to sleduju anime a hraju japonské hry v jednom kuse. Jediná postava, která v tom za něco stála byl Auron. Na toho modrovlasého záporáka, vedle kterého účesy ostatních vypadaly střízlivě, raději zapomínám.
A co se příběhu týče, tak tohle bylo první FF, kde mě souboják bavil víc, takže asi tak. (upřímně, možnost vyměňovat členy party uprostřed boje byla super!)
A bylo to hodně lineární. Dostal jsem se dost daleko, ale pořád žádný overworld - jen rovné koridory.
FF6, 7,8 a hlavně podceňované 9 to nesahá ani po kotníky. A to jsem to hrál s jap dabingem, abych nemusel trpět ten anglický. -
Směr ke Crisis Core mě potěšil. Ta 13ka byla tragická pro mě. Víceméně jen film ve kterým jsem místama mačkal X a kroutil páčkou. Taktizování, které bylo klíčem hratelnosti starých FF (I-X) se skoro úplně vytratilo. Neměl jsem pocit, že musím levlit, trénovat ability atd.
-
Proč je na tom obrázku uprostřed Altaïr? *9*
Ovšem třikrát hurá za nový FF. Snad se poučili z předchozího tápání a dostaneme zase něco, na co budu moci vzpomínat stejně, jako na desátý díl. -
Podlě me klasicky ve finalfantasovském "dobíhání" času u jednotlivých hrdinů, než zase budou moct hrát/ používat schopnosti.
-
nějak jsem nestih kde tam jsou ty tahy:)....