zavřít
...

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia - recenze

Po složité půlhodinové bitvě se notně pocuchaná armáda konečně prokousala k bossovi. Táhnout můžete už jen se dvěma posledními jednotkami, všechny ostatní čekají na další kolo, ale proč by vás to mělo trápit? Zlému černokněžníkovi zbývají poslední tři bodíky zdraví. To by mu ubral i váš nejslabší lučištník....
  • Grand (anonym)
    2 souhlasí, 4 nesouhlasí
    Z uvodniho obrazku to vypada, ze fakani zachranuji svet.
    18.5.2017

    reagovat

    • weepee (anonym)
      5 souhlasí, 1 nesouhlasí
      To u většiny těchto jrpg her...
      18.5.2017

      reagovat

    • Derp (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      berte to tak, že Japonci vypadají většinou mladší než ve skutečnosti jsou =)
      18.5.2017

      reagovat

    • Hacendado (anonym)
      1 souhlasí, 3 nesouhlasí
      Na ja, přijdou ze školy (základní), maminka jim dá sváču, tatínek jim před domem utrhne dopravní značku jako meč a jde se zachraňovat svět. Takoví létající čestmírové nového milénia. *1*
      19.5.2017

      reagovat

  • HAILCPY (anonym)
    1 souhlasí, 0 nesouhlasí
    one answer freeshop
    17.5.2017

    reagovat

  • maros.goc tiscali.cz
    4 souhlasí, 1 nesouhlasí
    "Z Fire Emblem se stala dojná cow. Hra vychází 19. května, ještě ten samý den k ní vychází první placené DLC za 8 euro a do 1. června, tedy ani ne dva týdny po vydání, vyjdou ještě další tři (!) přídavky za celkově 41 euro."

    to svinstvo mal uz vami vyzdvihovany Awakening
    16.5.2017

    reagovat

  • maros.goc tiscali.cz
    1 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Neviem, Echoes má miestami fádnejší exploring dungeonov, exploring dedín je absolútne hrozný, v hre nie je klasický triangel systém, nie je tam ani pokročilejšie vykresľovanie vzťahov, ktoré by ústili do svadby, mapy sú malé a hlavné bojové strety nebývajú až také majestátne ako v Awakening či Fates ...no neviem či by som ja nešiel o taký bodík nižšie ešte ...kazdopadne ma hra strasne bavi aj napriek tomu co nema a co by som chcel aby mala, a pribeh je velmi zaujimavy :)
    16.5.2017

    reagovat

  • Schopenhauer (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Přemýšlím, zda do toho jít. Byla by to moje první Fire Emblem hra. Je tento díl vhodný i pro nováčky v sérii? Awakening jsem zkoušel v demoverzi a bohužel jsem se do toho moc nedostal. Nicméně, šlo o demo, plné verzi bych se jistě věnoval více. Echos mě lákají, ale říkám si, že místo her na zkomírající 3DS bych si měl raději odložit peníze na Switch :)
    16.5.2017

    reagovat

    • maros.goc tiscali.cz
      1 souhlasí, 0 nesouhlasí
      pre nováčikov úplne najlepšie čo môže byť :) mas tam aj moznost vypnutia permanentnej smrti :) .....3DS nie je zkomírajíci, este mnoho hier vynikajucich vyjde! mozno aj dalsi Fire Emblem!
      16.5.2017

      reagovat

    • Jan (anonym)
      4 souhlasí, 1 nesouhlasí
      Koupil jsem si nedávno Awakening, do toho před pár týdny ve slevě všechny DLC a pro mě to bude hra na dlouhé měsíce. Jsem stratég jak noha, ve složitějších bitvách dostanu nabančeno, než to udolám, ale je to perfektní, neskutečná radost to hrát. A to jsem vždy obcházel cokoliv tahového obloukem.

      Ale nic neskomírá, klidně kup i Switch. A Vitu. Čím víc krabiček, tím líp :-) Až bude válka, budeme na ně rádi vzpomínat.
      16.5.2017

      reagovat

    • 11 (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Mam oboje, momentalne jsem na dovoleny a mam sebou 3ds i switch a nikdy jsem nelitoval. 3ds ma navic krokomer ktery pouzivam denne. Na cesty jsou obe konzole skvele, akorat si porid germanproof sluchatka, kvuli jednem ozralejm nemeckejm slepicim jsem prohral v mariokart shodou okolnosti taky s nemcema
      17.5.2017

      reagovat

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.80.5.2.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.