Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • upřímně... horší MMO jsem jakživ nehrál *11*
    • Tak to jsi jich moc nehrál.
      Cože je vlastně na té hře tak špatného?
      • Spades
        Na to že je v Open Betě (tzn stress test) to je děsnej bugfest...
        Abych čekal 3 minuty, než se mi otevře UI, které má být clientside...

Navíc tak nehorázně zmonetariozavné MMO sem ještě neviděl, a to sem hrál SWTOR...
        Tady platíš fakt za každou p*čovinu od účesu po barvu očí...
  • ZvacA
    Je fakt, že když se člověk podívá na tenhle působivě oldschool magořinou prosáklej filmeček - kde by se jeden mohl domnívat, že snad vidí "Stephena Langa", "Vin Diesela", "Nicole Kidmanovou" nebo "Dannyho Hustona" jak blbnou - a potom se podívá na omalovánkovou stylizaci samotnýho gameplaye, tak mu to nějak nejde dohromady...
  • Kr.Pa
    Hrál to někdo nějak důkladněji? Připomíná to stylem Unreal Tournament 2004?
  • Kr.Pa
    Pane Smutný, nevzpomínám si skoro na žádné hry, které mají hraný trailer a cut scény. Délka traileru je taky obstojná. Tak proč béčkoví? Velice mi to připomnělo command and conquery.
    • Protože ti herci viděli herectví jen v televizi :) a o tom, že by to byl nějaký profi trailer nebo třeba "áčkový" to se říci nedá ;) béčkový je přesně to slovo, které se na to hodí ;) ale ne vždy to znamená špatně a ne vždy to znamená dobře
      • Kr.Pa
        ackovi trailer u her. nikdy to nemuze dosahnout kvalit u filmy, ktere maji miliardove rozpocty a milionove efekty. nebo to snad srovnavas ?
        • až uvidím film s miliardovým rozpočtem, bude to film, který změní svět a potom budu moct v klidu umřít, jestli ne, jsou to vyhozené hodně moc velké peníze :)
        • Jo no tak proč ho dělají hranej? Animovanej by byl mnohem lepší, tohle je takový napůl cesty, ani ryba ani rak. Neni to dobrý ani špatný, kdyby to bylo anymované, třeba v rámci stylizace hry tak by to mohlo vypadat líp. I u command and conquer se mi nelíbily hrané části. Vytrhne mě to z toho stylizovaného světa, navíc hrané scény nejsou nikdy tak dobré v kostýmech a atmosféře jako animované, V animovaných si člověk může dělat uplně co chce se všim. Třeba ten zlej Bosák na konci videa vypadá dost divně, myslim že je to ale hlavně kuli tomu že má lidské proporce, kdyby byl animovanej tak by mu mohli změnit proporce trochu aby nevypadal tak divně v tom oblečku.. Hrané filměčky nemaj většinou takovou kvalitu jako moderní animované filmečky, kde se nemusí spoléhat na to jak dobře herci hrajou, jaké mají proporce, jaké platí fyzikální zákony a podobně...
        • Spades
          Tento trailer je SCHVÁLNĚ béčkový. Má navodit pocit 80tkových filmů.
          • Jo no jenže to tam neni dostatečně zřetelné, teda aspoň podle mě, Když něco dělam schválně špatně tak se ujistim že diváci vědí přoč to tak dělam, ne že se to pak později někde dočtou.
            • Pilgrim66
              Takže maj na začátek napsat: THIS IS A 80s movie style trailer, just in case some idiots don't get it? Zajimavy, ze u Blood Dragon to vsichni chapali...
      • Možná někteří to viděli z televize ale všimnul jsem si toho jednoho herce kterej natočil "nemálo" filmů.
  • Taky horší Tribes Ascend to je bohužial musím konštatovať, a ten som vydržal hrať tak 10 hodin dokopy, ale aspoň to vyzeralo pekne a fungovalo to. Toto mi pripada ako vyhodene peniaze a čas vyvojarov von oknom..
  • Najtrápnejšie video tohto roka
    • Pilgrim66
      Tady si zase někdo nepřečetl ani titulek...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit