Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stronghold 1 a Crusader se mi líbil hlavně grafikou, nový strategie nehraju a to hlavně kvůli zpracování, vůbec by mi nevadilo kdyby to udělali v podobné grafice jen trochu vylepšené to bych u toho pak trávil hodiny.
  • Cypri
    Ale jo to si necham libit. Takovejch hodn co jsem u Crusadera strávil jééé.
    A s kámošema proti sobě, nádhera.
    Jen at to neni jako Stronghold 2, ten me nebavil vubec.
  • 3D klidně můžou nechat ale perspektivu a gameplay vrátit přidat možná pár nových možností obživy, více druhu zbraní a brnění jakým vyzbrojit armádu možná nějaký malý ingame editor. Také by neuškodilo kdyby přibyla třeba nová oblast kromě evropy a orientu, třeba taková a asie se samuraji, činany a jejich pevnosti, by mě třeba bavilo postavit si hrad, kasárna i kovárny v jejich stylu a moji lučíštníci, by se proháněli s tradičnými bambusovými klobouky. *15*
  • Co že bylo tak hrozného na dvojce?
    • Kr.Pa
      3D grafika hruza, velice slozita ekonomika (i kdyz to neni takovy problem) a dementni deleni mapy na uzemi a celkova hratelnost (multak) byl ubohy (vylepsovani hradu kvuli novym budovat a jednotkam ???)
      • Grafika byla bohatě dostačující a detailní asi jako původní hry, i když možná ne tak "líbezná" jako původní Stronghold (resp. Crusader), ale na druhou stranu přehlednější, pokud se člověk naučil používat tu kameru. Ekonomika a starání se o hrad byla o krok dál, to se mi líbilo. To ostatní...no jo, nebylo to tak "strongholdovské" :/ . Třeba to dělení bylo ble.
        • Kr.Pa
          dostacujici je za 4, ja chci vybornou grafiku 3D nebo hezkou kreslenou 2D
          • Kdosi mi kdysi říkal, že prý je těžší udělat hezkou kreslenou 2D grafiku, než to vše hezky vymodelovat a otexturovat/oshaderovat. "Dostačující" je za 4 jen na základní škole, ne jako subjektivní hodnocení výtvarného ztvárnění středověku.
  • Doufám, že to zase nedokážou všechno p*srat jako už 2x minule.
    Jestli to bude opravdu plnohodnotny nastupce jedničky tak už se nemužu dočkat.
  • Lawliet
    Než začnu jásat počkam si, zdali v brzké době neoznámí také přechod na f2p... *7*
  • GlaDOS
    V tomto jim už nevěřím ani omylem. Doufal jsem, že po té pra*árně s dvojkou v názvu se vzpamatují, a trojka bude fajn. Jak šeredně jsem se mýlil. Takže ať si strčí Crusader 2 k šípku. Jednička a původní Crusader jsou perfektně hratelné i dnes.
  • S tím už si snad dělají srandu ne? Stronghold I byla (a stále je) briliantní strategie, Stronghold II přinesl vynikající ekonomiku, ale oproti jedničce měl pár much. Myslel jsem si, že IIIka bude mít hratelnost Iky, vypiplanou ekonomiku a stavbu hradu IIky (udělejte mi někdo tak rozpracovanou ekonomiku a možnosti při stavbě hradu i do I a na II ani nešáhnu), debug a pěkný grafický kabátek navrch - no a ono hovno, akorát to je zabugovaný a AI má inteligenci skleničky vody, takže tomuhle už moc šancí nedávám... nepočítaje, že zrovna Crusader mě až na multiplayer nebavil, arabáči mi narozdíl od středověký Evropy nesednou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit