Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mužete mi poradit jak začít hrat hru footbal manager 2013 porád mi to nejde spustit na psp ručním
  • fakt perfektní řešení!díky jejich zabugované hře mě od aktivace přez steam 10x zasekla a po tom posledním se hra uplně vymazala ze steam učtu a nejde s tím nic dělat!! jen čekat na suport jestli to nějak vyřeší.. opravdu perfektní řešení jak přilakat hrače si hru koupit!!
  • Je dost funny vždycky sledovat lidi, co bučí na ruzných warez fórach o crack.
    • MikeiXX
      Přesně tak. Budou Vánoce, každý si to může nechat dát pod stromek. Přece jenom ta dlouhodobá trvanlivost je zaručená.
      • ja som si pre tento rok FM13 zakazal. je to obrovsky zrut casu. ano ano je tam novy zjednoduseny mod ale to by pre mna nebola zabava.
  • tak ked maju dobru ochranu tak preco nespravia novy eastside hockey manager :(
    • Tez mi mi chybi simulace hokeje hral bych ho radsi nez FM a to uz je co rict :D bylo by zajimave vypracovat se napr v NHL navic by to bylo i napinavejsi vice golu muselo by se jeste lepe reagovat na situace podle me kdyby prisli s dobrym HM tak by se jim urcite zaplatil uz jen takova Kanada nebo USA by byly velke trhy a co teprve Rusko Svedsko Finsko CR...
  • MikeiXX
    Je sice super, že se tak vehementně kluci ze studia Sports Interactive zaměřili na protipirátskou ochranu, ale jako majitel originálky bych byl mnohem raději, kdyby spíše opravili do očí bijící chyby a nesmysly, které se objevují pravidelně rok co rok. Tým cca !!!70!!! lidí přece nemůže být slepý. Ty chyby v databázi a v systému přestupů…já neříkám, že to nějak rapidně kazí hratelnost, ale kdo sleduje fotbal v reálu a má tak nějak přehled o hráčích, tak si takových chyb všímá čím dál tím více. A vem čert chyby v naší lize, ale že ty chyby jsou v Anglii, Španělsku; to přece nejde. Takže moje rada by zněla tak, aby ochranu nechali ochranou, protože ta už je dost účinná a KONEČNĚ začali něco dělat s přesností většiny aspektů ve hře. Takhle to vypadá, že toho za ten rok kluci moc neudělali.
    • Neda se nez souhlasit, stejne tak s kidnapem niz (teda vlastne asi vys). Uz jsem napsal tuny textu u jinych FM zprav, ale jake skutecne velke novinky ta hra prinesla za poslednich par let. Dynamicka reputace, pridavani lig, 3d vzhled? Zapomnel jsem na neco? Je to dost dobre mozne, myslim to jako vaznou otazku, ne zadnou lacinou bezduvodnou kritiku. Classic mod nemuze ze sve podstaty byt krokem vpred a skutecnou novinkou, kdyz je jen osekanou puvodni hrou - byt treba i zabavnou (mimochodem libi se mi ten napad dat hraci moznost zapnout si ruzne casti hry, jakysi "custom classic").

      Nedostatek novych veci - budiz, je to fotbal, urcite ma vahu argument, ze zas tak moc novinek se vymyslet neda. Jenze presne jak se tu pise, ta hra ma chyby v naprostych zakladech. A ma je uz hodne let. Naprosto stejne nedostatky. Do oci bijici veci, ktere by nemohl byt problem upravit. Stagnujici prestupovy trh. Nesmyslne prestupy nesmylne bezvyznamnych hracu do jeste bezvyznamnejsich klubu (hromadne prestupy africkych hracu do nejake milionte Blue Square Premier a tak...). Pocitacem rizene tymy sebevrazedne netrenujici mlade talenty. Anebo i ciste prakticke a relativne male veci ve stylu nemoznosti prohlednout si nabidku smlouvy, pokud ji uz hrac prijal. Drobnosti, ktere ale tu hru srazeji a je az nepochopitelne, ze v ni jsou uz tolik let.

      Ale holt tvurci povazuji za dulezitejsi dat moznost hraci rict neco na bezvyznamne tiskovce jak opatrne, tak vahave. Uzasne.
      • kidnap
        Naprostý souhlas. Ono je hezký, že se pyšní u každého dílu 1000 novinek, ale ve výsledku by je člověk stěží pohledal.

        Ty různé "tóny" jsou docela dobrý nápad, ale špatně realizovaný. Ty volby mě nepřijdou logický, je jich tam hodně a ve výsledku se liší jen minimálně. Nakonec jsem stejně vždy používal jen pár obecně profláklých.
    • kidnap
      Přijde mi, že místo zkvalitnění fotbalové stránky tam jenom přidávají všemožnou omáčku okolo. Všechno tlačí do těch "rozhovorů", což není přehledný, ani to není zábava. Zkoušel jsem classic mod, ale ten je mě moc ořezaný a navíc nechápu ten otřesný skin. Celkově UI v takové hře, kde se něj kouká celou dobu, by mělo být vyladěný do detailu. Místo toho je každý rok jiný, ale pořád stejně nepřehledný. Osobně bych prostě uvítal, kdyby byl jen jeden herní mód, ale mohl bych si povypínat určité oblasti, o které nemám zájem se starat.
  • no prece jen je to okrajovy zanr, kdyby to bylo takove COD, tak je novy crack treba kazdy tyden
    • Byt samozrejme tituly jako CoD nebo DOTA jsou nekde jinde, je potreba rozlisovat mezi zanrem a "oblibenosti". Zanr sportovni strategie/simulace je skutecne okrajovy, ale FM je pravidelne v rekneme top 5 nejhranejsich her na Steamu (prave v tento okamzik je dokonce treti, pred BO2, MW3 i CSS), to neni zanedbatelna statistika.
    • Tezko rict rozhodne bych tomu nerikal okrajovy zanr kdyz se rocne proda az 10 milionu kusu plus nejake ty piratske verze divil by ses kolik lidi hraje single a co teprve multiplayer
  • Poslednich 5 rocniku mam v originalce co se tyce chyb v zakladu je treba brat zretel na obrovske mnozstvi dat a na to ze se vse v FM soubezne vse simuluje nastesti updaty maji i nekolik stovek mega takze se vetsina do ctvrt roku po vydani vychyta.
    • MikeiXX
      Obrovské množství dat není argument pro to, že se neustále opakují stejné a stejné chyby. To je alibismus. Nejsou to amatéři.
  • Tak nevím jestli je prodávání záměrně zabugované hry ta nejlepší cesta k lepším prodejům..
  • ja mam teda hru na steamu od vydani a updatla se mi tak dvakrat...
  • to samé je hovadina že každý den něco opravují, takže nahodím crack a jestli za měsíc opraví 20 chyb když jich je tam dalších 10000 (a asi i záměrných aby měli proč dělat pořád update) mě vůbec netrápí.. No když nebude to nebude hratelné tak si to stejně nekoupím, kde nic není ani smrr nebere *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit