-
Football Manager - Czech & Slovak Steam komunita této série
http://steamcommunity.com/groups/FMCZSK -
a nehraje to stylem save, zápas, load? *4*
-
Lokalizace je, hru lze hrat kompletne v cestine. Comgad ji vydava za "profesionalni", ale to je jen vysmech zakaznikum. Staci se podivat na manazery.net/fmseries.cz/fora SI. Neni to nehratelne, ale misty preklad zcela znemoznuje pochopeni nekterych funkci, jindy obraci vyznam a obecne je spatny. Skutecne profesionalni verzi by delal nekdo, kdo ma alespon nejake povedomi o nasledujicich tematech: cestina, anglictina, fotbal.
-
Zdravím,chtěl bych se zeptat jak je to s lokalizací?někde píšou že je někde ne..mě by se docela hodil překlad,nikde to nemůžu najít..jinak vidim že z diskuse vyplivá že lokalizace je?děkuji
-
To nemá zapotřebý a sám jsem to viděl. Fakt, čestně :)
-
Kupuji každý rok novou verzi a nikdy jsem neměl pocit, že by to byly vyhozené peníze. A letos jsem zatím nadšený, o to víc pokud to porovnám s trochu slabší FM13, kde byl přece jen důraz především na classic mód, který hrát nikdy nebudu.
-
kámoš kecá
-
Teď mě tak napadlo,vždyť staré ročníky klidně můžou vydávat na gogu *14* nikde to není k sehnání,staré verze stahují ze steamu..no děs *1*
-
Taky dobrá.
-
Ne, z review verze hry.
-
Nebo review verze, kterou máme jako SI approved fansite už nějakou dobu též k dispozici.
-
Já jsem nejvíc nahrál v 2007.
-
recenzia z bety...
-
Kámoš třeba taktiky nepoužívá vůbec, všechno na default. A po dvou sezonách se Spartou nemá v lize konkurenta, ligu vyhrává o dvacet bodů, už čtvrtou a pátou sezonu vyhrál ligu mistrů a bez problémů poráží Barcelonu apod.. :)
Hraje to pořád stejně jako FM 2007 a pořád vyhrává. To já si hraju s taktikama jako blbec a tak dobře mi to rozhodně nejde :) -
Jo, chtěl jsem napsat s třináctkou :)
-
FM 2006 rulez
-
Podle te logiky, by jsi si mel prave koupit tu 14 *1*
-
droga možná ale pouze pro fotbalový fanoušky a ty co baví sportovní hry jinak má asi každej nějakou svojí herní drogu u který si řiká něco podobného.
-
No, je to megalomanská záležitost, takže si to musíš rozhodnout sám :), ale je pravdou, že nové povely u taktity (obecné i na míru šité) jsou znát. Já jsem v prvních hodinách zkoušel jen tu obecnou a dostával jsem sodu čtyři góly na zápas. I když je možné, že za to mohla i zabugovanost umělé inteligence. U starších ročníku stačilo mít taktiku plynulost "vyváženou" + herní systém "standartní" a nějaké menší upravy - samozřejmě 2-3 roky dřiny a VELMI pečlivý scouting. Ve 12tce mi to přineslo v české lize cca 20 titulů, ve 13tce sice jen tři, ale efekt byl víceméně stejný.
Neříkám, že podobné fígle časem neobjevíš. Ono, občas se stane, že některá taktika působí dobře, avšak jindy zase velmi špatně. Už se mi povedlo v Superpoháru porazit lehce Bayern a pak prohrávat s průměrnými anglickými kluby (moc jsem se v taktice nevrtal). A pokud se nerozhodneš hned, počkej na slevy v prosinci. 13ctka byla snad za pět euro :) - Nebo zkus hokejového managera :D -
Zdravím, jako majitel FM 13 mám poměrně jednoduchý dotaz směrem k těm, kdo už nějak výrazně hráli FM 14 - Nakolik je ten rozdíl mezi 13 a 14 pocítitelný pro mě jakožto hráče, který za poslední rok projel 13 vrchem i spodem? Resp. jestli má 14 vůbec potenciál na to, aby mi nabídla (např. díky překopání taktiky a jiným novotám) zážitek ze hry, který bych u 13 neměl? Předem díky ;-)