Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrovna česká liga je to, co v FM nehraju už tak od 2014. Zvlášť poslední ročníky, kdy u Slavie projeví zájem o hráče tým z chvostu německé ligy a hráč se šprajcne, že tam prostě chce, že lepší nabídka nepřijde (Souček, Kolář a Stanciu). A nemáte hráče jak udržet, protože vám jinak začne rozesírat kabinu. 


    Proto jsem se naučil volit nový herní scénář. 4. Anglická či jiné nižší soutěže TOP5 a tahat klub pomalu a jistě ke slávě. S mansfieldem byl každý rok postup až do PL (a následný ročník boj v EL) jen díky chytrým hostovačkám z vyšší ligy a následné spolupráci s Tottenhamem. To je to, co mě na FM baví nejvíce. Ne si vzít top klub a dělat machry v Lize Mistrů. To není sranda :) 

  • Pro mě je zatím největším X faktorem gegenpres, který konečně "není" univerzálním nástrojem destrukce. Nebo alespoň zatím ne.

  • Inquisitor

    Naštěstí jsou tady šikovný lidi jako Bielsista v minulém ročníku, který vydal patch na českou ligu s reálnými statistikami. Určitě bude i na nový díl. Díky komunitě nemá tahle hra chybu. Teda kromě toho času:)

    • Ze tam neni ceska liga mi vubec nevadi. Dost mi vadi, ale absence cestiny. Proto zustanu u fm 2019, ktery ma ceskou lokaci.

  • Lima

    Vašku, já bych ještě vyzdvihl čtyři věci -

    1) generování TVÁŘÍ nových hráčů, které konečně vypadají k světu, mají nějakou osobitost, konečně to nejsou zrůdičky, jako ve FM 2018, nebo zálesáci, kdy ve FM 2020 bylo 9/10 youngsters zarostlých plnovousem, což u 16-ti letých hráčů vypadalo divně

    2) rapidně se zrychlil loading a saving, víc jak o polovinu rychleji, než v předchozích ročnících

    3) při březnovém zápisů youngsters KONEČNĚ "padaj" dobrý hráči, ne jako v minulých ročnících, kdy potencionální čtyřhvězdičkový, pětihvězdičkový mladý hráč se objevil v jednom případu za 40 pokusů

    4) variabilita zakončení - konečně jsem viděl, jak hráči tváří v tvář přelobují brankáře, dlouho si nevzpomínám, že bych to někdy v FM tak často viděl....a konečně přihrávky křídel mají smysl a ne to jenom bezmyšlenkově pálej do boční sítě

    A spousta dalších vylepšení.

    Odvažuju se napsat, že to je zatím nejlepší FM vůbec a tvých 8/10 je podhodnocených. Za mě 9/10.

    • RoboBrouk

      Hele zrovna ty tváře vypadají dost obludně pořád a je to smutné kór v dnešní době, kdy stačí naprogramovat AI, která ti je schopná vygenerovat X tisíc reálných tváří rovnou v cut-out formátu. Chápu výmluvy u 3D zápasu (který je mi fuk, protože používám 2D zápasy), že to nechcou vylepšovat kvůli slabším strojům některých hráčů, ale u statického obličeje...

      Jinak souhlasím, že samotný engine je hodně vylepšený a hráči se chovají/rozhodují zase o dost reálněji, to stejné loadingy a ty talenti. Nicméně za mě je gegenpressing stále strašně přebušený.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit