Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    hlavně mohli takto udělat hru s reálnými bitvami, třeba i nechat mechanismy, ale v singlu mohli udělat story trochu normální, né mixovat samuraie a vikingy...
  • Femto
    naprosto strašné
  • Zda se, ze s anticheatem maji tyto velke firmy dost problemy, viz Ubi, Rockstar, EA... pritom je to zaklad, neco co by melo fungovat skvele hned od vydani

Nektere skoro uz 10 let stare onlinovky maji anticheat stokrat lepsi *10*
  • Tak už jen kvůli tomu, že kampaň nabídne kooperaci, vzbudili můj zájem. Neskutečně mi chybí hry War in the North nebo The Demon's Forge.
  • TheGGG
    vesmírné lodě a roboti jsou zcela běžná věc ve sci-fi vesko a oč je autoheal horší než "cool retro" přeběhnutí přes lékarničku... a v každé akční hře pobiješ tunu nepřátel, takže nepřekrucuj.
    Vidíš, nemáš žádné argumenty. Až jednou vyjde CoD, kde budou bojovat nacisti s napoleonem, můžeš se tomu smát, já se zatím budu smát tady vikingům a samuraiům...
  • Veskoslav
    Znám, odebírám:) Ale při pozorném sledování zjistíš, že ne vše je špatně v té hře, některé věci pro ni vychází dobře:)
  • Veskoslav
    Ne jenom tam bojují roboti, vesmírné lodě a člověk dokáže sám pozabíjet elitní skupinu nepřítele a krvácení zastaví tím, že se postaví za překážku. Ale jo, budeme se podivovat na soubojem vikingů a samurajů.
  • TheGGG
    https://www.youtube.com/watch?v=eToVS3ST4WU
  • TheGGG
    alespoň tam nebojujou vikingové ze samurajama.... LoL, to už je i na mě moc...
  • Veskoslav
    Řekl milovník CoD, kde je všechno realita, nepřehnané a souboje nepůsobí jako pěst na oko:)
  • ano skallagrim
  • VergiliusGrey
    To nemá, ale tady to zrovna nevadí.
  • TheGGG
    tato hra bude top pakárna... tajnej sen všech fandů deadliest warrior a bizardních versus fightů ala Adolf Hitler vs Terminator...
    Oceňuju že to nejsou omalovánky a že tam bude kampaň, ale stejně to bude pakárna...
  • Veskoslav
    Aha:)
  • TheGGG
    skallagrim nebo scholagladiatoria? Vím že jeden z nich to komentoval, ale už netuším kdo...
  • Zir074
    Jen taková dětinská zkomolenina slova...
  • Veskoslav
    Tak v Division jsem moc na cheatery nenarazil a u posledního Raibow taky ne. Možná je to dáno menší základnou hráčů, ale takové CS snad každý 5. zápas má někdo hack.
  • Zir074
    Tak u hry je stejně hlavní, aby to "šermování" byla zábava.
  • Veskoslav
    Nechci být hnidopich: " řitíře"
  • Veskoslav
    Tak dej odkaz, Maxíčku ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit