Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw
    Story trailer byl fakt skvělý. Jestli někdo chce historickou věrnost a simulaci šermu, tak ať si počká na Kingdom Come. Nevidím fakt nic divného na to, že tam jsou rytíři a samurajové. Prostě západní verze Dynasty Warriors :)
    Loňské představení bylo epické hlavně také tím, že to je po dlouhé době úplně nová IP od Ubisoftu. Žádný open-world template naroubovaný na jiný žánr/téma, ale opravdu něco nového.
    Prezentaci mi zkazil ten game director?, kterému ty souboje moc nešly. Ale animace jsou jinak moc hezké. A hodně mě štve, že to nemá pořádnou sběratelku.
  • Videl jsem na YT týpka, který je odborník na šerm a meče a ríkal že tohle s realitou moc společného nemá... *7*
    • VergiliusGrey
      To nemá, ale tady to zrovna nevadí.
    • TheGGG
      skallagrim nebo scholagladiatoria? Vím že jeden z nich to komentoval, ale už netuším kdo...
      • ano skallagrim
    • Zir074
      Tak u hry je stejně hlavní, aby to "šermování" byla zábava.
    • Veskoslav
      Tak dej odkaz, Maxíčku ne?
      • TheGGG
        https://www.youtube.com/watch?v=eToVS3ST4WU
        • Veskoslav
          Znám, odebírám:) Ale při pozorném sledování zjistíš, že ne vše je špatně v té hře, některé věci pro ni vychází dobře:)
  • Veskoslav
    Podle mě tato hra bude jeden ze startovnách titulů na "Neo" a "Scorpio". Jedna z mála her, co mě na konferenci od Ubi zaujala a zájem neopadl od prvního představení na E3 loni. Potěšila mě naopak kampaň, která by mohla být zajímavá. Jenom škoda, že je to odloženo o cca 4 měsíce (listopad 2016 byl původní datum vydání). Uvidím, jak se hra dále bude vyvíjet, není to sice ten titul "MUST have", ale jeden z těch, kde bych uvažoval o koupi už během vydání:)
  • Zir074
    Obávám se říct, že tohle je jedna z mála her, která z E3 zaujala. I když se střety takových stran zdají bizarní, jako malý Jardové si na řitíře s větví v ruce hrál snad každý. :D Tak snad to dobře dopadne.
    • Veskoslav
      Nechci být hnidopich: " řitíře"
      • Zir074
        Jen taková dětinská zkomolenina slova...
        • Veskoslav
          Aha:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit