Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SlavicBes

ta hra vyzerala priemerne uz od prveho videa

• Otřesná hra. 3/10 za snahu a zasazení. Grafika děs, stavba základny velice povrchní, vizuálně nikterak nezajímavé. Boje jsou dost nevybalancované. No víc k tomu asi nemám co říct. Radši se budeš skrytě těšit na Terror from the Deep. 

• gamer

No ako hru som hral, cital som ostatne recenzie a mam pocit ze autorovi vlastne vadilo uplne vsetko. Zatial je toto 3 svetelne roky za recenziou s najhorsim hodnotenim. Napriklad casopis level jej dal 80 percent, sector.sk 85, bonusweb vcera 70 a i ked vortex dal 5 na strankach pozitiv rozhodne nesetril. Tu je pozitivum ze je to uzemie Ceskoslovenska. Za mna rozhodne 70 je na mieste. 

• triptich

takže recenzia games je vlastne cez kopirák vortex a v celkovom zhodnotení aj slovenský sector.
      pozitíva sú zvuk, dabing; prehľadné užívateľské
      rozhranie; rýchle osvojenie herných mechanizmov, pekne spracovaná základňa. za mňa nič z toho nie
      je pridaná hodnota hry, ale nutný základ, aby som o nej vôbec uvažoval.
      zato negatíva ako príbeh, umelá inteligencia nepriateľov, prílišná úloha
      náhody, či chabá variabilita misií sú negatíva, ktoré u tohto typu hry značne zavážia.
      za mňa veľká škoda. do poslednej chvíle som dúfal, že dostaneme viac. nie úplne skvostný last train home, ale aspoň niečo, čo skončí na polceste. každopádne moja láska k tomuto žánru + falošný patriotizmus (zas toľko dobrých hier na slovensku nevzniká) hru isto dostanú do mojej knižnice.

• jurb83

7\10

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit